- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обезкосмяване на триъгълника - идеи?
Ако знаете как да скубете не боли. ; )
А пък и болка,какво имате предвид под болка?Някакво леко , ама мнооого леко изтръпване е.Хващате внимателно косъмчето и дърпате рязко,не се усеща.И наистина ефекта е много добър,просто е много занимавка. : )
Аз използвам епилатор вярно е, че след това се появяват подкожни косъмчета, но предпочитам това отколкото да изпозлвам самобръсначка за триъгълника!!! А доло вече със самобръсначка там епилатора причинява ужасна болка просто немога да я изтърпя![]()
Истинските жени никога не са с истински мъже, защото истинските жени не се съгласяват от първия път, а истинските мъже не се предлагат втори път...!!!
Descreet или нещо такова беше не се сещамПървоначално написано от raditowee
, сега си купи на Вййт да пробвам ..
Running is my drug and I am overdosed ..
мен адски много ме боли даже като пробвах с пинсета и с епилаора и като се отскубна косъма ми тръгна кръв,а болката беше се едно ми смъкват кожата,от тогава само сас самобрасначка,ама кофтито е че 1-2 дена и пак набождат.Първоначално написано от teenems
Ох, писнало ми е с това обезкосмяване, най-вече на триъгълника.Преди две седмици ходих на кола маска - адска болка беше! Но го изтърпях. Тече кръв, после беше червено... но на другия ден беше много гладко и меко. И си викам - Еее, супер, заслужаваше си... Обаче след една седмица пак имах! А дадох 15лв!
И хем има косъмчета и ме дразнят, хем са много малки, за да ги махнеш пак с кола маска.
Да не говорим, че не ми се дават пак 15 лв.. И вчера не издържах и ги махнах с епилатора... Обаче така ми се появяват много подкожни и после е много грозно и неприятно. А пък със самобръсначка или крем ефекта е още по-нетраен... И абе въобще.. изобщо... ;D
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Нз,аз попринцип ходя на кола,но за триъгълника не съм ходила,знам,че е доста болезнено,аз издържам на болка...обаче...нз защото сиг ще я изтърпя и както някой беше написал след 2 дни или седмица пак ще си се появят и ще са малки и да ги чакаш да растат,а и гледката... за епилатор-пак е болка,ама подкожните.. и то на триъгълника.. самобръсначка.. ползвах,излязоха ми пъпчици и доста ме сърбеше докато поникваха пак,не се търпеше болката от сърбежа.. и както казвате пак след 2 дена ще се появят... с пинсетка е доста заигравка-да... ох нз вече... а тези лазерни и фотоепилации?
Абе колко щеше да е готино изобщо тия косъмчета навсякъде да не се появяват.. пфф.. ама няма как...
аз снощи пробвах с пинсетата... мн гавно бееама резултата е идеален
![]()
![]()
15 лв ?!?!?!Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
моята козметичка всеки път ми взима по 4 лв и внимателна и я карам да ми говори нещо да ме занимава :P а иначе ходя един път в месеца да станат по-дългички
Жалко ,че сега ще заминава за 2 месеца
незнам какво ще правя без нея
![]()
![]()
Първоначално написано от SexyDqvolche
не ви ли е срам ? смисъл да се съблечете и да ви обезкосмянвват.мен лично много ме е срам ;дд
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
То срама си е само при тебе,на жената не и пука,гледа ги всеки ден.Раз,два прас айде готова си,ариведерчи. : )Първоначално написано от teenems
^аз затова не искам да ходя,защото ме е срам.вярно,че на хиляда момичета го прави и не и прави впечатление,ама все пак..иначе с пинцета е много добър резултата,да.,ама аз веднъж се занимавах 40 мин. за 10 косъма и ми писна
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
много си се претоварилаПървоначално написано от tonie__
![]()
![]()
![]()
,въпреки че наистина е уморително
еее...да не говоря за другите,аз веждите си ги оправям1час
![]()
![]()
![]()
So get down move your body,
Move your body all night long
Body, body all night long
Move your body all night long
Ooh, ooh …
И аз съм така,но в събота имам записан час за кола маска,ще си правя за пръв път..малко ме е срам и се чудя дали ще боли много,но ще видим и се надявам да има хубав резлутат ;дПървоначално написано от vesito0
![]()
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d
Според мен най-добрият метод е кола маска,който не го е срам.Иначе брасначката също е практична,но лошото е,че не ти ги скубе с корен и трябва по-често да се бръснеш.
![]()
Епилатор. Боля първиете няколко пъти,сега вече не![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Аз никога не съм се бръснала през живота си..Когато бях на 13 май, мама ми купи епилатор и още и още си карам с него и то не само на триъгълника, ами и навсякъде другаде.
А най-интересното ми е, че тоя епилатор дето го имам от 13 годишна все още си бачка супер добре, а съм вече на 17...
![]()
Иначе сега се епилирам през месец някъде... космите ми вече имам чувството че не растатили ако растат са некви съвсем оредели и тънки
А от бръсначите имам неуписуем страх! Не мога да си представя да се оправям с тях... бррр
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
а каква марка ти е епилатора?
аз съм пробвала с пинсета, само в началото боли после се свиква както при веждите но е голяма играчка и изисква време.
като ходите на козметик колко г/д трябва да са дълги косъмчетата?
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
около 2,3 мм ,знам ли или повече,не трябва да са много къси,защото не могат да се хванат...
da ujasni sa tezi kosam4eta a az imam i leki v oblastta na dupeto ii si4k s epilatora maham no pak ne e mn traino .. uj vzeh edin krem na avon deto namalqva rasteja no mai nqma efekt
С пинсета е УЖАСЯВАЩО болезнено, най-вече за тези който до сега никога не са използвали друго освен самобръсначка.. Пффф и аз много се нервя на себе си, че започнах с нея и не спирам - огромна гешка е.. така космите стават по-гъсти и на другия ден след като си ги почистил веднага се появяват малки дребни, които боцкат.. много неприятно..!!
Пробвах с пинесета обаче не издържах..1 час ми мина само за едната половина на триъгълника.. ест си и почивах.. имаше и кръв,защото захващах по няколко...сега мисля с лентички да пробвам..как ще ги дърпам не знам.. много ще крещя![]()
![]()
Абе махайте ги тия самобръсначки и депилатори.Ако ви е страх да отидете на козметик,се хванете един ден да си махнете всичко с пинсета,за да станат по тънки и редки и после си купете течна кола маска-1лв струва и действате!Ефекта е доста задоволителен.Но ако сте се бръснали известно време, и изведнъж тръгнете с колата маска,болката е доста силна.
Аз също използвам самобръсначка.
Един въпрос към тези, който използват пинцета: Това се отнася само за бикини линията, нали? Ако пък не... мама му стара колко свободно време имате?!![]()
аз на другаде не бих и могла..Първоначално написано от SpeakSoftlyLove
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..