- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мастурбирали ли сте в училище?
да![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
явно не съм сам . Много е лесно като са слепи тия от класа ми и съм забравил да нахраня звяра няма какво иначе да направя иначе аз изпозлзвам някое момиче за въображиние и в правилни случаи и даскалки. А защо го правя там някаква тръпка получавам много по добро е от обикновенно а тия дето са ба*ти олигофрените мога само да ви кажа не сте живяли докато не сте го направили :P
Da jivota kratuk e zatova izjivei go kato za svetovno
научи се да слагаш запетайки, че не ти се разбира изречението, бе ?! Възмутително е, научете се на елементарни неща, за да ви разбират, срамота![]()
![]()
![]()
НЕ И НЯМА!
Не.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
мммм нее ии нямам намерение ..
Плака ли ден поне ? Веднъж напи ли се ? И от безсилия , веднъж напсува ли ме ? хаха
няма места![]()
![]()
![]()
Кви са тия простотии? Още от 6-7ми клас се натискахме в кенефите..![]()
![]()
А аз се чудех защо във втори клас госпожата имаше бяло по блузата.
ваУ рокс
Grell
Ми самозадоволявахме се с момиче, с което правих секс за пръв път. Бяхме в тоалетната и тя ми духа, а аз я пипах по п**ето.
да 30 души заедно в тоалетната мастурбирахме, самозадоволявахме се като животни ... БОЖЕ, моляте удари ги тези ..... вие не преписвате ли домашни и т.н ... мастурбирали в час ... бива, ако си толкова "надарен" , че никой да не е те забележи, явно имаш проблем с размера.
Съжалявам, дано не обидя някой, но истината боли.
да 30 души заедно в тоалетната мастурбирахме, самозадоволявахме се като животни ... БОЖЕ, моляте удари ги тези ..... вие не преписвате ли домашни и т.н ... мастурбирали в час ... бива, ако си толкова "надарен" , че никой да не е те забележи, явно имаш проблем с размера.
Съжалявам, дано не обидя някой, но истината боли.
ZOMFG?! Защо просто не си преписвате домашните като нормални ученици? Трябва и да си шляпате през часовете?![]()
Имал съм такъв случай, но не беше толкова интересно, колкото свирката в любимото ми школо. Честно казано има доста по-интересни места от училище за едно "ръкостискане".
Мислил съм го но до самото извършване на деиствието не съм стигалняма да забравя в 7ми клас един от моя клас в час по труд и техника ми вика гледаи Ивелина какви прашки носи тя зе та го чу и го нарита с едни ботуши от тези заострените отпреде .....горкия 1 седмица идваше с възглавничка на даскало да си слага под задника
![]()
![]()
![]()
Супер много ме възбужда мисълта за мастурбиращи момчета, в у-ще не съм, но сега ще го направя.
Никога не съм...![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Не. Не мисля,че там е мястото за такива неща.
awerw♥