- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПЕРЛИ ЗА ЛИЦЕ ..
От какви перли за лице сте доволни и на каква цена са, не съм ползвала до сега но много ми харесват :P някой може ли да ме опътва по цялото лице ли се ползват или само на скулите ..
![]()
![]()
![]()
![]()
Перлите се слагат на скулите.Аз лично съм изключително доволно от тези на Avon,ноо за цена...май бяха нещо от сорта на 11-12лв.![]()
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!
и мойте бяха толкова...но мерака само докато си ги взема,след това не съм ги ползвала смао веднъж за да ги пробрам...даже се чудех на кой да ги дамПървоначално написано от YourStar
![]()
Avon 20 -25 тази http://www.avon.bg/PRSuite/static/im...images/2gr.jpg
Не с черното а другите![]()
Вече 3-та година ползвам едни от 3 лв. и съм си ги взела от редовен магазин за козметика, не от магазин за 1 лв. и съм си доволна. Много бавно се хабят, дори и да вложиш повече пари няма да стъжаляваш!
LoLi или нещо такова.Около 5 лв май бяха....и си ги купих само за да пробвам как стой,но са хубави
![]()
На Avon наистина са много хубави.
Guerlain Meteorites Powder For The Face - около 72 лв.
Много са добри и с хубави нежни отблясъци
Но предпочитам кремообразен/прахообразен руж пред перлите.
Слагат се на скулите,но много зависи от формата ти на лицето и това което искаш да постигнеш...
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Моите са на голден рос-5лв и са вече 3-та година, доволна съм и онзи ден си взех руж на буржоа-13лв много ми харесва с четчица кам него и има фини отблясаци...![]()
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
Аз от три години ползвам перлите за лице на Орифлейм и съм много доволнаползвам ги както като руж,така и като сенки и се получава много естествено и леко
![]()
СПЕШНО ПЛС... КАЖЕТЕ МИ КОИ СА ПО ХУБАВИ НА AVON ИЛИ ORIFLAME![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
същата раута съм...от 3 лв са но съм стращно доволна ! Цяло лято и ся през годината ги ползваам и изобщо не се хабят и са стращно хубави !Първоначално написано от bilqnavod
![]()
One Tree Hill..Forever...Naley..!!!
Перлите на Орифлейм са мн хубави. Аз си купувам пълнител за перли, защото струва 13лв, а перлите в кутийката са 20-25лвт.е. за едната кутийка тр да дам 8+ лв И си ги слагам в една кутийка от крем и си е все същото :P
P.S. Трябва да си тарикат![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!