- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мастурбирали ли сте в училище?
Тва ме разбиОще малко и ще има тема "Мастурбирали ли сте в супермаркет"
![]()
тц .. в случая трябва да е нещо по - голямо ..Първоначално написано от Ax3
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
OMGПървоначално написано от BlackS7aRBG
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Не се намирам във факултета ...Първоначално написано от AlokiNn
Ами още не съм .... може би след ремонта на кенефите може да имам някакво желание![]()
и аз..Първоначално написано от Pesenta
Най-вече напоследък , в часовете по химия (4 часа седмично )щото госпожата по залюхана и за това :
и свършвам на всичкото отгоре
![]()
HAXhax
Да и целя се оклепвам със спермата... XDDD
Да някъде в 5 - 7 клас, в кенефите![]()
Един от моя клас, седеше на последния чин, веднъж се изпразни в час по български в една тетрадка, дето някой от първа смяна я беше забравил, и после си я остави там. Незнам после кои я е намерилСъщия тоя се беше празнил в кошчето в един кабинет по музика и после се изпика, като в стаята бяхме няколко момчета, обаче кошчето беше на дупки и протече и избягахме
![]()
аз и секс съм правил
в час![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Съжалявам, цялатА ми дързост е стигала до там, че да пишкам в кофата с гъбата докато съм в цикъл. За мастурбация по време на час или въобще пред някой... мерси съм.
Да.
Нов ник: Cassidy
Стига бе, и къде ги намирате пък тия места за мастурбиране в даскало..
нереално е, пък и си личи![]()
После се чудите, що момчетата са такива простаци и само за секс мислят![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Не
Да ви се похваля в момента ми правят свиркиш на 3 етаж 4 стая![]()
![]()
![]()
О, не![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Кой тва? Чичо Гошо от 3-тия етаж?Първоначално написано от SasHeTo0
![]()
![]()
Westside rollin' all day, every day
Пак си в грешка![]()
МариЕЛА от 3 етаж от ляво
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само т'ва не съм правила..
Виж, ако бях мъжко..![]()
АХах Ако била мъжко каза...Пробрай с някое момче във ВЦ-то
Може да те позадоволи... ,макар че е малко гнусно в тез гадните тоалетни ама.. ако няма къде и там става... (уж)
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Ааааа 4-тата братовчедка на Бай Кольо Свинята от 5-ия етаж в ъгъла.Да сетих са xDПървоначално написано от SasHeTo0
Westside rollin' all day, every day