- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Коя е нормалната възраст
Строго индивидуално (: Ако тряа да мислим практично-след 18(и по закон нали..и с бебета тфа онова) обаче масово е 15-17 (:
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
След осемнадесет. Лапенцата на по 12-13-14 годинки го правят за авторитет сред кифленското общество, пък и нямат елементарна сексуална КултУРА (стоте теми на ден, в които се пита "Той ми се изпразни в ухото,бременна ли съм?", ще го потвърдят). На 12 съм и не мисля, че ще го направя, преди да навърша осемнадесет.![]()
Saatana! Vittu! Perkele!
Когато наистина иэпиташ нуждата да правиш секс.
[size=7][b][u]fosse cos
15 - 17 .. макар, че т'ва е много относително ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Имаш право,но аз продължавам да подкрепям моята теза,че възрастта не е от значение,стига да имаш достатъчно мозък в главата и си се постарал да се образоваш на тема "СЕКС" преди това.Първоначално написано от rammstein123
Westside rollin' all day, every day
17+
15-17
15-17 обаче нормативите ше паднат , че всичко живо се е*е..
то в днешно време от 10 годишни се учат .Според мене като настъпи момента![]()
в днешно време им е*и майката :]Първоначално написано от Everytime
Всичките някакви заучени фрази!
Няма средна възраст , който когато си иска , ще го праи от 2 год не съм влизал в тоя форум и нищо не се е променило!
После ако е сгрешил , ще си понесе подлседствията!
де да беше масово 15-17 но сега вече всяка 13 годишна пикла вече е загубила девственоста си което е много жалкоПървоначално написано от seduction1mplex
![]()
13,14 е нормално аз съм бил първи на 13 годишна 6-ти клас мисля че беше
и ако на тва му викаш нормалноПървоначално написано от BlackS7aRBG
![]()
Щом той/тя си е решил/а да е тогава-тогава.Няма друг който да знае по добре кога е момента за него/нея,въпреки,че ние не го приемаме за нормалноПървоначално написано от graceless
![]()
Westside rollin' all day, every day
тя си имаше гадже и си легна с мене дори не сме ходили после ми беше гузно извесно време щот брат ми е на тея години и си е дете ама тя ми даде да права каквото си поискам не сам ангел :SПървоначално написано от TheX