.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58
    Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    а ние от къде да знаем дали си или не си ???

п.с. преспи с жена и после пиши, за да кажеш дали ти е харесало ..
    Ами да
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalTechnique
    OFFTOPIC:
    Цитирай Първоначално написано от graphicflower
    бисексOалността... мрAнка... откAрти... УсобеННо... мАкнал... пАлна отдаденост.. ИзборА си е твоЯ
    Някой май е бягал прекалено често от часовете по български в училище. Дай, бате, една гаща плява да иде нашту магари!
    Бягал ли ?? Май дори не е влизал тоя някой там Бахти неграмотното писане ....

--------------------------------------------------------

Повече от фен Аватара на c0ci
    Всеки човек малко или много е бисексуален! Просто сме стака изградени!Според мен е чисто любопитство

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Не ми е ясно едно: Как така вие момичетата може да се целувате,прегръщате и тем подобни хомосексуални неща и никой нищо не ви казва и всеки го приема за норм,а ние момчетата ако се хванем за ръка па да не говорим за нещо по сериозно ( не казвам че съм обратен) става 3та световна война и всички вече започват да ни ебават и едва ли не света е свършил!!!!

наистина много зависи от чувствата ти към даденото момиче.. ако не си още сигурна за тях.. изясни си ги и ще ти е по-лесно.. След това наистина може да кажеш със сигурност

Съгласен съм с graphicflower
    Fitness

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Реших и аз да споделя моето скромно мнение. Аз също понякога се запитвам този въпрос. Но мисля, че отговорът на моя, както и на твоя е отрицателен. Не знам твоята възраст, аз съм на 17, но предполагам, че и ти си долу-горе на толкова. Та щях да казвам, че тази възраст (тийнеджърската) е точно за това - да експериментираш, да се ориентираш за напред и т.н. Аз отдавам моите размисли и страсти относно това дали съм БИ на причината, че съм много темпераментна, обичам да експериментирам, особено в секса , честно казано няма неща, които могат да ме стреснат в това отношение ( не че съм ги пробвала всичките и ни най-малко да се хваля), но по-скоро мисля, че е за това. Може би и при теб е така. Ох, аз се обърках от разсъжденията си, не знам за вас!

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    по-скоро си объркана, отколкото бисексуална..
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Мерси за отговорите..ем аз сам почти на 14 а въпросното момиче ми е приятелка..незнам..някак си чувствам нещо повече към нея от обикновенно приятелство..видях различни мнения и различни разсъждения..може би пък наистина е от възрастта..

може просто за време да си убъркана и да ти мине а ако не е така здраве да е ш намериш некоя пичка да снимате за Прайвет Спайс
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Град
    Силистра
    Цитирай Първоначално написано от Azgalor
    Не ми е ясно едно: Как така вие момичетата може да се целувате,прегръщате и тем подобни хомосексуални неща и никой нищо не ви казва и всеки го приема за норм,а ние момчетата ако се хванем за ръка па да не говорим за нещо по сериозно ( не казвам че съм обратен) става 3та световна война и всички вече започват да ни ебават и едва ли не света е свършил!!!!
    Приятелю, има въпроси, които просто нямат обяснения. Например: Защо когато едно младо момиче (14-15) прави сефтето с някой тя става курвата на класа, а когато някое момче на същата възраст забие някое маце е еба'ти пича?!
    The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от stefanov
    Цитирай Първоначално написано от Azgalor
    Приятелю, има въпроси, които просто нямат обяснения. Например: Защо когато едно младо момиче (14-15) прави сефтето с някой тя става курвата на класа, а когато някое момче на същата възраст забие някое маце е е**'ти пича?!
    Много правилно ^^ Иначе, по темата, и аз преди имах такива желания, но с времето отминаха ...

Според мен се страхуваш от варианта да си би, но видът сексуалност е право на избор и чувства на всеки човек, не е нещо нередно и непременно лошо. Има вариант и бушуващите хормони в едно 15 годишно момиче да ти се отразяват или просто това момиче, което харесваш да те е впечатлило просто, защото дори и аз, която съм пълно хетеро, да ми дойде меган Фокс например, еми няма да й простя

:)

Ами не бих могла да ти кажа дали си бисексуална!В пубертета повечето момичета експериментират ,увличат се по жени по мъже,но това би могло да е моментно влечение!Аз лично съм имала взаимоотношения с много повече жени отколкото мъже,но при мен не е било защото съм била влюбена в тях,а поради чисто физическо привличане ! Различно е ако има и чуства ,тогава вече можеш да се замислиш дали си бисекс или не !И в това ,че искаш да целуваш жена не виждам нищо нередно,интересно ти е привлича те физически- на тази възраст хормоните ти са ужасно обаркани !Като бях на 17-18 и при мен беше така ! Но съм била наясно със сексуалната си ориентация,да обичам чисто физическото удоволствие от контакта с жена,но никога не бих могла да я обикна.Така че твърдо съм за МЪЖЕТЕ

-------------------------------------------------------------------------------------

Град
    Стара Загора
    е няма лошо. всеки луд с номера си.
    Грешките в живота ми го правят интересен!

le parkour .. beatbox .. break dance

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Дрън-дрън

Голям фен
    Град
    Varna
    Ми най-вероятно си би,но това на днешно време е нормално пък и няма как да го промениш.

Аз пък познавам много момичета които..обичат да се целуват помежду си , ама се клатят на коня редовно..

Кво си се филмирала ужас. Това че изпитваш влечение нищо не означава. Аз лично смятам че бисексуални няма. Тва е просто фаза после си личи кви са дали минават към групата на хетеро или към групата на хомосексуалните. Това че искаш да се понатискаш с момиче няма лошо въпросът е дали не е от любопитство или просто си от любимият ми тип "искам да бъда" това че искаш неозначава че си. Още си малка че да размишляваш дали си би хомо, хетеро, транс, или гендъркуиър. Какво си видяла от живота и какво си опитала? И ще се повтаря това че ти се иска нещо не означава че си. А на всичките простаци с техните тройки. Вземете се стегнете никоя себеуважаваща се истинска лесбийка не би си легнала с гнусен загорял чикиджия!

Цитирай Първоначално написано от SasHeTo0
    Ако си от Варна пиши лично ще те прегледам :P :P
    пффф .. ейй загорелияяя ...

може и да е загорялата не загорелия отде знаеш

Цитирай Първоначално написано от banan4ireloaded

Пич, първата картинка от подписа ти...

Повече от фен Аватара на selenasky
    Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    к'во му е лошото да си B? мн се вживявате в темата
    Sam <3 & Dean <3

I'mma girl ;dd

Re: чудя се дали съм бисексуална..

Цитирай Първоначално написано от danibebi
    здравейте пак аз пиша..писах подобна тема преди няколко седмици но сега е по-различно. Значи подозирам че съм бисексуална..мисля че много би ми харесала целувка с момиче- с език и искам да опитам,макар че все пак ме влечат и момчета..изпитвам някакво странно влечение към едно момиче-не уточнявам имена и така..незнам какво по точно да си мисля-вие какво мислите?? и ако може някакъв съвет.. мс предварително
    май съм писал вече тука...
    по темата : няма лошо

Цитирай Първоначално написано от Reaper93
    Цитирай Първоначално написано от banan4ireloaded

Пич, първата картинка от подписа ти...
    мдам и аз като я видях бях

Правила за публикуване