- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Фен на Левски изхвърли "човек" от автобус в движен
^ Ти се намъкна в темата да се буташ сред пенделите.
Хайде, иди да скриеш иглите под килима, че майка ти си идва скоро от работа.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Същата ти в една тема казваше на Батълскард, или някой друг негов ник (цитирам по памет): "не дей лъжи бе, знам, че си от моите - пънкарченцееее" Само за "пънкарченцеее" съм сигурен.Първоначално написано от acdcfenka
Пълна трагедия е тая. Като се каже "селянка от София" те такова животно се има предвид.
Grumpy old madman
А ти от кое село си бе, Канисе? Да не би София!![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първоначално написано от Battlescarred
Ти да нахраниш, толкова си смотан, че няма накъде. Форумен хранач и бияч.![]()
Не съм от София. Ако е било въпрос де. Пунктуацията?Първоначално написано от acdcfenka
Grumpy old madman
Ти и одеве се отказа да отговаряш, ама нейсе.Първоначално написано от acdcfenka
Който го е страх от мечки, да не се отваря много много, нали знаеш![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Мене не ми представлява трудност да отговарям на 'провокативни въпроси'.
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Толкова може - толкова прави.
Мисленето определено не й е от силните страни, но е упорита. Всеки път става за смях и гавра и периодично се връща. За толкова време кучето на Павлов щеше да се научи да свири Лунната соната.
Grumpy old madman
Първоначално написано от acdcfenka
![]()
![]()
Не мога вечеееееееее![]()
![]()
Тая е прекалено тъпа, за да схване каквото и да било.
Grumpy old madman
Не. Ще те продадем на някоя лаборатория, че опитите с маймуни не били хуманни. Като развъдят повече като тебе природозащитниците ще спрат да протестират, а науката ще напредне. С изключение на бихевиоризма и неврологията.Първоначално написано от acdcfenka
Grumpy old madman
Абсолютно похабяване на хартия и време. Гарантирам, че резултатът ще е отрицателен.Първоначално написано от Battlescarred
Grumpy old madman
Уау, един наистина интересен коментар на такава ерудирана личност като теб, чудно ми е колко дълъг беше мисловния процес преди да успееш да сътвориш такъв... `*here it comes* EPIC FAIL .Първоначално написано от Disrespect
![]()
The Spark
Един поглед на това:Първоначално написано от 5StaR
http://i33.tinypic.com/do173q.jpg
стига, за да прозреш get ready for... THE UGLY TRUTH
Grumpy old madman
супер съм налиПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
The Spark
Мхм. Мис Калигула за пореден път. За награда - въртене на шиш и вместо корона - букаке, за да можеш да поддържаш прическата перфектна.Първоначално написано от 5StaR
Grumpy old madman
Разбира се, че знам, просто не е нужно да го показвам, все пак съм забелязал, че това е форум за пубери следователно не може да се води дискусия => след третия пост се стига до " ти си бла бла бла" "съкваш .etc" следователно една картинка стига да се покаже всичко което трябва да се *каже
канис .. пак показваш колко си оригинален.. нот, всъщност нз за коя година чета форума, и винаги твоите коментари са от сорта на "insert random hate here", не ми правиш впечетление..get a life
The Spark