.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    Голям фен
    Град
    В нас :]
    Бъди естествена Това е най-доброто

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от xXgirl15xx
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    Цитирай Първоначално написано от xXgirl15xx
    бахти много си тъпа..

извинявам се , ама не се сдържах...

Нз дали е тъпа..ама ти си 10000000000000 пъто по тъпа!
    кво лошо има да иска да му се хареса и облече по различно а
    я надей да ми се пениииш
    млъкни и напусни темата
    невиждаш ли че никой не ти иска
    я не ми казвай кво правя
    слабо ме вълнува кой ме иска
    аз си изказвам мнението!

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Има тооолкова начини, аз лично най-много се забавлявам, като се оправям за някъде такъв кеф ее..
    Ами то зависи какво харесваш ти. примерно едно черно панталонче тип клин (за да ти очертава перфектно дупето) и някоя красива блузка..
    За обувки нз, ако можеш да ходиш на токчета, защо не? Краката ти ще изглеждат по-дълги, като цяло е много секси. А ако не, токава едни сиимпатични ниски ботички.
    Косата можеш да я изправиш, топиране, хващане на бретонче и т.н. или да я накъдриш с маша, както казаха по-горе.
    Ако имаш нужда от фдт си сложи, ама гледай да улучиш твоя цвят, иначе става много смешно. Ефектна спирала, може черен молив (или без, по-невинно е някак си) и гланц и балсам за устни.
    Един красив часовник, колан и обеци няма да са излишни, понякога тези малки аксесоари променят вида.
    Друго нз какво да ти кажа, сложи най-голямата и чаровна усмивка, която имаш ии го подлуди (за другия път, гледам този вече е минал ;дд
    П.П. Хубаво е да правиш тези обикновени неща за себе си, а не за приятеля си. Все пак не може всеки ден с дънки и маратонки. Лично мнение.
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ти недей да ми обесняваш ,че съм тъпа

що Уе?Ми че то това си е истината.
    момичето иска да се нагласи за приятеля и,какво лошо има?
    И къде е казала за коренна промяна?

По темата: в зависимост от блузката сложи подобен цвят сенки (ако е черна не слагай),спирала и гланц.
    За дрехите,в зависимост от фигурата ти,пола дънкова ако имаш и ботуши ,които да се връзват с якето/блузата.
    Ако нямаш такава пола ,дънки вършат същата работа...но гледай да са ботуши ако носиш пола че ще умреш от студ иначе :Д

за косата..ако имаш материал,топирай бретона леко и хвани нагоре с фиба или ако имаш например поддържан бретон го пусни и го изправи с преса..
    успех и хубава среща
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    ти недей да ми обесняваш ,че съм тъпа

що Уе?Ми че то това си е истината.
    момичето иска да се нагласи за приятеля и,какво лошо има?
    И къде е казала за коренна промяна?
    абе вие ще спрете ли да коментирате ?!

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    Има тооолкова начини, аз лично най-много се забавлявам, като се оправям за някъде такъв кеф ее..
    Ами то зависи какво харесваш ти. примерно едно черно панталонче тип клин (за да ти очертава перфектно дупето) и някоя красива блузка..
    За обувки нз, ако можеш да ходиш на токчета, защо не? Краката ти ще изглеждат по-дълги, като цяло е много секси. А ако не, токава едни сиимпатични ниски ботички.
    Косата можеш да я изправиш, топиране, хващане на бретонче и т.н. или да я накъдриш с маша, както казаха по-горе.
    Ако имаш нужда от фдт си сложи, ама гледай да улучиш твоя цвят, иначе става много смешно. Ефектна спирала, може черен молив (или без, по-невинно е някак си) и гланц и балсам за устни.
    Един красив часовник, колан и обеци няма да са излишни, понякога тези малки аксесоари променят вида.
    Друго нз какво да ти кажа, сложи най-голямата и чаровна усмивка, която имаш ии го подлуди (за другия път, гледам този вече е минал ;дд
    П.П. Хубаво е да правиш тези обикновени неща за себе си, а не за приятеля си. Все пак не може всеки ден с дънки и маратонки. Лично мнение.
    Абсолютно съм съгласна, особено с послеписа! Човек трябва да прави такива неща за себе си, не за другиго!
    Аз примерно забелязвам, че като се понаглася, като се погрижа малко повечкко за вида си от сутринта през деня ми върви бая повече. В смисъл всеки ден съм с молив и спирала, ама днес примерно направих си косата на вафлички, обялкох си блуза и дънки, които ме правят слаба и хубава, гримирах се не кой знае колко по-различно от друг път и цял ден си се чувствах прекрасно, имах си самочувствие и добрия външен вид се отрази и на доброто ми относение, даже и на справянето ми в даскало.
    Така че няма лошо да се правиш хубава не само за гаджето ти.

