.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Кога свършва жената, може ли да се усети.?

Здравейте.Такам въпросът ми е прост.Имам приателка, с която сме близки интимно, и когато се заиграеме на моменти имам чувството, че свършва, но не съм сигорен и се чуда по какво мога да я позная или как да усетя, че наистина свършва защото искам да и доставя удоволствие и да съм сигорен, че го е изпитала.Тия дни примерно заиграхме се както обикновенно и по едно време тя започна така някак си да шава да се помръдва да издава едни сладки звуци но много слабо и рядко(видимо беше възбудена) и по едно време като чели за кратко помръдна по рязко и цялата като чели леко се разтресе и освен това ме стискаше малко по-силно от обикновенно и предположих е свършила или е преиграла?
    Lud ta se vurti (rock)

Според мен е изпитала оргазъм. Съдя по това което казваш само,въпреки, че не мога да съм сигурна, защото незнам какво сте правили. От това "заиграхме се" не става ясно дали сте играли карти или каквото и да било друго. Ти (би трябвало) най-добре да познаваш приятелката ти и сам да прецениш кога и е наистина хубаво.

ами ако е свършила би трябвало да 'и е излязъл дим от ушите
    [Hip-Hop] [Houseee]

Сложи и светлинна индикация, може и звукова по желание, за по лесно разпознаване при свършване от нейна страна

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Град
    Знам ли и аз,майна

Re: Кога свършва жената, може ли да се усети.?

Цитирай Първоначално написано от MyXaTePoPuCt
    Имам приателка, с която сме близки интимно - на дясната ръчичка казваш приятелка? ...цялата като чели леко се разтресе и освен това ме стискаше малко по-силно от обикновенно - Ами тренирай повече за предмишница и китка,ще заякнеш и няма да се тресе.А дотогава наблягай на попарка с топло млекце

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Питай я ако категорично ти каже да получих оргазъм - истина. ако почне да се смее и увърта лъже. Е браво все пак че се опитваш да я задоволи това говори добре за тебе като мъж!!!

hottie
    Guest
    По желание на автора

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си