.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Мега фен Аватара на iiirish
    що бе?! мен пък ми харесва какво като е с къдрева коса? тя може да си я направи по хиляда начина. смятам, че й отива
    пък и хубаво са ти постригали бритончето, мойто не можаха да ми го направят така

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Смятам е ти е добре така с асиметричния бритон, но смятам че няма да ти отива плътен ;pp

~ Добре хора, не искам да правя 100 тема за това дали ще ми отива а за да не кажете че не мога да преценя сама. . ами мненията са ми в двата бряга за това питам, дали на мен ще ми отива с бритон (в сайта taaz.com наистина е доста забавничко, но чесно казано не ми помогна xd)
    Ето ме http://prikachi.com/files/1115250l.jpg имам си по принцип асиметчиен (не че личи много) и тази седмица съм на фризиор, чудя се дали да и кажа да ми оправи този който имам или направо да ми направи ето такъв xd http://msnbcmedia4.msn.com/j/msnbc/C...530a.widec.jpg
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Не.

Мега фен Аватара на iiirish
    аз по принцип не харесвам плътните прави бретони като малка все с такъв ме курдисваха наще и от тогава съм ги намразила за цял живот.
    асиметричния на една страна ще ти ходи много повече. като идеш на фризьор нека просто ти го пооформи, тъй като казваш, че имаш такъв, но не си личи.

Аз си мислих, че авторката говори за плътен прав бретон, затова казах, че според мен няма да и ходи
    Иначе така както са го направили е добре И моят е подобен, но е малко по-дълъг.

blondeVIP - мисля, че така косата ти е много, много добре.Може и да ти отива с прав бретон, но според мен по сегашния начин е по-хубаво.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Няма да ти отива
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Фен Аватара на marichela
    Град
    Във фабрика за дъвки
    Според мен - не.
    Само защото някой е престанал да ти липсва, не означава, че си спрял да го обичаш. Просто си свикнал него да го няма ...

Голям фен Аватара на cveteto64
    Не
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Честита прическа ! отива ти
    XaXaXa... JiVeI SeGa...6tot utRe MoJe Da NE DoiDe ..AaA V4eRa NqMa Da SE VuRnE

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Да

може би
    you say im going nowhere
    and thats what keeps me dreaming
    you wish i would just shut-up
    and thats what keeps me screaming ;d

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми