- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ще ми отива ли с бритон ???
що бе?!мен пък ми харесва
какво като е с къдрева коса? тя може да си я направи по хиляда начина. смятам, че й отива
пък и хубаво са ти постригали бритончето, мойто не можаха да ми го направят така![]()
Смятам е ти е добре така с асиметричния бритон, но смятам че няма да ти отива плътен ;pp
~ Добре хора, не искам да правя 100 тема за това дали ще ми отива а за да не кажете че не мога да преценя сама. . ами мненията са ми в двата бряга за това питам, дали на мен ще ми отива с бритон (в сайта taaz.com наистина е доста забавничко, но чесно казано не ми помогна xd)
Ето ме http://prikachi.com/files/1115250l.jpg имам си по принцип асиметчиен (не че личи много) и тази седмица съм на фризиор, чудя се дали да и кажа да ми оправи този който имам или направо да ми направи ето такъв xd http://msnbcmedia4.msn.com/j/msnbc/C...530a.widec.jpg
аз по принцип не харесвам плътните прави бретоникато малка все с такъв ме курдисваха наще и от тогава съм ги намразила за цял живот.
асиметричния на една страна ще ти ходи много повече. като идеш на фризьор нека просто ти го пооформи, тъй като казваш, че имаш такъв, но не си личи.
Аз си мислих, че авторката говори за плътен прав бретон, затова казах, че според мен няма да и ходи
Иначе така както са го направили е добреИ моят е подобен, но е малко по-дълъг.
blondeVIP - мисля, че така косата ти е много, много добре.Може и да ти отива с прав бретон, но според мен по сегашния начин е по-хубаво.![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Няма да ти отива![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Според мен - не.
Само защото някой е престанал да ти липсва, не означава, че си спрял да го обичаш. Просто си свикнал него да го няма ...
Честита прическа ! отива ти![]()
![]()
XaXaXa... JiVeI SeGa...6tot utRe MoJe Da NE DoiDe ..AaA V4eRa NqMa Da SE VuRnE
може би
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d