- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- да бъда хубава
я не ми казвай кво правяПървоначално написано от xXgirl15xx
слабо ме вълнува кой ме иска
аз си изказвам мнението!
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Има тооолкова начини, аз лично най-много се забавлявам, като се оправям за някъдетакъв кеф ее..
Ами то зависи какво харесваш ти. примерно едно черно панталонче тип клин (за да ти очертава перфектно дупето) и някоя красива блузка..
За обувки нз, ако можеш да ходиш на токчета, защо не? Краката ти ще изглеждат по-дълги, като цяло е много секси. А ако не, токава едни сиимпатични ниски ботички.
Косата можеш да я изправиш, топиране, хващане на бретонче и т.н. или да я накъдриш с маша, както казаха по-горе.
Ако имаш нужда от фдт си сложи, ама гледай да улучиш твоя цвят, иначе става много смешно. Ефектна спирала, може черен молив (или без, по-невинно е някак си) и гланц и балсам за устни.
Един красив часовник, колан и обеци няма да са излишни, понякога тези малки аксесоари променят вида.
Друго нз какво да ти кажа, сложи най-голямата и чаровна усмивка, която имаш ии го подлуди(за другия път, гледам този вече е минал ;дд
П.П. Хубаво е да правиш тези обикновени неща за себе си, а не за приятеля си. Все пак не може всеки ден с дънки и маратонки. Лично мнение.
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Първоначално написано от POLLINA
що Уе?Ми че то това си е истината.![]()
момичето иска да се нагласи за приятеля и,какво лошо има?![]()
И къде е казала за коренна промяна?
По темата: в зависимост от блузката сложи подобен цвят сенки (ако е черна не слагай),спирала и гланц.
За дрехите,в зависимост от фигурата ти,пола дънкова ако имаш и ботуши ,които да се връзват с якето/блузата.
Ако нямаш такава пола ,дънки вършат същата работа...но гледай да са ботуши ако носиш пола че ще умреш от студ иначе :Д
за косата..ако имаш материал,топирай бретона леко и хвани нагоре с фиба или ако имаш например поддържан бретон го пусни и го изправи с преса..
успех и хубава среща![]()
абе вие ще спрете ли да коментирате ?!Първоначално написано от bloodyF
Абсолютно съм съгласна, особено с послеписа! Човек трябва да прави такива неща за себе си, не за другиго!Първоначално написано от BigFakeSmile
Аз примерно забелязвам, че като се понаглася, като се погрижа малко повечкко за вида си от сутринта през деня ми върви бая повече. В смисъл всеки ден съм с молив и спирала, ама днес примерно направих си косата на вафлички, обялкох си блуза и дънки, които ме правят слаба и хубава, гримирах се не кой знае колко по-различно от друг път и цял ден си се чувствах прекрасно, имах си самочувствие и добрия външен вид се отрази и на доброто ми относение, даже и на справянето ми в даскало.
Така че няма лошо да се правиш хубава не само за гаджето ти.![]()
четох, четох, па ми писнаи за това по същество. Винаги е добре едно момиче, или една жена да се чувства красива. Най- малкото, миличка, ще е когато се погледнеш в огледалото и се харесаш, защото те уверявам, че ще си красива и той със сигурност ще си го помисли, при положение, че не те е виждал цял месец, липсваш му и ще надминеш очакванята му. Лек грим- спирала, молив за очи, може и лек фон дьо тен, но не прекалявай и гледай много да не е различен цвят от кожата ти
. Не слагай червило- по- добре гланц с вкус на плодче
. За дрешките- ами кажи с какво разполагаш, че така е трудничко..
![]()
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
а косата.. тя не е толкова трудна. Топирай я, ако не можеш помоли някоя приятелка да ти направи прическа.![]()
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
само кат ти гледам ника и ми става ясно..
аз мисля така и ти нямаш дори минамално право да ми казваш какво да правя... това , че всики мислят по един начин , не означава , че не може да има и различно мнение по въпроса..
ограничена ще ми казваш , когато ми стигнеш годините..
и да си естествен , не значи да ходиш като боклук
пууу да *** и прости лапета
може да не съм мн голяма , ама акъла има да ми гониш доста...
то си пролича колко си умна, дори не разбра кво съм написала
ако мислиш, че съм грозна и дебела окей.. щото аз не смятам така
и мисля, че хората ,които са ме виждали на снимка могат да ти го потвърдят, мойто момиче.
нищо лично нали разбираш, просто ти започна да се заяждаш с неподходящия човек
някой хора ще кажат,вижте я колко е проста ,че продължава да спори, а аз бих казала за себе си.. такава съм просто дори и да е за най-малкото не се оставям
;]
Първоначално написано от girl4eety
3то да си инсталира ФОНЕТИЧЕН режим.. много мразя накой да пиши вместо в "w" .. Нищо Лично![]()
..Отне ми го пред нищо - не се спря,
приятелко ти моя най-добра.
Беше ти за мене и сестра
подлата измама не ще простя...
защо пък да не направи промяна за гаджето си !! (секси дънки и блузка,много къдрава коса и само спирала)
Aуе,темата е от 1 месец,тея сиг са се оженили вече..![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
Ммм тя срещата е минала но искам да ти кажа че аз като излизам с гаджето ми и преди и сега не се гримирам просто за мен няма никакъв смисъл.Аз лично искам да ме вижда каквато съм
+1Първоначално написано от Fiki_
spirala(hybavite spirali napr vur6at 4ydesa) ,nakudri ili na4ypi kosata , dunki niski obyv4ici i nqkoq qka blyzka ;]