- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога свършва жената, може ли да се усети.?
Здравейте.Такам въпросът ми е прост.Имам приателка, с която сме близки интимно, и когато се заиграеме на моменти имам чувството, че свършва, но не съм сигорен и се чуда по какво мога да я позная или как да усетя, че наистина свършва защото искам да и доставя удоволствие и да съм сигорен, че го е изпитала.Тия дни примерно заиграхме се както обикновенно и по едно време тя започна така някак си да шава да се помръдва да издава едни сладки звуци но много слабо и рядко(видимо беше възбудена) и по едно време като чели за кратко помръдна по рязко и цялата като чели леко се разтресе и освен това ме стискаше малко по-силно от обикновенно и предположих е свършила или е преиграла?
Lud ta se vurti(rock)
Според мен е изпитала оргазъм. Съдя по това което казваш само,въпреки, че не мога да съм сигурна, защото незнам какво сте правили. От това "заиграхме се" не става ясно дали сте играли карти или каквото и да било друго. Ти (би трябвало) най-добре да познаваш приятелката ти и сам да прецениш кога и е наистина хубаво.
ами ако е свършила би трябвало да 'и е излязъл дим от ушите![]()
[Hip-Hop] [Houseee]
Сложи и светлинна индикация, може и звукова по желание, за по лесно разпознаване при свършване от нейна страна
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Първоначално написано от MyXaTePoPuCt
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Питай я ако категорично ти каже да получих оргазъм - истина. ако почне да се смее и увърта лъже. Е браво все пак че се опитваш да я задоволи това говори добре за тебе като мъж!!!
По желание на автора![]()