- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Печелете точки и взимайте награди! Lockerz.com
Здравейте, искам да ви представя една сравнително нова игра, наречена Lockerz. Идеята е да събирате точки - това става когато се логвате (2 точки) , можете също така да отговаряте на въпроси (по 2 PTZ - точки на въпрос) ; можете да събирате реферали, като поканите приятелите си и на всеки 2 точки, спечелени от човек, регистрирал се чрез вас, вие получавате също толкова, а надвишите ли 20 реф. бр. т. се удвоява на 4. Когато съберете достатъчно, за да поръчате любимата си джаджа (от пейнтбол пушка до ноутбук, айпод, дигитален фотоапарат и т.н.) , поръчвате я и ще ви я доставят. От октомври шипват и до Европа, за тяхна сметка разбира се. Споделям с вас програмата, понеже имам познати, които са взимали награди от нея - за доказателство, гледайте клипчетата по-долу (забележете логото на Lockerz върху кашоните за доставка) . За да се регвате ви трябва покана, затова пишете в темата или на лично мейлите си и ще ви изпратя.
Клип 1
Клип 2
Клип 3
Зада получите покана си оставете емаила
за повече инфо ми пишете на skype: bash-sarmata
Не съм гейпросто използвах акаунта на пратовчедка ми
[/b]
Здравеите, аз съм едно хммм момиченце от Добрич. Пишете коментарчетаа -` сън `-
и какви награди примерно има?
Има много награди които са разделени в 3 категори
В Cool brands има Мотоциклети, Златни гривни, пръстени, чанти и такива неща..
В Electronics има Конзоли като PS3, PSP, Ipodи ,Xbox 360 , Теливизори, Слушалки и там други неща
В Expirence засега има само билети за концерти на различни групи.
Ама сега всичко е раздадено и сега зареждат с нови неща.
Здравеите, аз съм едно хммм момиченце от Добрич. Пишете коментарчетаа -` сън `-
Даа беее хОй! Все ми е на акъла, че ще дадат "мотоциклет" ей такаИли пък Екс Бокс
) Да-да!
Ехаа че наивници![]()
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!