- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Огромен проблем!
Здравейте!
Аз съм момче на 16 години и имам адски голям проблем!!!![]()
Проблеми ми е че имам малък пенис ако може и така да се нарече!
Размера му е 7 см...!!!![]()
Въпросът ми е,дали ще мога да правя нормален секс или ще имам огромни проблеми??!
Чакам коментари и съвети от вас! (по специално искам да чуя мненията на момичетата!)
Благодаря предварително!![]()
Всичко зависи от теб.. как ти го приемаш по утраканите момичета ещ те заебат но ако си намериш свясно момиче няма да имаш проблеми![]()
+1 ако се сдухаш и започваш всяка свалка с "ама само да те предупредя, че ми е много малък" на никъде няма да стигнеш..отпусни се, а ако момичето не е пълен боклук няма да ти направи проблем.Първоначално написано от AlokiNn
Гледай да имаш все пак с какво да компенсираш..
моя клен си слагаше ластичка на онази работа преди секс, казваше че му растял така и запазвал размера![]()
Пълните глупостиПървоначално написано от krucu
Не се притеснявай,би трябвало да знаеш,че не е от определящо значение размера,а и за една свястна мадама,няма да са от значение някакви си сантиметри....![]()
Ами да ви кажа,сега има едно момиче,което много ми се натиска обаче аз все гледам да не продължаване нататък(имам предвид да тръгваме),защото ще се стигне до момента в койте ще трябва да си легнем и адски са притеснявам каква ще й е реакцията!Момичето е адски свястно и не мисля че ще ми направи проблем,но все пак исках да се посъветвам тук там малко!![]()
ако я вържеш силно около тебе да се влюбите 1 в друг мнг силно и сламка да имаш ще е перфектно повярвай миПървоначално написано от zawera
Мерси за подкрепата!![]()
Дано да е така както казвате...!!!Искрено са надявам,защото съм адски притеснен!Не знаех какво да правя и накрая писах тука...!
Очаквам още коментари!
Благодаря!![]()
времена въбудаПървоначално написано от AlokiNn
![]()
И според мен едва ли е от значние , стига да си намериш свясто момиче , което няма да я интересува размера на к*ра , а количеството 'любов' , с което я даряваш.Късмет , приятелю.![]()
Ми то май наистина е проблем..
Ама зависи от тебе ти как го приемаш-ако супер много ти пука ще почнеш да избиваш комплекси, а пък ако не ти пука- всичко ще си е ок![]()
Научете първо смисъла на думата "Уважение" и чак тогава говорете за "Любов"..![]()
Добре,ами другото което ме затруднява е,как да й кажа!Смисъл, да оставя да си легнем и тя сама да разбере или по някакъв начин да й кажа преди това! Help!![]()
Не и казвай.Ако е свястна мадама и държи на теб няма да ти каже и копче.По-лошо ще е според мен ако и кажеш преди това..Първоначално написано от zawera
Може да ти порасне. Обикновено расте до 22 - 25 години. Имам един въпрос... На баща ти, също ли му е малък?
Ами не...неговият е нормален!
Незнам от каде имам малък пенис-дали родствено или нещо от здравословни причини!![]()
Знам че расте,но как се стои девствен до 25 г.?!
За мен проблема е,че не мога да се примиря да си легна с някое момиче,защото незнам каква ще й е реакцията!Това е!![]()
АБЕ кво те боли ве..Точно па за тва трее да ти е на .... Викай я мацката у вас пък да става квото ще.Тя ако държи на теб няма да ти каже нищо , ако пък ти каже нещо , значи не държи и само си спечелил , че си се отървал.Спокойно , няма да приказва на приятелките къв ти е к*ура.Първоначално написано от zawera
Както се казва - Няма значение колко е голяма магическата пръчка , важно е как работиш с нея. Ако си майстор и подгряваш нещата с френска любов ала-бала дори с 4 см пак ще остане мега доволна.Айде лягам си и късмет с мацката , няма ко да се плашиш![]()
Благодаря ти приятелю/телко!
Много ми помогна!![]()
Това с магическата пръчка много ми хареса!![]()
Айде лека и мерси,че отдели време за проблема ми!![]()
Ще се наложи да вкараш в употреба езичето мои човека пак и тя от каде ще знае че 7 санта са малко за 16 след като е девствена.... действай уверено и всичко ще е супер
![]()
абе пич по спокойно го раздавай тебе пука ли ти колко са големи гърдите и примерноПървоначално написано от zawera
все пак секи се ражда уникален малка пишка здраве да е размера не е от значение ако има любов аиде късмет от мене
![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
Проблема е,че не е на 16,а на 17,и не е девствена!Първоначално написано от BurningPain
Но както казвате,ако се обичаме няма да има проблем...и дано е така!
![]()
Ами да ти кажа,въобще не ме е*е колко са й големи гърдите...въпреки че е много яка пу*ка!Но много повече ми харесва какъв човек е!Първоначално написано от HouseMusicBoy
![]()
еми нали тва ти казвам и азПървоначално написано от zawera
![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
еректирал ? или ?Първоначално написано от zawera