.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Проблем с пениса - болест или алергия

Правих секс с приятелката ми с Durex ултра тънките и нямах проблеми. След няколко дни пак правихме секс със Durex Love 3+1. Но този път пробвахме и без презерватив. Можех да го вкарам до половината и започваше да ме боли - незнам дали защото не беше достатъчно влажна или от мен е проблема. Но така де в крайна сметка си правихме секс с презерватив. Проблема дойде след това. Появиха ми се като червени пъпчици по главичката и кожичката около нея. Не ме болят, но по скоро като сърбеж го усещам, но някак си приятен сърбеж не мога точно да обясня. Сега минаха 2 дена и има подобрение. Въпроса ми е ако на някой му се е случвало или някой който разбира - дали може да е алергия към презерватива или съм го протрил при опита без презерватив ? Благодаря на всички, които са си направили труда да го прочетат

Това ми се е случвало ПОНЕ 2 или 3 пъти...не се безпокой...така става като го протъркаш...ще мине
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

хммм...мен ме съмнява ама нещата са много спорни, ако не ти е проблем отиди при генеколог

Тва е една гъбичка Млечница/Candida дето се получава при ниска хигиена и след приемане на антибиотици. Получавало ми се е преди години, лекува се с разни мазила

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Може да е протриване, но за по-сигурно върви на лекар да те прегледа.
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Партньорката ти е имала бяло течение.Изобщо не се притеснявай
    Big cock is here

Цитирай Първоначално написано от CMEX
    Тва е една гъбичка Млечница/Candida дето се получава при ниска хигиена и след приемане на антибиотици. Получавало ми се е преди години, лекува се с разни мазила
    ИЛИ просто си го миЙ с топла вода и сапун 1-2(най-много)пъти на ден...
    пссст..

Град
    Razgrad
    Мий го с вряла вода

Не с вряла бе брат, ти луд ли си...
    Пфф и за сапуна да добавя само, да не е неккъв тежък брат, че може да станат още некви простотии...
    Некви "БЕБЕ" ползвай...
    пссст..

Красная Линия.
    Big cock is here

+1, не е лошо да я накараш да отиде на гинеколог и каквито хапчета й изпишат, да ти изпишат и на теб, защото иначе няма да се отървете от това. За теб не е проблем, но при момичетата е ужасно неприятно.
    Вярно е, че се получава от ниската хигиена, но в случаите с антибиотиците е тооооолкова нечестно
    Love doesn't make the world go round. Love is what makes the ride worthwile...

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    хммм...мен ме съмнява ама нещата са много спорни, ако не ти е проблем отиди при генеколог
    само да те светна-мъжете ходят на уролог, жените на гИнеколог

Град
    Враца
    Като за начало ... темата е за друг раздел , но не ми влиза в работата , така че да се отнесем сериозно по проблема. И аз също като теб имах този проблем и да гъбички са . Поради ниска хигиена когато бях малък. Проблема си го имаше и до преди няколко години , но започнах да си го мия редовно с топла вода както вече споменаха и антибактериален сапун за кратко време ще си като нов

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от Parallel
    Бялото течение не е нещо нормално и понякога може да бъде симптом на инфекция.

Не ми се вярва да е само протриване. Най-вероятно приятелката ти има някаква инфекция и ти си я прихванал.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    е ми ако е хермафродит? Къде се ходи?

PS-сега се сетих за оная тема... "a" за броими да беше , "an" - не броими А бе кааааааааакто и да е, липсва ми практиката малко
    Станислава

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0

PS-сега се сетих за оная тема... "a" за броими да беше , "an" - не броими А бе кааааааааакто и да е, липсва ми практиката малко
    За това пък как се сети?? Ох хора,хора..тоз пуст английски ще ви побърка!! Не става въпрос за броими или не броими, а за това дали започва с гласна или със съгласна! Не помниш ли? A boy, an apple? Ако е множиствено число, няма да има нито, a нито an.

А хермафродита сигурно ходи на гинеролог.

Голям фен Аватара на sifon4o
    ОК, а с какво точно? Бях на антибиотици до вчера, а и така се случи че последния път не можах да се измия, но това е единичен случай - попринцип смятам, че имам добра хигиена.. Иначе имам абсолютно същите симптоми като автора и сега е зле положението..
    the game

Ходи до илиянци и си вземи нов
    I am burning for a change like a church in Norway.

Голям фен Аватара на sifon4o
    ....
    the game

И аз имам този проблем.. Който знае как да го оправя ЛС..

Град
    loveCh
    [quote="t0d1t0"]

Искаш да кажеш уролог ??
    Или си някой тъпанар. Иначе по темата отиди на лекар и на мен ми се е слу1вало. Лекува се с антибиотици или с промивка . Имаше някакво лекарство точно за такъв вид възпаления ама му забравих името
    Имаш само един живот, изживей го както на тебе ти е кеф

Красная Линия.
    по-скоро белая линия ще му помогне
    по темата споко прави каквото ти казаха горните потребители

Бялото течение не е нещо нормално и понякога може да бъде симптом на инфекция.
    Бялото течение е повод за притеснение...Ако е имала инфекция е възможно да си се заразил.Най-добре дса отидеш на лекар.Най-вероятно не е нищо сериозно и ще се оправиш бързо и лесно .

Да , наистина се получава при ниска хигиена /нищо лично/ . При мен се беше получило лятото от горещината , но след интензивно миене минава . В никакви случай не го мии с вряла вода , веднъж докато се къпех по погрешка си пуснах отплата вода и болката беше ужасна
    Е б а и бягам !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си