- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- лак за коса.....
сега времето е ужасно и влажно .. искам да ви попитам като се изправите и после слагате ли си лак за коса и помага ли да не се накадря косата например ако я топирме отгоре за прическа и ако я напраскам с лак цялата ще помогне ли да не ми се накадри и развали![]()
защото много ми трябва а не искам да изляза и след 2 мин да сам като луда
![]()
![]()
На мен лично,нищо не ми помага за да не ме си начупва косата.![]()
На мен ми помага..Но моята коса е права и не я изправям (може и да е от това,незнам)
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
И на мен попринцип нищо не ми помага.Доста ми е чуплива и затова.На някои с лак се задържа, но зависи от косата.
Иначе пробвай с някой по-силен.На Тафт черният е със силна фиксация.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
моя е diplona от пяната бях доволна и затова взех такавПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
И аз бях доволна от пяната.Преди много време я ползвах.За лака не знам, не съм си взимала от него и не мога да изкажа мнение.
Според мен на Тафт са едни от най-хубавите.Зеленият също е добър.![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
много зависи от косата![]()
Просто аз
Тогава не се топирайПървоначално написано от nomusicnolife666
.
Моята коса пък и нищо да не й сложа, като я изправя, пак не се къдри![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
На мене не ми помага, защото косата ми е много мека и затова като има влага аз винаги ходя на конска опашка, но и за опашка си има вариации да бъдеш готин и модерен!!!![]()
моята коса е чуплива .. и гледам когато времето е влажно или пък дъждовно да не си я изправям защото и 10 флакона лак да си сложа пак ще се начупи .. абе изцяло зависи и от самата коса : ))
...Първоначално написано от anity92
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
Когато е влажно или вали си слагам качулката и нямам проблеми![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Моята пък когато е права на влажно време,когато си обличам якето или каквото и да е - най-дорната ми дреха не си изваждам косата отзад, а само отпред 2-3 кичура.Горе я топирвам и гледам да не се мокри(ако вали) иначе, ако е само влажно не ми се разваля.Седи си.Но винаги слагам лак на Тафт в малко количество.Наистина си зависи от косата.![]()
аз си слагал кристали и слагам лак и издържа не мн ама издържа доста.
.....
моят е зелен на тафт - 4каПървоначално написано от LovelyGirl
кво общо имат кристалитеПървоначално написано от yyoonnii
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
да,с лак издържа по-дълго време права.
аз ползвам, мнооого е добър.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
както казаха-зависи от самата коса.
Напримерно моята не е от най-чупливите,ноо като си я изправя ми стои докато не я измия,дори и без да й сложа лак.
А имам приятелки,на които косата даже е по-права от моята и след като се изправят,след няколко часа косата вече се е начупила,дори и с лак.![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
edin mnogo polezen savet: nikoga ne si kupuvaite lakove za kosa ot razni magazini. Az vinagi si pora4vam lak za kosa ot moqta frizjorka i naistina e mnog spolu4liv i mi e originalen na SERI maxitect
Еми значи аз по принцип съм с бая, даже много къдрава коса и ми е супер мека и ако е влажно времето по никъв начин не може да се задържи.. Затва като се изправям гледам да се придвижвам с таксита и да стоя на закритоА иначе можеш да пробваш ей този на Тафт
![]()
Taft power" и се води някъф мега стронг и пише, че това е лака с най-силна фиксация на Тафт.. макар че не са препоръчителни, задари голямото количество спирт в тях![]()
Научете първо смисъла на думата "Уважение" и чак тогава говорете за "Любов"..![]()
Ми да, само да ти кажа, че на Сепи ги има във всеки магазинПървоначално написано от anisummer
![]()
П.С. наистина са много добри![]()
Научете първо смисъла на думата "Уважение" и чак тогава говорете за "Любов"..![]()