- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс -проблем ? помощ
Здр, на всички. искам да попитам всички във форума за моя проблем,който се случи преди 1 ден. Легнах си с едно момиче и всичко беше супер. Докато се задоволявахме аз си бутнах спермата с дясната ръка (2-3 пъти) после се изчистих в пижамата и след това тя искаше да я задоволя с ръка и аз без да искам започнах да питам с дясната си ръка,но се усетих след няколко минути,че съм си бутал спермата и смених с другата ръка и след като я задоволих с нея. Правихме секс с презерватив,дали ще има някакъв неочакван резултат. Ще съм благодарен да получа вашите отговори по този случаи и какво да правя? мерси предварително![]()
абе ти на колко си? 13? Ако в ръката ти е имало сперма и си я пипал и т.н ТАМ...шанс има![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Разбира се че има шанс....
?![]()
ми след като си й "бутнал сперма" във влагалището много ясно, че ще има ...Първоначално написано от DrAjKo90
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Има шанс да ти се роди хипопотамче ! А иначе.. ти си кретен !
В този форум всички са разгонени, но дотук !
Има шанс
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
според мен няма шанс, понеже сперматозоидите живеят няколко секунди в кислородна среда
Това и аз го знам, но има по-големи разбирачи от нас.Първоначално написано от gren
Тай ,че оставяй ги да плашат момчето!
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Това е така принципно, но зависи много дали пръстите са били влажни, колко време след като ръката е била във въздуха и я е пъхнал в оная работа, а тези неща не са уточнени. Ако е било повече от минута и ръката е била суха - шанс няма, но ако е било директно без никакво чакане, шансът не е малък, особено, ако е в овулация.Първоначално написано от gren
![]()
а пъъъъъъъъъъъък госпожата по биология каза,че сперматозоидите живеят 2 дена.И аз след като правя секс с приятелката 1 седмица не я каня в леглото ми ,че да не забременее
![]()
Станислава
е добре де, момчето ви казва, че си е избърсал ръката.
спокойно няма шанс
hahaha ина нещо вярноПървоначално написано от majestic001
![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta