.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    Цитирай Първоначално написано от monkata95s
    Специално на езика до колкото знам зараства много бързо
    зараства много бързо? Инетересно аз си бях махнала обецата и 7 месеца не я носих. След 7-мия месец пак си я сложих.
    ъъъ , може би има значение колко си я носила преди това ( дали се е оформила дупката) защото при мои приятелки буквално за 1 ден е зараствала дупката.

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    зараства много бързо? Инетересно аз си бях махнала обецата и 7 месеца не я носих. След 7-мия месец пак си я сложих.
    ъъъ , може би има значение колко си я носила преди това ( дали се е оформила дупката) защото при мои приятелки буквално за 1 ден е зараствала дупката.

мда това има значение май.. ; )

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    На всеки си е различно.Веднъж я махнах и ми зарасна за 4 часа.Но на мен всички дупки до сега винаги са ми зараствали много бързо,за часове.
    Попринцип на езика зараства по - бавно,защото е мокро и дупката за затваря по - трудно. : )

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    обецата на езика влияе върху зъбите ти(емайла им и тяхното разрушаване) и върху мозъка
    Мозъка?
    Разваля зъбите,ако постоянно си дрънкаш с обицата по тях,логично е.Това е метал.

и за кво ти е тая обица с вакума при положение че неможеш да я употребяваш за тва което можеш да употребяваш истинската ? щото и аз много искам и наще са много против но вече се примирих че за сега няма да имам обица по нататък може би ще си осъществя тая мечта
    One Tree Hill..Forever...Naley..!!!

Град
    - .::*MuSiC iT's My LiFe*::. -
    Емии аз преди 3 год си пробих езика въпреки че мама и тате не даваха - те просто не разбраха Още си я имам и не съжалявям .
    По-добре си направи истинска. Тези другите няма смисъл от тях... според мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си