- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обезкосмяване на триъгълника - идеи?
абе хора я споделете каква кола маска или там каквото ползвате за обезкосмяване на триъгалника...защото аз ползвам един крем,ама не действа много...и довършвам с брасначката
Заглавието на темата трябва да е описателно.
Редактирано от Punisherrr
аз съм ходила само веднъж на кола маска и вече не бих отишла
така, че си карам в нас със самобръсначката
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
що не би отишла?Първоначално написано от Pepincetyy
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
И аз така и ми казаха, че били много къси.. ии нищо не ми напраийа... смисъл дърапаха там незнам си кво, ама само тва беше.. След това не съм ходила, щото не мога да ги тряа да станат толкова за кола маска..Първоначално написано от Pepincetyy
И съм с бръснача.. Оф много ми е гадно![]()
![]()
Научете първо смисъла на думата "Уважение" и чак тогава говорете за "Любов"..![]()
и при мен беше по същия начин, тая ми каза, че за да стане да ми ги махне трябвало да бъдат малко по дългички, а аз не мога да ги търпяПървоначално написано от renateee
![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
как самобръсначка бе хораа..![]()
Просто аз
е кво лошо има и аз съм със самобръсначкаПървоначално написано от Neopitom3na
Първоначално написано от sexy_baby_originale
Ако не тъ мързи с пинсетката става идеално,ама е много бавно.Но косъмчетата след това са като след кола маска,не са груби и не се усещат.
Аз вминалата седмица пробвах с пинсета,стана добре,Сега съм си купила едни лентички и ще пробвам дано не боли много![]()
![]()
kakvi lenti4kiПървоначално написано от shadows92
![]()
![]()
Ух, с пинсети не боли ли много? Не знам, на мен много болезни ми се струват и кооламаската и пинсетите, за това карам със самобръсначка.
Еми до сега се "опитвах" да нправя нещо с въпросните ленти (впрочем те са някакви за интимни части стават и за подмишници).Когато залепих лентичката и дръпнах почти нищо не се беше махнало така няколко пъти ,но резолтат почти никакъв,след като приключих се опитах да махна лепкавата пихтия от кожата ми и част от косъмчетата който не се махнаха с придружаващата кърпичка комплекта стана още по зле тя се залепи за мен!!!Едва го почистих а след това мястото на депилацята беше червено и ме болеше,да не говорим че нямах смелост да дръпна лентичките...Това е мачително...Ура за пинсетите и самобрасначките!!!!!!!!!
аз от скоро с епилатора.. лошото пък тук е, че после има мн подкожни![]()
Чакайте аз да ви питам..с пинсетата не боли ли многооо?![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
мен навсякъдее ме боли с пинсета ,освен на веждите,защото свикнахПървоначално написано от slynchoo
![]()
So get down move your body,
Move your body all night long
Body, body all night long
Move your body all night long
Ooh, ooh …
До март месец карах на самобръзначка ,след това почнах кола маскано първите 2,3 пъти ми излизаха след 3-4 дена но последния път 1 седмица и нещо и след това почнаха да растът
![]()
Мекичко,гладичко
![]()
Как така с епилаторПървоначално написано от vesito0
Той сигурно ти е някъф замръзяващ.. Иначе друг начин не виждам..
Научете първо смисъла на думата "Уважение" и чак тогава говорете за "Любов"..![]()
Аз пък използвам крем-депилаторМежду другото ще пробвам това с пинсетата!
Running is my drug and I am overdosed ..
И АЗ ТВА ПОЛЗВАХ АМА НЕ ДЕЙСТВА МН. ТИ КЪВ ПОЛЗВАШ?Първоначално написано от DarkKisss
и не боли ли ? ами с пинсета ,как не ви боли бе хора !?Първоначално написано от vesito0
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Коламаска,но при козметичка.Сама никога няма да дръпна толкова рязко,а и тя го прави за секунди.
А с пинсета не боли,но пък е голяма играчка,а и ако трябва да се обезкосми не само триъгълника,но и по-надолу вече става болезнено.
самобръсначката е най-големият кошмар![]()
вече хиляди пъти съжалих,че започнах с нея![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
самобръсначки...най-голямата глупости ! Кола маска..боли 1вите няколко пътии..ама космите се разреждат разреждат и изтъняват.....излизат на 2 седмици нее на другия ден както със самобръсначката
И аз съм за пинсетата. И не, не боли!![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()