- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- В училището си, ще имате ли бал за Хелоуин?
Mototo na nasheto uchlishte e - SAMO UCHENE I UCHENE - BEZ RAZWLECHENIQ!
prawi si izwoda![]()
![]()
![]()
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
Не съм чула да се говори нещо по въпроса. Пък и 31 е събота, едва ли ще се събираме.![]()
Естествено, че не.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
В моето училище не се празнува хелоин, и няма защо не е наш празник!![]()
Да, ще има. Там всички ще са маскирани, ще има музика, Диджей, без учители. Общо взето аз сигурно ще пропусна.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Първоначално написано от ThePowerOfLove
не се изказвай неподготвен,прасе
Не да не сме хамериканци.Бахти идиотите.
До колкото разбрах ще организират в моето даскало, но мисля, че целия клас няма да ходи(включително и аз xD) .. просто не ми е интересно, а и к'во толкова ще правим
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
когато американците започнат да си вързват мартенички![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
Не.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Такива боклуци ние не празнуваме!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Отговорниците на класовете на малките, а и на някои от по-големите напират, но докато свестните хора в ученическия съвет 133 СОУ са мнозинство, бал за Хелуин няма да има. То че сме руско училище, руските празници не празнуваме, просто споменаваме за тях и правиме някакъв постер посветен на тях, а да празнуваме американски празници, това както вече казах НЯМА ДА СТАНЕ!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
пфф в нащо пак ше го празнуват тапите продажници.... миналата година цялото даскало бяха оцвъкали с тикви... и тая година даже ходят по стаите да карат хората да украсяват... да го еба в шибания хелуин то даже май и християнски не е празника... езически си е направо... и наще тапанари всяка година го празнуват... напрао... пък половина български празници не знаят кога са...![]()
Първоначално написано от cookie_master
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Да,ще имаме.То се пада събота но ние ще го празнуваме в петък и на всичко отгоре ще се учи![]()
![]()
дам![]()
всяка година към 25-30 го празнуваме в някой нощен клуби е баси кефа!!! момиче облечени като мед. сестри, секретарки , полицайки жени котки, лъвици , тигрици ........
![]()
аз и една фр ще сме кравариcawboy и cawgirl . все пак няма лошо малко да се полигави човек веднъж в годината
миналата година бях със зелена коса и нашарено лице .. нещо мн страшно .. особено след 11 и 30 когато тръгна да се разтича
![]()
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
твърдо нЙЕ![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Т'ва не е български празник и изобщо не му е мястото тук! Тия дето си слагат някви маски и ''празнуват'' са ми наистина смешни!![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
Тази година трябва да го организират 12-тите класове,тоест ние.Значи бал няма да има.![]()
Евалата!Първоначално написано от BoCupycake