- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- чудя се дали съм бисексуална..
Първоначално написано от Hilary_
Ами да
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Бягал ли ?? Май дори не е влизал тоя някой тамПървоначално написано от ImmortalTechnique
![]()
Бахти неграмотното писане ....
![]()
--------------------------------------------------------
Всеки човек малко или много е бисексуален! Просто сме стака изградени!Според мен е чисто любопитство![]()
Не ми е ясно едно: Как така вие момичетата може да се целувате,прегръщате и тем подобни хомосексуални неща и никой нищо не ви казва и всеки го приема за норм,а ние момчетата ако се хванем за ръка па да не говорим за нещо по сериозно ( не казвам че съм обратен) става 3та световна война и всички вече започват да ни ебават и едва ли не света е свършил!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
наистина много зависи от чувствата ти към даденото момиче.. ако не си още сигурна за тях.. изясни си ги и ще ти е по-лесно.. След това наистина може да кажеш със сигурност![]()
![]()
Реших и аз да споделя моето скромно мнение. Аз също понякога се запитвам този въпрос. Но мисля, че отговорът на моя, както и на твоя е отрицателен.Не знам твоята възраст, аз съм на 17, но предполагам, че и ти си долу-горе на толкова. Та щях да казвам, че тази възраст (тийнеджърската) е точно за това - да експериментираш, да се ориентираш за напред и т.н. Аз отдавам моите размисли и страсти относно това дали съм БИ на причината, че съм много темпераментна, обичам да експериментирам, особено в секса
![]()
![]()
, честно казано няма неща, които могат да ме стреснат в това отношение ( не че съм ги пробвала всичките и ни най-малко да се хваля), но по-скоро мисля, че е за това. Може би и при теб е така.
Ох, аз се обърках от разсъжденията си, не знам за вас!
![]()
![]()
по-скоро си объркана, отколкото бисексуална..
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Мерси за отговорите..ем аз сам почти на 14 а въпросното момиче ми е приятелка..незнам..някак си чувствам нещо повече към нея от обикновенно приятелство..видях различни мнения и различни разсъждения..може би пък наистина е от възрастта..
може просто за време да си убъркана и да ти мине а ако не е така здраве да е ш намериш некоя пичка да снимате за Прайвет Спайс![]()
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Приятелю, има въпроси, които просто нямат обяснения. Например: Защо когато едно младо момиче (14-15) прави сефтето с някой тя става курвата на класа, а когато някое момче на същата възраст забие някое маце е еба'ти пича?!Първоначално написано от Azgalor
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals
Много правилно ^^ Иначе, по темата, и аз преди имах такива желания, но с времето отминаха ...Първоначално написано от stefanov
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Според мен се страхуваш от варианта да си би, но видът сексуалност е право на избор и чувства на всеки човек, не е нещо нередно и непременно лошо. Има вариант и бушуващите хормони в едно 15 годишно момиче да ти се отразяват или просто това момиче, което харесваш да те е впечатлило просто, защото дори и аз, която съм пълно хетеро, да ми дойде меган Фокс например, еми няма да й простя![]()
Ами не бих могла да ти кажа дали си бисексуална!В пубертета повечето момичета експериментират ,увличат се по жени по мъже,но това би могло да е моментно влечение!Аз лично съм имала взаимоотношения с много повече жени отколкото мъже,но при мен не е било защото съм била влюбена в тях,а поради чисто физическо привличане ! Различно е ако има и чуства ,тогава вече можеш да се замислиш дали си бисекс или не !И в това ,че искаш да целуваш жена не виждам нищо нередно,интересно ти е привлича те физически- на тази възраст хормоните ти са ужасно обаркани !Като бях на 17-18 и при мен беше така ! Но съм била наясно със сексуалната си ориентация,да обичам чисто физическото удоволствие от контакта с жена,но никога не бих могла да я обикна.Така че твърдо съм за МЪЖЕТЕ
-------------------------------------------------------------------------------------
![]()
е няма лошо. всеки луд с номера си.![]()
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
Ми най-вероятно си би,но това на днешно време е нормално пък и няма как да го промениш.
Аз пък познавам много момичета които..обичат да се целуват помежду си , ама се клатят на коня редовно..
Кво си се филмирала ужас. Това че изпитваш влечение нищо не означава. Аз лично смятам че бисексуални няма. Тва е просто фаза после си личи кви са дали минават към групата на хетеро или към групата на хомосексуалните. Това че искаш да се понатискаш с момиче няма лошо въпросът е дали не е от любопитство или просто си от любимият ми тип "искам да бъда" това че искаш неозначава че си. Още си малка че да размишляваш дали си би хомо, хетеро, транс, или гендъркуиър. Какво си видяла от живота и какво си опитала? И ще се повтаря това че ти се иска нещо не означава че си. А на всичките простаци с техните тройки. Вземете се стегнете никоя себеуважаваща се истинска лесбийка не би си легнала с гнусен загорял чикиджия!![]()
Първоначално написано от Hilary_
може и да е загорялата не загорелия![]()
отде знаеш
![]()
![]()
Пич, първата картинка от подписа ти...Първоначално написано от banan4ireloaded
![]()
к'во му е лошото да си B?![]()
![]()
мн се вживявате в темата
![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
май съм писал вече тука...Първоначално написано от danibebi