.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62

Огромен проблем!

Здравейте!
    Аз съм момче на 16 години и имам адски голям проблем!!!
    Проблеми ми е че имам малък пенис ако може и така да се нарече!
    Размера му е 7 см...!!!
    Въпросът ми е,дали ще мога да правя нормален секс или ще имам огромни проблеми??!
    Чакам коментари и съвети от вас! (по специално искам да чуя мненията на момичетата!)
    Благодаря предварително!

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Всичко зависи от теб.. как ти го приемаш по утраканите момичета ещ те заебат но ако си намериш свясно момиче няма да имаш проблеми

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Всичко зависи от теб.. как ти го приемаш по утраканите момичета ещ те заебат но ако си намериш свясно момиче няма да имаш проблеми
    +1 ако се сдухаш и започваш всяка свалка с "ама само да те предупредя, че ми е много малък" на никъде няма да стигнеш..отпусни се, а ако момичето не е пълен боклук няма да ти направи проблем. Гледай да имаш все пак с какво да компенсираш..

моя клен си слагаше ластичка на онази работа преди секс, казваше че му растял така и запазвал размера

Цитирай Първоначално написано от krucu
    моя клен си слагаше ластичка на онази работа преди секс, казваше че му растял така и запазвал размера
    Пълните глупости

Не се притеснявай,би трябвало да знаеш,че не е от определящо значение размера,а и за една свястна мадама,няма да са от значение някакви си сантиметри....

Ами да ви кажа,сега има едно момиче,което много ми се натиска обаче аз все гледам да не продължаване нататък(имам предвид да тръгваме),защото ще се стигне до момента в койте ще трябва да си легнем и адски са притеснявам каква ще й е реакцията!Момичето е адски свястно и не мисля че ще ми направи проблем,но все пак исках да се посъветвам тук там малко!

Цитирай Първоначално написано от zawera
    Ами да ви кажа,сега има едно момиче,което много ми се натиска обаче аз все гледам да не продължаване нататък(имам предвид да тръгваме),защото ще се стигне до момента в койте ще трябва да си легнем и адски са притеснявам каква ще й е реакцията!Момичето е адски свястно и не мисля че ще ми направи проблем,но все пак исках да се посъветвам тук там малко!
    ако я вържеш силно около тебе да се влюбите 1 в друг мнг силно и сламка да имаш ще е перфектно повярвай ми

Мерси за подкрепата!
    Дано да е така както казвате...!!!Искрено са надявам,защото съм адски притеснен! Не знаех какво да правя и накрая писах тука...!
    Очаквам още коментари!
    Благодаря!

Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от krucu
    Пълните глупости
    времена въбуда

И според мен едва ли е от значние , стига да си намериш свясто момиче , което няма да я интересува размера на к*ра , а количеството 'любов' , с което я даряваш.Късмет , приятелю.

Ми то май наистина е проблем..
    Ама зависи от тебе ти как го приемаш-ако супер много ти пука ще почнеш да избиваш комплекси, а пък ако не ти пука- всичко ще си е ок
    Научете първо смисъла на думата "Уважение" и чак тогава говорете за "Любов"..

Добре,ами другото което ме затруднява е,как да й кажа!Смисъл, да оставя да си легнем и тя сама да разбере или по някакъв начин да й кажа преди това! Help!

Добре,ами другото което ме затруднява е,как да й кажа!Смисъл, да оставя да си легнем и тя сама да разбере или по някакъв начин да й кажа преди това! Help!
    Не и казвай.Ако е свястна мадама и държи на теб няма да ти каже и копче.По-лошо ще е според мен ако и кажеш преди това..

Може да ти порасне. Обикновено расте до 22 - 25 години. Имам един въпрос... На баща ти, също ли му е малък?

Ами не...неговият е нормален!
    Незнам от каде имам малък пенис-дали родствено или нещо от здравословни причини!
    Знам че расте,но как се стои девствен до 25 г.?!
    За мен проблема е,че не мога да се примиря да си легна с някое момиче,защото незнам каква ще й е реакцията!Това е!

Ами не...неговият е нормален!
    Незнам от каде имам малък пенис-дали родствено или нещо от здравословни причини!
    Знам че расте,но как се стои девствен до 25 г.?!
    За мен проблема е,че не мога да се примиря да си легна с някое момиче,защото незнам каква ще й е реакцията!Това е!
    АБЕ кво те боли ве..Точно па за тва трее да ти е на .... Викай я мацката у вас пък да става квото ще.Тя ако държи на теб няма да ти каже нищо , ако пък ти каже нещо , значи не държи и само си спечелил , че си се отървал.Спокойно , няма да приказва на приятелките къв ти е к*ура.
    Както се казва - Няма значение колко е голяма магическата пръчка , важно е как работиш с нея. Ако си майстор и подгряваш нещата с френска любов ала-бала дори с 4 см пак ще остане мега доволна.Айде лягам си и късмет с мацката , няма ко да се плашиш

Благодаря ти приятелю/телко!
    Много ми помогна!
    Това с магическата пръчка много ми хареса!
    Айде лека и мерси,че отдели време за проблема ми!

Дърпай го по-често.
    Big cock is here

Езиче

Ще се наложи да вкараш в употреба езичето мои човек а пак и тя от каде ще знае че 7 санта са малко за 16 след като е девствена.... действай уверено и всичко ще е супер

Re: Огромен проблем!

Здравейте!
    Размера му е 7 см...!!!
    Въпросът ми е,дали ще мога да правя нормален секс или ще имам огромни проблеми??!
    Чакам коментари и съвети от вас! (по специално искам да чуя мненията на момичетата!)
    Благодаря предварително!
    абе пич по спокойно го раздавай тебе пука ли ти колко са големи гърдите и примерно все пак секи се ражда уникален малка пишка здраве да е размера не е от значение ако има любов аиде късмет от мене
    Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...

Re: Езиче

Цитирай Първоначално написано от BurningPain
    Ще се наложи да вкараш в употреба езичето мои човек а пак и тя от каде ще знае че 7 санта са малко за 16 след като е девствена.... действай уверено и всичко ще е супер
    Проблема е,че не е на 16,а на 17,и не е девствена! Но както казвате,ако се обичаме няма да има проблем...и дано е така!

Цитирай Първоначално написано от HouseMusicBoy
    Здравейте!
    Размера му е 7 см...!!!
    Благодаря предварително!
    абе пич по спокойно го раздавай тебе пука ли ти колко са големи гърдите и примерно все пак секи се ражда уникален малка пишка здраве да е размера не е от значение ако има любов аиде късмет от мене
    Ами да ти кажа,въобще не ме е*е колко са й големи гърдите...въпреки че е много яка пу*ка!Но много повече ми харесва какъв човек е!

Цитирай Първоначално написано от HouseMusicBoy
    Здравейте!
    Размера му е 7 см...!!!
    Благодаря предварително!
    Ами да ти кажа,въобще не ме е*е колко са й големи гърдите...въпреки че е много яка пу*ка!Но много повече ми харесва какъв човек е!
    еми нали тва ти казвам и аз
    Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...

Град
    Враца

Здравейте!
    Размера му е 7 см...!!!
    Благодаря предварително!
    еректирал ? или ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си