четох, четох, па ми писна и за това по същество. Винаги е добре едно момиче, или една жена да се чувства красива. Най- малкото, миличка, ще е когато се погледнеш в огледалото и се харесаш, защото те уверявам, че ще си красива и той със сигурност ще си го помисли, при положение, че не те е виждал цял месец, липсваш му и ще надминеш очакванята му. Лек грим- спирала, молив за очи, може и лек фон дьо тен, но не прекалявай и гледай много да не е различен цвят от кожата ти . Не слагай червило- по- добре гланц с вкус на плодче . За дрешките- ами кажи с какво разполагаш, че така е трудничко..
    Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..

а косата.. тя не е толкова трудна. Топирай я, ако не можеш помоли някоя приятелка да ти направи прическа.
    Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..

Град
    Manhattan *
    само кат ти гледам ника и ми става ясно..
    аз мисля така и ти нямаш дори минамално право да ми казваш какво да правя... това , че всики мислят по един начин , не означава , че не може да има и различно мнение по въпроса..
    ограничена ще ми казваш , когато ми стигнеш годините..
    и да си естествен , не значи да ходиш като боклук
    пууу да *** и прости лапета

Град
    Manhattan *
    може да не съм мн голяма , ама акъла има да ми гониш доста...
    то си пролича колко си умна, дори не разбра кво съм написала
    ако мислиш, че съм грозна и дебела окей.. щото аз не смятам така
    и мисля, че хората ,които са ме виждали на снимка могат да ти го потвърдят, мойто момиче.
    нищо лично нали разбираш, просто ти започна да се заяждаш с неподходящия човек
    някой хора ще кажат,вижте я колко е проста ,че продължава да спори, а аз бих казала за себе си.. такава съм просто дори и да е за най-малкото не се оставям
    ;]

Re: да бъда хубава

Цитирай Първоначално написано от girl4eety
    Цитирай Първоначално написано от doublet
    Цитирай Първоначално написано от girl4eety
    В събота ще се видя с гаджето ми, той е от друг град и не сме се виждали от 1 месец искам да го изненадам с нещо..
    Досега винаги ме е виждал в маратонки,дънки и една блузка отгоре и със спусната коса /права т.е. без никаква прическа/и без грим...
    Искам сега в събота като се видим да го изненадам
    да ми предложите нещо в смисъл като как да се облека, прическа по така,
    абе тоес да ми кажете нещо по така да се наглася,
    Ama.... ofco
    ..ako pitash mene promeni jiwota si - tegli si 1 tegel na wrata i twa e.
    She go iznenadash..MNOGO !!

Momiche a ne znae kak da se potdyja i kakwo da prawi sys sebesi.Nai-malkoto mojesh da popitash roditeli te si...
    1-ако може да не ме обиждаш
    2-знам как де се подържам, ти недей да ме учиш

3то да си инсталира ФОНЕТИЧЕН режим.. много мразя накой да пиши вместо в "w" .. Нищо Лично
    ..Отне ми го пред нищо - не се спря,
    приятелко ти моя най-добра.
    Беше ти за мене и сестра
    подлата измама не ще простя...

...

защо пък да не направи промяна за гаджето си !! (секси дънки и блузка,много къдрава коса и само спирала)

Град
    Neverland
    Aуе,темата е от 1 месец,тея сиг са се оженили вече..
    I tried to be perfect,
    It just wasn't worth it,
    Nothing could ever be so wrong.
    It’s hard to believe me,
    It never gets easy,
    I guess I knew that all along.. (:

Ммм тя срещата е минала но искам да ти кажа че аз като излизам с гаджето ми и преди и сега не се гримирам просто за мен няма никакъв смисъл.Аз лично искам да ме вижда каквато съм

Цитирай Първоначално написано от Fiki_
    Е по тая логика трябва като си хванем приятел да се занемерим ли? Защо пък да не се нагласи,да харесва я както е,но пък ще е хубаво да се поизтупа.Сигурна съм че момчето ще бъде трогнато!
    +1

spirala(hybavite spirali napr vur6at 4ydesa) ,nakudri ili na4ypi kosata , dunki niski obyv4ici i nqkoq qka blyzka ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си