- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мастурбирали ли сте в училище?
То,мъжове,мастурбирането е за смутаняци,докато истинскити мъжотове,като видят некое пиче, хвщат се с едната работа за чепа,с другата посочват момичето и викат;"Ще те еба яко"
Трябва да сложат на входовете на училищата:ВНИМАНИЕ!Забране но мастурбирането в класните стаи,учителският кабинет,тоалетните и коридорите...
по темата:Твърдо ннИе
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Първоначално написано от Anja
No woman will ever be truly satisfied because no man will ever have a chocolate penis that ejaculates money.
One day you will realize that you may have lost the diamond while looking for stones.
Щом я няма тръпката,майната му и на връзката!
Мъжете са като шоколада-сладки,приятни и обикновено се лепят първо за задните ти части
Take me by the tongue and I’ll know you,kiss til you’re drunk and I’ll show you..
Мдаааа, даже и ми помагат...
По същество-вие добре ли сте? Там да мастурбирам и да се е*а ли ходя...?!
МАЛИИ, удЪви сЪ коня у рякътъЕй тиквеник, к'ви са тия въпроси
![]()
Първоначално написано от Trollrusos
Първоначално написано от cazzo
В даскало , ми не ... ъгх...като видя бялата дъска и напро се възбуждам ...![]()
![]()
maDamn
Не. Един идиот от класа постоянно го правеше, просто защото не можеше да измисли нещо друго, за да се прави на интересен.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Тука момичетата по-добре да не пишат..тва е тема за простаци само![]()
Мисля че съм писал тука вече ма съм го праил даСмис бях загорял пишлегар още и някои пъти кат съм се кефил много сам ходил до тоалетната и...
![]()
![]()
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Редовно ходех до тоалетната да си ударя една чикия след физическо.Просто учителят беше бог на сексапила.
1) ДаПървоначално написано от durexz
2) В класната стая (9-ти или 10-ти клас беше)
Беше голямо междучасие, нямаше никой. Вратата беше затворена, ослушвах се дали няма да дойде от коридора някой. Няколко секунди след като свърших, влезнаха три девойки от класа... Ако сте със слаби сърца - не четете нататък.
------------------
Предупредих ви. Та тъкмо бях свършил, след има-няма 5-6 секунди влизат три съученички, аз седя втрещен на стола зад чина, дясната ми ръка – все още държи здраво бормашината. Салфетката - вече си е пълна, на път да се разпадне. Гледам в една точка, майката си трака. Ония, седнаха на първия чин от дясната редица, аз – в средната редица, на по-крайната част. Та, нагъват те някакви кафета и разни боклуци от стола и си дърдорят там, не гледат насам. Прибирам аз инструмента, вадя две чисти салфетки и се преструвам, че се секна... после ги прибирам, навивам използваната между неизползваните, излизам като гръмнат и право към кенефа да ги изхвърлям там. Заминаха и останалите салфетки от пакета в щателно чистене на боргията, пак късмет че нямаше никой в кенефите.
Това е една от серията случки в даскало, които не се забравят. Други случки от този магнитут имам доста, но тази е единствената с лъскане в училище.
![]()
Winamp: Now (and always) playing...
И в моя клас имаше един такъв пич. Само че него го хванаха докато лъскаше и после мълвата се разнесе навсякъде. Седнал човекът върху чина, лъска, видяла го една чистачка. После влизат и едни момчета и го заварват и те. Не знаем дали е свършил или просто е бил в процес на лъскане, но доста бързо се разнесе новината.Първоначално написано от ccdesigns
Прочетете миналия пост по темата - там съм описал в детайл моят личен опит по въпроса с лъскането в даскало.![]()
Winamp: Now (and always) playing...
Почнах да праскам чикии заради една учителка, само че в детската градина. Тая мадама беше много красива и имаше хубави дълги крака, а най-важното обичаше да ги показва. Винаги ходеше с една супер секси престилка, не много къса, малко над коляното, но винаги няколко копчета бяха разкопчани. Като ги видех тия предизвикателно заголени бедра пишката ми се надървяше веднага. Бях постоянно възбуден но не можех нищо да направя, единственият начин да си ударя чикия докато я гледам беше по време на следобедното спане. Всички лягахме в леглата и любимата ми учителка сядаше на един стол и ни четеше приказки докато заспим. Като си кръстосаше краката от цепката на разкопчаната престилка се откриваха хубавите и бедра, чак докъдето се свързват, понякога се виждаха и гащичките и. Това беше най-вълнуващата гледка за мене, веднага си хващах надутия от възбуда инструмент и мастурбирах под одеалото като внимавах да не правя резки движения за да не ме усети. Голям кеф си правех с тая жена, всеки ден си биех чикии за нея. Хубавото беше че бях малък и още нямах сперма, та не оставаха никакви следи от чикиите по гащите ми и по чаршафите.
Да, тая година като ни четат правилника, ще взема да се ослушвам за тая частПървоначално написано от yeeee
![]()
![]()
В 5 клас имаше един дето лъскаше в часа по математика - госпожата беше 20 годишна мацка с големи бомби, но откакто го направи 1-вия път и ЗАмириса, тогава го яде здрав и от тоя ден не се е опитвал да го прави отново
![]()
Първоначално написано от Trollrusos
Първоначално написано от cazzo
не![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
+1 ;]]Първоначално написано от ani4ka3331992
mn qsn0 4e ne s1mm...ujss...;xx
Не съм лъскал, ама са ми лъскалиБях на първия чин при това ;] Само се бях покрил с едно яке и по едно време госпожата изкача точно до мен! Добре, че не видя как якето шава нагоре-надолу
![]()
Just being myself !!! If you don't like me, F*CK OFF! =]
е ако кажа че несъм ще излъжа![]()