- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- твърде много ли позволявам?
когато се целувам с момче,не го го спирам да ме опипва по някои задни и предни части.Означава ли това,че ми намеква за нещо повече и редно ли е да позволявам това,ако не желая по-"близки" контакти с дадения човек?
след като им даваш значи искаш ..![]()
![]()
ако не искаш просто не давай ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от let_me_be
![]()
а па ако има смисъл в това дето си го написала аз главата си режа
KO6MARA GSI 16V RISSE
а защо трябва изобщо на тия места да я хващат??Първоначално написано от bambino2
![]()
Priceless .. <3
1 рунд приключи моля![]()
![]()
![]()
По темата: Какво лошо има момчето да пипа![]()
![]()
няма лошо .. ама защо да пипа там дету не се пипа принципно (или поне аз не го намирам за много уместно да се пипа от всички) ??Първоначално написано от SasHeTo0
![]()
Priceless .. <3
Сега от пипане и опипване има разлика![]()
![]()
![]()
Пипане-там нещо си гали
Опипване- може да попадне на изненади![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и двете не го приемам за допълнение към една целувка ..Първоначално написано от SasHeTo0
![]()
Priceless .. <3
Тези неща са допълнениякъм целувката
Поне за мен я правят доста Страстнаа![]()
![]()
![]()
![]()
Ама само да не се разпасваме като Хайдутин преди строяване![]()
![]()
Хм... Ако не желаеш "по-близки контакти с дадения човек" можеш просто да го кажеш... Т'ва, че му даваш да те пипне отзад нищо не означава... нормално си е.![]()
След седмата бира всички са еднакви!
ами то си нормално както момичетата обичат романтика изненади там техните глупости така и момчетата обичаме жемкосто тяло дейстжа възбуждащо да имаш красвиа приятелка която мн да те възбужда и при страстна целуфка да не се насладиш на нейното тяло .. ми за мене тряа си гей![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
епа много ясно че ще пипа, а и щом позволяваш значи ти харесва и искаш, ако не е така, не му давайколко е просто...
малко даваш. иска се повече
Не схванах много кво искаш от нас
![]()
Човека си пипа,кво прави,щом пипа значи иска нещо повече,ако ти не искаш,говори с него,ако искаш пък-успех![]()
Брях,брях
Мдае е какво искаш от нас??? Ако ти харесва да те пипа докато се целувате - няма проблем. Ако не ти харесва казваш му Стига. Пък като не ти се прави секс няя да прайте бе.
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
абе ти знаеш ли какво искаш? "предните" и "задните" части като ти ги пипат значи искат да те ебат ква друга причина мое да има? приятно усещане в дланите?![]()
ако не искаш да се ебеш с некои не се целуваш с него, а ако не искаш да се ебеш с него все още му го казваш и ако е нормален те разбира ама не мое да очакваш некъв да те лигави и обарва и после да очакваш платонична връзка просто нема такава работа
+Първоначално написано от Passi0n
![]()
![]()
Първоначално написано от Hilary_
хаа .. значи и аз давам доста когату момчету ме опипва .. ми незнам за мен това е нормално ..за мен опипването е добър признак че момчету изпитва несщто към теб .. и те желае ..
ноо както и да е
![]()
ха .. значи че и аз доста позволявам на ммомчету .. еми незнам но според мен това е добър признак кокату момчето го прави ..![]()
Целувката си е целувка.... и сякакви такива "допълнения" намекват за секс... Така че ако не смяташ да спиш с този човек лично аз ти препоръчвам да не даваш такава свобода на нахалните ръчички на момчетата.