Здравейте искам да попитам колко варви грам злато в момента в златарските атилиета? ,защото ми казаха ,че доста е спаднала цената някой знае ли дали има нещто вярно?Благодаря предварително..![]()
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
Да купуваш или да продаваш..?
Научете първо смисъла на думата "Уважение" и чак тогава говорете за "Любов"..![]()
Снощи гледах в новините, че цената на бижутерията като цяло се е повишила, заради наближаващите празници. Няма логика да е спаднала цената
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Ами да купувам един прастен си бях харесала ,но не барзам и затова питам......
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
Еми в нашия град от 2 години купуването на златото не е мръднали, и грама върви 35лв
П.С. От сравнително малък град съм, така че може в другите градове да е по-скъпо.
Научете първо смисъла на думата "Уважение" и чак тогава говорете за "Любов"..![]()
като бях на море тая година си търсих нещо сребърно в Несебър и продаваха злато на сантиметър например за една гривна 20см злато не излизаше мн скъпо щото сантиметъра беше по лев и нещо,но продавачката ни каза че зависи от плетката и колко е дебело и според това е различна и цената![]()
По принцип на сантиметър вървят крадените бижута или тези с дефектиПървоначално написано от titinkaa
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
+1Първоначално написано от 3oPuTy
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Във ВТ е към 35-36 лева грама
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
е нз дали е крадено ама си беше чисто златоПървоначално написано от j_adore2
![]()