- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свършване
Имам един въпрос . След като свърша един път в презерватива мога ли да продължа половия акт или трябва да го сменя![]()
![]()
Ми за по сигурно го смени ако имаш 2-ри под ръка![]()
Westside rollin' all day, every day
Трябва да го смениш.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Дам сменяш го естествено. Абе много странни въпроси задавате![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Разбира се, че трябва да го смениш.
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Може и без гума да боцкаш...Първоначално написано от JaCkSpAr0y
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Все повече се изумявам от тези въпроси.![]()
Естествено, че да.
Разбира се че може, ако искаш може да го измиеш само и след това пак, обаче това е само ако искаш.Ако нещо пък се спука или се появи дупчица от многократна експлоатация може да го нагрееш малко със запалка и да го залепиш/слепиш.Желая ти успех в бъдещите презервативни преживявания.
Ти еб*ваш ли се или к'во ? Как ще го залепя бе ?!Първоначално написано от schism
омг... има само едно-единствено нещо, което може да са направи в случая и то е, да го смени...
След седмата бира всички са еднакви!
Логиката не ти е силна странаПървоначално написано от InSoMn1aC
![]()
По темата - Може да го носиш и на волканизатор ако се спука от многократна употреба
![]()
![]()
Шегувам се естествено че трябва да го смениш . То по въпроса две мнения няма освен ако не искаш да станер " ТАТИ "
... даа
Просто аз
Тихо тихо че някой ще вземе наистина да го направиПървоначално написано от schism
Please! Do not try this at home!
Westside rollin' all day, every day
Добре, само едно не разбрахЗащо толкова много хора написахте един и същ коментар? Да покажете, че сте много компетентни ли ?
![]()
не ти трябва да го сменяш.
schism написа:
Разбира се че може, ако искаш може да го измиеш само и след това пак, обаче това е само ако искаш.Ако нещо пък се спука или се появи дупчица от многократна експлоатация може да го нагрееш малко със запалка и да го залепиш/слепиш.Желая ти успех в бъдещите презервативни преживявания.
Ти еб*ваш ли се или к'во ? Как ще го залепя бе ?! омг... има само едно-единствено нещо, което може да са направи в случая и то е, да го смени...
+1
s0 dEamN cRazyyYy...
има 1 кожени за 10 лева презервативи който са специални за многократна употреба но едва ли говориш за тях![]()
Оф ма ти наистина ли си толкоз тъп..?!Първоначално написано от InSoMn1aC
![]()
Не виждаш ли, че пича са гаври на хорта![]()
Напрао мy са изпика в джоба![]()
Научете първо смисъла на думата "Уважение" и чак тогава говорете за "Любов"..![]()
+1Първоначално написано от daehuu
Едва ли ще ти е комфортно да ти "джвака"![]()
Еххх ебахти гаврата на гърба на момчето. Ами ако бяхте на негово място, ако бяхте толкова тъпо, хубаво ли щеше да ви е. Я се замислете, на мен лично щеше да ми е адски гадно да питам такива въпроси.![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Господи боже мойТи изобщо секс правил ли си, че говориш за презервативи и свършвания... хаха
![]()
трябва да го смениш мн ясно :P
Първоначално написано от jokera90
![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
да не си посмял да го махнеш... оставаш си с използвания и върху него слагаш още един![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...