- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ъмм...подарък ии пожелание за...
Авеее майката на жена ми има ден-ден тия дни...За първи път ми се случва подобно нещо иии ще е некво неловко, ако почна да ръся банализми...
Тааа, някое пожелание да предложите, подаръче нещоо...?
Баси 2 часа гледам в 1 точка и си мисля кво да и кажа и ама грам не се сещам....![]()
Благодаря предварително![]()
пссст..
Ехеее Пешо се завърнал за малко.
Купи някакъв хубав букет, питай 'жена си' кои са й любимите цветя. Гледай да не са рози. Може лилуми, орхидеи ...
А относно пожеланието, дори да е доста банално с хубавия букет и голяма, чаровна усмивка ще го компенсираш
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Амм..сложната работа е, че тогава пък ии ще се запозная с нея ииии, не знам точно как да го комбинирам...![]()
Мерси иначе :P
пссст..
Купи и букет с любимите цветя.Все пак не я познаваш за първи път ще се виждате,поне от едното уважение.
Е разбира се...За цветятя е ясно, ама кво да и кажа...И има ли нужда изобщо и пожелание да казвам....?? оффф некфо мноо объркано ми е![]()
пссст..
'жена ми' пф![]()
Иначе вземи й цветя и нещо за дома примерно, някаква фигурка символизираща нещо...
Пък за пожеланията - казваш ЧРД и най-баналното, което можеш да се сетиш. Важното е да кажеш нещо, а не да й подадеш подаръка безмълвно и да се държиш като дръвник.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Всъщност може би най-баналното в тоя момент би било най-готиното![]()
Мерси
пссст..
Гледай букета да компенсира баналните пожелания и ще си малък цар на ситуацията![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Кухненски робот и картичка с надпис: Жъва и здрава, но най-вече жива... много здрави си отидоха![]()
Моля ?!