.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 92
    аз си взех себорал и корени от коприва,четах че много подхранвали и забързвали растежа.колко помагат още не мога да кажа,защото от мн скоро ги ползвам,но по-нататък ще пиша.иначе и двете се копуват от аптеката и общо излизат около 4 лв.корените ги дават специално за стимулиране растежа на косата,а сиборала освен за това и за пърхут

Повече от фен Аватара на Ambrosia
    аз до колкото знам пък от тривитаминола започва да се окосмява и врата ..но дали е вярно вече е друг въпрос..ама не бих се намазала с нещо дето мажат офцете с него

Град
    Сливен
    Oт аптеката ли се копуват тези масла?

^Да.Само тривитаминола е от ветеринарна аптека.

Голям фен
    Град
    В нас :]
    Ооо я кажете да си купувам ли бадемово масло??Имайте предвит че косата доста ми се омазнява (на третия ден е като мазана с олио ) и дали ще стане по-лошо от тва масло?

Град
    - .::*MuSiC iT's My LiFe*::. -
    Определено бадемовото масло е доста мазничко..
    Като гледам описанието на косата ти .. по- добре недей Въпреки че ако си го отмиеш хубаво... НЕ би трябвало да е проблем .

Град
    [На Метри От Земята]
    хининова вода :P
    Просто аз

Цитирай Първоначално написано от renateee
    Еми да де, аз преди баня си го сложих и стоях 50мин с него.. .

ужас!
    Трябва задължително да го смесиш с някакъв алкохол или оцет, защото иначе няма измиване.Това важи и за тривитаминола и бадемовото масло.

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от Amellie

ужас!
    Трябва задължително да го смесиш с някакъв алкохол или оцет, защото иначе няма измиване.Това важи и за тривитаминола и бадемовото масло.
    Под алкохол - спирт ,водка.Това ли имаш впредвид? -
    PS - не ги разбирам много

аз слагам ракия

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от Rhype

ужас!
    спирт не слагай, изпарява се мн бързо Сложи ракия или водка, или ром е такива
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

ас ползвам хенинова вода ,, .... абе д/г деиства \/
    Every time I lost control, I lost control you just gave me back my soul you tell me s'agpo, you tell me s'agapo...

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от pinki
    Цитирай Първоначално написано от Rhype

ужас!
    спирт не слагай, изпарява се мн бързо Сложи ракия или водка, или ром е такива
    Много благодаря : )

Голям фен Аватара на tainstvenata
    за бадемово масло за първи път чувам,че има такъв ефект,а за аспирина лично при мен не помогна. Тривитаминола почнах да ползвам при доста мои познати имаше ефект,но това за окосмяването не се е поличило при тях ...ама си зависи и от организма
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Голям фен
    Град
    В нас :]
    Я кажете тва бадемово масло само в корените с памуче ли се нанася?

Град
    - .::*MuSiC iT's My LiFe*::. -
    Цитирай Първоначално написано от SunnyTime
    Я кажете тва бадемово масло само в корените с памуче ли се нанася?
    Дам Или направо на ръката слагаш малко и после с пръсти втриваш в корените .

Бадемовото масло най- добре действа в маска според мен. Няма чак толкова добър ефект, когато се нанася само то върху косата.

...

тривитаминол

Първо - алкохолът е за пиене, не за правене на маски

За по-бърз растеж на косата препоръчвам на всички да пробват 1 супена лъжица бадемово масло и 1 жълтък. Маската се нанася на ИЗМИТА, подсушена коса, в корените, веднъж седмично. Омазнява се малко по-бързо косата от нея, но наистина има ефект, ако искате да ви порасне по-бързо косата. Стои се около 2 часа. Хубаво е да се сложи найлонова шапчица и след това кърпа, за да се спари хубаво косата. Тази маска е подходяща и за сухи коси. Има дълбоко подхранващо действие.

Хининовата вода също помага за бързия растеж на косата. Тя се нанася в мокра коса, в корените и след това скалпът се масажира 2-3 минути. Може да се впръска или да се постави с памуче. След това си оформяте прическата с каквото си знаете. Не омазнява косата
    "There's smoke in my iris, but I've painted a sunny day on the inside of my eyelids..."

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    не знам за какви витамини става въпрос, но преди година някъде една приятелка пиеше такива - за коса , нокти и кожа и почна да пълнее от тях.. и ги спря
    така че, не ви съветвам да ги пиете
    Сигурно става дума за хапчетата Ревалид - и аз пих от тях през лятото и почнах да надебелявам и ги спрях... Нямаше особен ефект Иначе като по-малка си правех маска за коса от 1 жълтък, 1 суп. лъж. бадемово масло, както и малко кис. мляко и 2 суп. лъжици ракия. Така се стои половин-1 час и се отмива както обикновено. Имаше ефект
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от absinth14
    Първо - алкохолът е за пиене, не за правене на маски

За по-бърз растеж на косата препоръчвам на всички да пробват 1 супена лъжица бадемово масло и 1 жълтък. Маската се нанася на ИЗМИТА, подсушена коса, в корените, веднъж седмично. Омазнява се малко по-бързо косата от нея, но наистина има ефект, ако искате да ви порасне по-бързо косата. Стои се около 2 часа. Хубаво е да се сложи найлонова шапчица и след това кърпа, за да се спари хубаво косата. Тази маска е подходяща и за сухи коси. Има дълбоко подхранващо действие.

Хининовата вода също помага за бързия растеж на косата. Тя се нанася в мокра коса, в корените и след това скалпът се масажира 2-3 минути. Може да се впръска или да се постави с памуче. След това си оформяте прическата с каквото си знаете. Не омазнява косата
    Най-добрият пост дотук според мен.Алкохол не бих си сложила на косата,най-гадната да е даже.Мисля ,че хининовата вода е много добро решение в случая.
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на bloodymirror
    има много такива теми..ама айде..
    ХИНИНОВА ВОДА!!! ..
    .. само с това може да ти се удължи косата за по-кратко време!

Голям фен Аватара на meche95
    малеее,а аз хининовата коса как я използвам не е истина зех си малката развасофка-120мл. и от 4 пъти свършиии мн ли слагам,защото аз слагам по цялата коса смисъл където пръсне там,по- колко трябва да се слага?!

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от meche95
    малеее,а аз хининовата коса как я използвам не е истина зех си малката развасофка-120мл. и от 4 пъти свършиии мн ли слагам,защото аз слагам по цялата коса смисъл където пръсне там,по- колко трябва да се слага?!
    Не трябва да слагаш по цялата коса!Слага се само в корените..втриваш и не трябва да прекаляваш с количеството.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от meche95
    Ъъм аз имам от 250мл и о6те е съвсеееем малко ползвана а сиг от половин месец я имам-но не знам мисля че трябва толкова за да се усети че я има,индивидуално е
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си