- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обезкосмяване на триъгълника - идеи?
Оххх.... аз до сега само със самобръсначка съм се обезкосмявала на триъгълника и подмишниците,но честно да ви кажа започва да ми писва... В неделя вечерта си махнах космите и в понеделник вече започнаха да излизат боцка,сърби и е ужасно дискомфортно... Сега ще ги изчакам и понеже ме е срам да ходя на козметик за кола маска ще отделя една сутрин за пинсетаКато предварително половин час преди започването на продцедурата се помоля на боговете
![]()
![]()
![]()
Ами аз за сега използвам само пинсета .. Не мога да търпя много на болка , затова нямам смелост да отида на кола маска .. Но наистина това с пинсетата отнема много време...
Искам да попитам някой знаели как мога да премахна този гаден неприятен сърбиш,който се получава след бръснене при започването на разтежа на космите?
^Ами,няма такъв начин,освен да се намажеш със лосион или някакъв успокояващ крем,който поне малко да ти помогне,ако смяташ да си пуснеш малко за кола маска![]()
To infinity and beyond.
Аз си карам със самобръсначка : )) Пробвах един път сама , вкъщи с течна кола маска и се получи мн добреАма нямам нерви да седя и да ги чакам да пораснат , та пак почнах с бръснача .. Сега пак искам с кола маска
, но този път на козметик .. Таа ако някой от Бургас ходи или знае добра козметичка да казва :P
най-добре е козметикслед като се пристраших и отидох съм много доволна :P
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d
Абе кви хора сте вие - незнам.
К'во толко пищите от тая пинсета,не е кой знае ква болка за умиране,а и пак казвам ако е къдърно.Вие как дърпате по дяволите?!
Аз ходя вече 2 години на кола маска и съм много доволна.1-2 пъти в годината ми се налага да се бръсна, няма такава гадост!!!! Не стига, че остава грапаво,получават се ранички и червени точици, ами следващите дни толкова сърби и е толкова гадно....Не знам как може да го търпите...
И кола маската си има недостатъци, например, че трябва да ходя на козметик и да плащам по 15 лв всеки месец и че след 10 дни космите пак почват да си изникват, ама по-добре от това пусто бръснене.
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Вие сте луди да използвате самобръсначки бе . ;хх Това е най-голямата грешка. Никога не съм използвала самобръсначка и няма да го направя.От както си обезкосмявам тея части ..това ще рече от доста одавна си ходя на козметик и ми правят кола маска.Първите пъти доста боли ама после се свиква.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!