.
Затворена тема
Страница 10 от 13 ПървиПърви ... 678910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 318
    Повече от фен Аватара на stefinkaa7
    Цитирай Първоначално написано от stupiddog
    Не

Град
    Sofia
    То,мъжове,мастурбирането е за смутаняци,докато истинскити мъжотове,като видят некое пиче, хвщат се с едната работа за чепа,с другата посочват момичето и викат;"Ще те еба яко"

Трябва да сложат на входовете на училищата:ВНИМАНИЕ!Забране но мастурбирането в класните стаи,учителският кабинет,тоалетните и коридорите...

по темата:Твърдо ннИе

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Вие луди ли сте?!? НЕ!

Ducky wenii Maimunchoo

Супер фен Аватара на cookie_master
    не
    МОМИЧЕ!

Фен Аватара на bib
    Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от Anja
    Вие луди ли сте?!? НЕ!
    No woman will ever be truly satisfied because no man will ever have a chocolate penis that ejaculates money.
    One day you will realize that you may have lost the diamond while looking for stones.
    Щом я няма тръпката,майната му и на връзката!
    Мъжете са като шоколада-сладки,приятни и обикновено се лепят първо за задните ти части
    Take me by the tongue and I’ll know you,kiss til you’re drunk and I’ll show you..

Град
    Green Street
    Не,никога!
    Stand Your Ground

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    абе вие съвсем утрепахте конЯ ...

НЕ

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    Мдаааа, даже и ми помагат...
    По същество-вие добре ли сте? Там да мастурбирам и да се е*а ли ходя...?!

МАЛИИ, удЪви сЪ коня у рякътъ Ей тиквеник, к'ви са тия въпроси
    Цитирай Първоначално написано от Trollrusos
    лягаше на леглото и кат някоя египетска мумия никакъв звук не издава

Цитирай Първоначално написано от cazzo
    Според вас жена може ли да забременее от кон?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    В даскало , ми не ... ъгх...като видя бялата дъска и напро се възбуждам ...
    maDamn

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Не. Един идиот от класа постоянно го правеше, просто защото не можеше да измисли нещо друго, за да се прави на интересен.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Тука момичетата по-добре да не пишат..тва е тема за простаци само

Мисля че съм писал тука вече ма съм го праил да Смис бях загорял пишлегар още и някои пъти кат съм се кефил много сам ходил до тоалетната и...
    Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!

Редовно ходех до тоалетната да си ударя една чикия след физическо.Просто учителят беше бог на сексапила.

Град
    Sofia

Re: Мастурбирали ли сте в училище?

Цитирай Първоначално написано от durexz
    Мастурбирали ли сте в училище? Ако сте мастурбирали каде сте го правили?
    1) Да
    2) В класната стая (9-ти или 10-ти клас беше)

Беше голямо междучасие, нямаше никой. Вратата беше затворена, ослушвах се дали няма да дойде от коридора някой. Няколко секунди след като свърших, влезнаха три девойки от класа... Ако сте със слаби сърца - не четете нататък.

------------------

Предупредих ви. Та тъкмо бях свършил, след има-няма 5-6 секунди влизат три съученички, аз седя втрещен на стола зад чина, дясната ми ръка – все още държи здраво бормашината. Салфетката - вече си е пълна, на път да се разпадне. Гледам в една точка, майката си трака. Ония, седнаха на първия чин от дясната редица, аз – в средната редица, на по-крайната част. Та, нагъват те някакви кафета и разни боклуци от стола и си дърдорят там, не гледат насам. Прибирам аз инструмента, вадя две чисти салфетки и се преструвам, че се секна... после ги прибирам, навивам използваната между неизползваните, излизам като гръмнат и право към кенефа да ги изхвърлям там. Заминаха и останалите салфетки от пакета в щателно чистене на боргията, пак късмет че нямаше никой в кенефите.

Това е една от серията случки в даскало, които не се забравят. Други случки от този магнитут имам доста, но тази е единствената с лъскане в училище.

Winamp: Now (and always) playing...

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns
    Не. Един идиот от класа постоянно го правеше, просто защото не можеше да измисли нещо друго, за да се прави на интересен.
    И в моя клас имаше един такъв пич. Само че него го хванаха докато лъскаше и после мълвата се разнесе навсякъде. Седнал човекът върху чина, лъска, видяла го една чистачка. После влизат и едни момчета и го заварват и те. Не знаем дали е свършил или просто е бил в процес на лъскане, но доста бързо се разнесе новината.

Прочетете миналия пост по темата - там съм описал в детайл моят личен опит по въпроса с лъскането в даскало.
    Winamp: Now (and always) playing...

Почнах да праскам чикии заради една учителка, само че в детската градина. Тая мадама беше много красива и имаше хубави дълги крака, а най-важното обичаше да ги показва. Винаги ходеше с една супер секси престилка, не много къса, малко над коляното, но винаги няколко копчета бяха разкопчани. Като ги видех тия предизвикателно заголени бедра пишката ми се надървяше веднага. Бях постоянно възбуден но не можех нищо да направя, единственият начин да си ударя чикия докато я гледам беше по време на следобедното спане. Всички лягахме в леглата и любимата ми учителка сядаше на един стол и ни четеше приказки докато заспим. Като си кръстосаше краката от цепката на разкопчаната престилка се откриваха хубавите и бедра, чак докъдето се свързват, понякога се виждаха и гащичките и. Това беше най-вълнуващата гледка за мене, веднага си хващах надутия от възбуда инструмент и мастурбирах под одеалото като внимавах да не правя резки движения за да не ме усети. Голям кеф си правех с тая жена, всеки ден си биех чикии за нея. Хубавото беше че бях малък и още нямах сперма, та не оставаха никакви следи от чикиите по гащите ми и по чаршафите.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от yeeee
    Трябва да сложат на входовете на училищата:ВНИМАНИЕ!Забране но мастурбирането в класните стаи,учителският кабинет,тоалетните и коридорите...
    Да, тая година като ни четат правилника, ще взема да се ослушвам за тая част

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d

В 5 клас имаше един дето лъскаше в часа по математика - госпожата беше 20 годишна мацка с големи бомби, но откакто го направи 1-вия път и ЗАмириса , тогава го яде здрав и от тоя ден не се е опитвал да го прави отново
    Цитирай Първоначално написано от Trollrusos
    лягаше на леглото и кат някоя египетска мумия никакъв звук не издава

Цитирай Първоначално написано от cazzo
    Според вас жена може ли да забременее от кон?

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    не
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Супер фен Аватара на cookie_master
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от yeeee
    Да, тая година като ни четат правилника, ще взема да се ослушвам за тая част
    И аз
    МОМИЧЕ!

Цитирай Първоначално написано от ani4ka3331992
    po tupa tema ne bqh 4ela
    +1 ;]]
    mn qsn0 4e ne s1mm...ujss...;xx

Не съм лъскал, ама са ми лъскали Бях на първия чин при това ;] Само се бях покрил с едно яке и по едно време госпожата изкача точно до мен! Добре, че не видя как якето шава нагоре-надолу
    Just being myself !!! If you don't like me, F*CK OFF! =]

Повече от фен
    е ако кажа че несъм ще излъжа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си