- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- защо сте такива ?
почти редевно влизам и чета проблемите на хората но едно не мога да разбера ЗАЩО СТЕ ТАКИВА ? подигравчии и не мога да разбера повечето от вас се мислят за много остоумни ! различни хора с различни проблеми ! всеки има право да задава вапроси някои са станни но ако са реални повечето от вас постапват ужасно подигравателно ! има някои с по висока сексуална култура и такива с по ниска ! от доста време не видях един смислен отговор само тъпи клиширани изрази! има и хора които постапват отговорно с проблемите на момчетата и момичетата! а някои от вас до така степен са се издивачват все едно посещават форума само и само за да се намират на присмех! всички забелязваме това и повечето от читателите пишат: ''задръще си подигравките и наредбите'' или пък ако мислите да ме критикувате по добре не пишете ! еми замислете се малко.. ако вие имате проблем колкото и глупав да е и някои на среща да ви остоумничи с тапи реплики и подигравателни изрази!![]()
евала на хората от форума които реагират НОРМАЛНО НА проблемите защтото тук там се срещат и такива хора !
не ме интр какво ще пишете!
има модератори и не ми викаите не е за тук и за там защото тва е критика кам самите вас !!!