.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58
    Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България

чудя се дали съм бисексуална..

здравейте пак аз пиша..писах подобна тема преди няколко седмици но сега е по-различно. Значи подозирам че съм бисексуална..мисля че много би ми харесала целувка с момиче- с език и искам да опитам,макар че все пак ме влечат и момчета..изпитвам някакво странно влечение към едно момиче-не уточнявам имена и така..незнам какво по точно да си мисля-вие какво мислите?? и ако може някакъв съвет.. мс предварително

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Е какви съвети бъди такава каквато си другото е излишно

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Бисексуална ли си? Как да ти отговоря на въпроса отде да знам?! Може да е моментно увлечение може да си била объркана може да си просто тъпа а може и да си бисексуална! Питай мама...
    Westside rollin' all day, every day

Град
    na vsqkude kudeto mi xrymne :P
    em badi kakvato si

nemoga da ti otgovorq taka
    s0 dEamN cRazyyYy...

Мега фен Аватара на Hilary_
    а ние от къде да знаем дали си или не си ???

п.с. преспи с жена и после пиши, за да кажеш дали ти е харесало ..

Ако си от Варна пиши лично ще те прегледам :P :P

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от SasHeTo0
    Ако си от Варна пиши лично ще те прегледам :P :P
    пффф .. ейй загорелияяя ...

Град
    Сливен

Re: чудя се дали съм бисексуална..

Цитирай Първоначално написано от danibebi
    здравейте пак аз пиша..писах подобна тема преди няколко седмици но сега е по-различно. Значи подозирам че съм бисексуална..мисля че много би ми харесала целувка с момиче- с език и искам да опитам,макар че все пак ме влечат и момчета..изпитвам някакво странно влечение към едно момиче-не уточнявам имена и така..незнам какво по точно да си мисля-вие какво мислите?? и ако може някакъв съвет.. мс предварително

Ти си лезбийка и транс - ЗВЕЗДИТЕ МИ ГОВОРЯТ о.О

Повече от фен Аватара на Anarchya2
    ДА

Обади се да направим една тройка бе и Ще видим дали си би

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

Ако се целуваш с някое момиче и ти хареса.Можеш да се сетиш каква си
    Big cock is here

може да е просто любопитство да видиш какво е да се целунеш с момиче
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV
    Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!

Град
    Sofia
    Може да се убедиш в това едва след като правиш секс с някое момиче.

Аз се предложих да видим кво ще излезе Диагнозата
    А колегата каза че може да се намеси на 3-ка

Това с бисексоалността е малко сложен въпрос. Като бях на 15 години ме влечаха много момичетата(ходех с момичета, целували сме се, задоволявали сме се една друга и тн.) Това бяха супер моменти, понеже имаш винаги до себе си някой, с който можеш да си кажеш всичко, да ходите по магазините по цял ден без другия да ти мранка след 8 часа разхождане без почивка, че го болят краката... 1/2 години по-късно почнах да харесвам отново момчета и се върнах при тях.Имат много плюсове и минуси: от момче можес да забременееш-от момиче не; момчето може да ти откарти ченето с 1 плесница-момичето не ;момичетата са много по ревниви от момчетата усобенно ако са лесбийки, понеже все си мислят(тази е лесбийка начи се заглейда по момичета, ама какво ще стане, ако реши че вече и харесват момчета? ) Абе сложна работа... И все пак с 1 момче винаги ще се чувстваш обичана (ако е някой свестен), закриляна,някой ще те пази и ще се грижи за теб ако има нужда(пример: гаджето ми ...като се напих зверски на 1 купон и ме е макнал в 11 часа от горен Лозенец до вилната зона на Панчарево след като бях избягала от нас та ме заведе при баща ми (принципно не живея с него, а и той е пич и се погрижи за нас)....Едно момиче не може да ти даде закрила, сигурност,пална отдаденост, не може да те задоволи и винаги ще си мислиш...какво би било, ако сега го правех с момче. Избора си е твоя. Пробвай, експериментирай с момиче и в зависимост как се чувстваш действай!

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге

вие какво мислите
    ми ниста'аш тфа мислим
    GTA Stunting

Ам аз също съм имала такова желание ... Според мен просто докато неупиташ няма да разбереш дали вдействителност си би сексуална...

бисексуална си
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Еми не виждам нищо лошо

П.П. Аз ги виждам странно нещата нямам нищо против момичетата с обратна орентация ,но намирам това при мъжете за извратено и гадно ....

--------------------------------------------------------

OFFTOPIC:
    Цитирай Първоначално написано от graphicflower
    бисексOалността... мрAнка... откAрти... УсобеННо... мАкнал... пАлна отдаденост.. ИзборА си е твоЯ
    Някой май е бягал прекалено често от часовете по български в училище. Дай, бате, една гаща плява да иде нашту магари!

аз съм се целувала с момиче и ме хареса, не се смятам за бисексуална

Не виждам какъв е проблема, в крайна сметка възрастта е такава, че имаш нужда да пробваш от всичко, което ти е интересно ;]

земи се стегни,бе. Звучиш като 10-годишните.Отивай целувай някоя и идвай тука да кажеш,че вече си лесбийка понеже вече си целувала момиче. Кво утре ще се събудиш и ще решиш,че си травестит ли?

Какъв избор ве Вие в час ли сте... Никой не го избира! И не е въпроса до целуването или ебането, ами чувствата За това никой не може да ти каже дали си или не си. Ако ни кажеш какво точно чувстваш към това въпросното момиче може би тогава?

predi okolo godina misleh 4e haresvam edno momi4e celyvala sum se s neq i t.n. no sega hodq s mom4e a tq ve4e mi e mnogo nepriqtna i az su6to se oburkvam no nali znae6 na taq vuzrast si4ko e 50 na 50 ;]]] puk i da si BI da ne ti pyka o6te po-dobre neka malko raznoobrazie de :P ;]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си