- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мастурбирали ли сте в училище?
Хааааааах тва ме разби!!!Първоначално написано от Jus7DreamBoy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А иначе по темата:НЕ и няма!!!Ужас какво ви има бе?Свърши ви бирата ли?![]()
Да, естествено!
Изненадан съм, че има хора, които не са5-6 клас къде сте били бе
![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
аз пък се изненадвам,че има такива хора,който са ...Първоначално написано от fenasf
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Оу да, понеже не можеш да се усамотиш в къщи, дай да лъскаме групово в час...Първоначално написано от fenasf
![]()
![]()
![]()
![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Не и не мисля да го правя. Това е просто ужасно !![]()
знам, че чакаш.. всеки звън на телефона и тайно се надяваш да чуеш моя глас
Първоначално написано от sapphire5
awerw♥
Шестима от моя клас в 5 клас постоянно го правеха. Направо щях да повърна. Ужас.
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
За вас момичетата може да е изненада че някои мастурбират в час, ама за момчетата тва си е съвсем нормално. При нас нещата стоят малко по-различно. Аз например като видя в училище някоя секси облечена учителка хуя ми се дърви веднага, спермата ми направо завира и иска да изхвърчи навън. Пък като знам какво върховно удоволствие ми доставя изпразването, веднага търся начин да се хвана за кура. Много трудно се издържа на такова изкушение.Първоначално написано от bubkaa93
Е що трябва да повръщаш? Хората просто са си правили кефа, няма лошо. Ти като ги гледаше как си лъскат надървените парчета не се ли възбуди поне малко? Трябваше просто да си пъхнеш ръката в гащичките и да си разтъркаш клитора за да се изкефиш и ти. Сигурно ще е супер готино за едно момиче да мастурбира докато гледа как съученика и на съседния чин блъска чикии и хвърля сперма.Първоначално написано от TheBeatles
Как въобще ти хрумна бе?! Ужас, никога не бих направила подобно нещо в УЧИЛИЩЕ! Училище! За учене! Не за мастурбиране! Как въобще това се случва не разбирам... Защо поне не го правят вкъщи? Ужас, пълна деградация.Първоначално написано от Periklis
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
what?!
До къде стигна тоя свят...Това е училище, хора!
Нали... И аз това им казвам...Първоначално написано от Darinella
Момиче съм!
....че там място за мастурбиране ли е?![]()
awerw♥
Не,но като бях 3 клас сварих един батко в кенефа,който доста се притесни и след тва ми се струва,че умишлено ме избягваше по коридорите
само 2-пъти
1-вият 6клас в на задните чинове в час по география...
2-рият 7клас пак на задните чинове в час по биология...там бая оцапах![]()
в мойто даскало всички се натискат в WC-то
понеже е ново![]()
![]()
![]()
Неееееееее![]()
![]()
![]()
, ама един съученик в 8ми клас си бил лашкал на занималнята
.
Това е една от най-безумните теми тук. Чак се чудя как екипа я държи.
Welcome to the Jungle...
Сега всеки ден, Всеки час, Навсякаде има Матриал и наща работа така!![]()
maDamn