- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мастурбирали ли сте пред роднини, или на гости у някого?
хаха да![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
какво сте почнали всички да пишите че темата е тъпаима си модератори за тази работа и ако решат, че е тъпа ще я изтрият ... големи разбирачи станахте всички
секс съм правил когато съм бил нагости, ама чикии... Т'ва вече е просто.
Станислава
mooooooooooooooooooooooolllllllqqqqqqq???? bati idiotaaaaa si we pi4 [prirodno iznasilen 4oekПървоначално написано от xXxXSweetDreamsxXxX
![]()
![]()
]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
liubimata93 намали емотиконите и пиши на кирилица,а и по назад говорихме за сарказъм-прегледай![]()
Westside rollin' all day, every day
[quote="cookie_master"][quote="marsella"]Представяш ли си? Хората си стоят,гледат Дързост и Красота,ти заставаш пред тях сваляш гащите и почвашПървоначално написано от cookie_master
![]()
ем.. да - пред братовчедките ми.
Веднъж мастурбирах и свърших върху дядо си.Той беше заспал и аз свърших върху завивката му.Бях на 12.Направих го само защото го ненавиждам.
Първоначално написано от TheX
![]()
![]()
![]()
какво се учудваш ти пък! я виж как всеки втори е амстурбирал пред някой роднина
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
wanker![]()
Народа стиска безпомощно юмруци,деба тея униформени боклуци...
Е да,права си,ама е тоя ми е фаворитПървоначално написано от bqsna_teenagerka
Първоначално написано от thoronaro
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
на гости да - но не пред тях.. и като съм за повече време
примерно 5-6 дена иначе НЕ!![]()
Аз пък се надървям на кака,ама още не съм мастурбирал пред нея
[quote="TheX"][quote="cookie_master"]Първоначално написано от marsella
![]()
![]()
![]()
да с бащами си пуснеме денонощното на булстата и мааани по ебна здрава маиками после идва да изчисти следите || как мое да има такива тупи теми не е истина просто![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Крещящо си тъп Саше
не !!
да,даже с бащами се ебем постоянно и той ме води на разходка до секс шопа и ми купи вчера даже белезници и камшик.Абе вие нормални ли сте
Предлагам ЕДИН ГОЛЯМ КАТИНАР пред заглавието на темата ти , за да се заключваш и да не се налага да мастурбираш пред роднините ти. Човек ти трябва да идеш при психиатър .. такива като тебе трябва да се лекуват .. има Едипови комплекси , синдром на Електра , не знам при тебе кое е, но ти трябва спешна помощПървоначално написано от Hilary_
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Мен ми омръзна да мазтурбирам сама...а и после рацете ми воняти трябва да ги търкам с керемида. След като се стимулирах с гащите на брат ми известно време
установих че той оставя повече говна отколкото dickcheese, което не ме екзалтира достатъчно. Дайте идеи как да се стимулирам допълнително плссссссссс защото братчето ми вече бяга като ме види по без дрехи.
Obicham margaritkite