.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Оххх.... аз до сега само със самобръсначка съм се обезкосмявала на триъгълника и подмишниците,но честно да ви кажа започва да ми писва... В неделя вечерта си махнах космите и в понеделник вече започнаха да излизат боцка,сърби и е ужасно дискомфортно... Сега ще ги изчакам и понеже ме е срам да ходя на козметик за кола маска ще отделя една сутрин за пинсета Като предварително половин час преди започването на продцедурата се помоля на боговете

Ами аз за сега използвам само пинсета .. Не мога да търпя много на болка , затова нямам смелост да отида на кола маска .. Но наистина това с пинсетата отнема много време ...

Голям фен Аватара на shadows92
    Искам да попитам някой знаели как мога да премахна този гаден неприятен сърбиш,който се получава след бръснене при започването на разтежа на космите?

Мега фен Аватара на Infinity
    ^Ами,няма такъв начин,освен да се намажеш със лосион или някакъв успокояващ крем,който поне малко да ти помогне,ако смяташ да си пуснеш малко за кола маска
    To infinity and beyond.

Голям фен Аватара на nadincety
    Аз си карам със самобръсначка : )) Пробвах един път сама , вкъщи с течна кола маска и се получи мн добре Ама нямам нерви да седя и да ги чакам да пораснат , та пак почнах с бръснача .. Сега пак искам с кола маска , но този път на козметик .. Таа ако някой от Бургас ходи или знае добра козметичка да казва :P

най-добре е козметик след като се пристраших и отидох съм много доволна :P
    все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Абе кви хора сте вие - незнам.
    К'во толко пищите от тая пинсета,не е кой знае ква болка за умиране,а и пак казвам ако е къдърно.Вие как дърпате по дяволите?!

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Аз ходя вече 2 години на кола маска и съм много доволна.1-2 пъти в годината ми се налага да се бръсна, няма такава гадост!!!! Не стига, че остава грапаво,получават се ранички и червени точици, ами следващите дни толкова сърби и е толкова гадно.... Не знам как може да го търпите... И кола маската си има недостатъци, например, че трябва да ходя на козметик и да плащам по 15 лв всеки месец и че след 10 дни космите пак почват да си изникват, ама по-добре от това пусто бръснене.
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Jankar-кола маска

Голям фен Аватара на shutUp
    ^с тази кола маска на Jankar става най-добре

Вие сте луди да използвате самобръсначки бе . ;хх Това е най-голямата грешка. Никога не съм използвала самобръсначка и няма да го направя.От както си обезкосмявам тея части ..това ще рече от доста одавна си ходя на козметик и ми правят кола маска.Първите пъти доста боли ама после се свиква.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си