- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Проблеми, въпроси, нужда от съвет. Сподели и помогни.
Виждам, че темите свързани с множество индивидуални въпроси станаха доста, та реших да направя тази тема.
Тук е съвкупост от всичко по малко... Ако имате някакъв проблем, някакъв въпрос или просто искате да споделите нещо, тук е мястото, а не в нова тема.
Сподели и другите ще ти дадат съвет, ще ти отговорят, ако могат, а когато някой друг сподели, ти ще му помогнеш.
Само без глупости и спам, че сарказма ми е втори език, така че, разбирам.![]()
Наистина темата е сериозна.
Независимо какви са въпросите, поствайте.Всеки ще се опита да помогне на другия, а другия на него.
![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
чувствам се по-малка
пропуснах постановка, която сега се оказва драматизация по текст на автор, който ме интригува
нямам и най-малка идея откъде ще изнамеря вълнена мъжка риза на червено-черно каре
(повдига отчаяно вежди)
втора употреба?Първоначално написано от Sham
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
мхм, и ние така мислим, 'ма ще видим ще се осъществи ли планът:Д
кажи си проблемО, че ми се решава:Д
ироничен ми е проблематичният проблем, породен от проблемация
http://www.youtube.com/watch?v=8v9yUVgrmPY
шегата настрана
как до утре на обед да реша 160 задачи![]()
елементарно, Уотсън, като решаваш по 13 задачи на час:Д
приеми факта, че не съм вундеркинд!
имаш още 37 минути до старта! подостри молива!
Задачите са за лузери. Захапете нещо абстрактно.
*икономистите - къш*
Първоначално написано от vanesa0pld
Всички проблеми имат решение.
Авеее майката на жена ми има ден-ден тия дни...За първи път ми се случва подобно нещо иии ще е некво неловко, ако почна да ръся банализми...
Тааа, някое пожелание да предложите, подаръче нещоо...?
Баси 2 часа гледам в 1 точка и си мисля кво да и кажа и ама грам не се сещам....
Благодаря предварително
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Първоначално написано от Bombshell
Ти си голям човек, предполагам. Не се излагай със заучени простотии...
Отиди честити и рожденния ден, като нормален човек и и подари нещо, което ще и влезне в употреба. Като за майка - някакъв кухненски уред или нещо свързано с кухнята, може би.![]()
"Как да стане номера да реша 140 задачи днес и да отида да си купя кецове "
Реши 40 задачи, купи си кецове, а утре в училище кажи, че докато си решавал задачи си почувствал дискомфорт, а по - късно си установил, че те мъчи висока температура. Естествено опитал си да продължиш, но те е втрисало. С най - добри извинения към госпожата.
Имам едни кофти засъхнали и наслоени мазнини по балатума в кухнята, махнах цялото оборудване от маси и столове, за да ги почистя като хората. Разполагам с белина и CIF. Хипохлорида е добра идея.
Преди време се мъчих да ги махна с разни препарати и тел като останах без ръце от търкане, охкания и псувни.
Искам да ми препоръчате некъв препарат, който да ги разгради доволно и после да не се налага мега много да търкам с тел, може пак да търкам с тел, но по-малко и по-леко.
Е?
имам проблем...
трябват ми 3 милиона.
cash. :<
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
училището ме сломи психически ко да пра?
Ем търкай всичко и тоя път с телта, псувай, охкай, а след това вече всеки ден или през ден отделяй по 20 минути за да почистваш всичко само с мек парцал и някакъв препарат.Първоначално написано от cherinka
И повече няма да имаш тоя проблем с телта и гадното търкане, както и с наслоените мазнини.
To strive, to seek, to find, and not to yield...
да,ама проблема е, че врата, плешките и още некви части по гърба са ми схванати и съм леко като препарирана, а и яйчниците ме наболяват, а баща ми ми дава зор днес да ги почистя, щото дефакто кухнята ми е преместена в хола, а той се подвизава там и го дразнело, а нямам нужната сила за якото търкане с тел.
Сега ги полях с белина и ЦИФ и се надявам сами да си паднат.![]()
имам и друг въпрос.
от думата хлебарка как се получава прилагателно?
![]()
За мен тва е супер тъпа идея всичко да се пише в тая тема и направо да не пускаме нови . Къв е смисъла на форума тогава ? Аре всичко да тъпчем на 1 място и да не се правят повече теми ..
phah
хлебарчен![]()
http://prikachi.com/files/1112671c.jpg
не мога и не мога да получа отговора![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?