- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Фен на Левски изхвърли "човек" от автобус в движен
Ако е бил някой дъртак, що неПървоначално написано от LiLGrizzly
![]()
THE TRUTH IS OUT THERE
хах, ти си форумния боец, не аз... все пак ти си тоя "който предава шамари от софия и варна"Първоначално написано от bulgarche
![]()
Гледаш много филми, носовете ви станаха бели филти \......Първоначално написано от Disrespect
The Spark
много форОмни тОпалки , пет-звездния сигурно съжалява, че се е обадил, че е пуснал снимка... че има интернет![]()
то густо, то пусто
Ма и за оригинален се мислиш? Уеуееееееее...Първоначално написано от 5StaR
Очаквай гости, майна, ше ти се развали гримчето![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Истинските биячи са тези който не се отварят и тези който не правят проблеми на хората .....Първоначално написано от Disrespect
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Научи малко български бе, гърче...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
хвана ме страх...Първоначално написано от Disrespect
![]()
![]()
![]()
офф get a life
The Spark
Типично... и жалко.Първоначално написано от 5StaR
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
май не усети сарказма? жалко...Първоначално написано от Disrespect
The Spark
Отнасяше се за небезизвестната фраза "get a life". Това, че те е хванал страх ми е пределно ясно.Първоначално написано от 5StaR
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Пловдивския палячо още говори, щото има късмет че е сбъркано училището му. Обясни ми, как ще са две табели една до друга и през една сграда ще се редуват имената на всяко.
Я кажи кой 12 В клас си? Казаха ми, че имаш 6 часа и си до 18:15, а по програма 12 В клас имаха 7 часа, последния математика в 42 кабинет.
Ти от къде се изниза, палячо?!
ей папагал, ела в понеделник, тая седмица не съм ходил на даскало, шот мн контролни.. мн си оборотен нали се усещаш, че ако ме барнеш 10 човека ше ти счупим зъбите и ще си ходиш с линейка ? паляк смешен изчезвай ми от очите
The Spark
хах кво се крия да не би и понеделник и вторник да се криех шот знаех, че сряда някой ще ми се дъха по форум?![]()
разбира се, че ще скочат нали затва са ми фр
The Spark
Курчо, не се ли усещаш, че мога да обърна Пловдив наобратно само с едно щракване бе, смешко. Ти май не си чувал за разни случки из града ти.
Смешкото намерил кой с какво да плаши. 10 човека, шепа паляци.
Нали каза къде ще си, аз като дойдох що не те намерих? Час и нещо обикалям да се занимавам с мисленце като теб, който обаче дал фалшива следа. Понеделник естествено вече няма да ме има, ама ако държиш може да се видим утре вечер примерно? Ама гледай да е по-раничко, щот вечерта ще съм хора, които няма да ти се израдват, пък доведеш ли си ебачите с теб...всички ебани и бити ще си ходите.
Папагал ще ми вика, педала от съседния ми блок Ха Ха Ха!
Още не се усещаш, че е късно вече и да млъкваш, но пак се ежиш.
Не ме ебе как изглежда, остави ме да се порадвам, че скоро не сте били без пари за да купите съдиите
Ти що не ходиш по мачове? Нещо да не е станало?
Чета ви простотиите и вече 5-та страница не мога да си поема дъх от смях![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Аз съм да ! И го твърдя - ти си циганка !Първоначално написано от Pliok0019
Това не значи че не си човек или че трябва да бъдеш малтретирана.
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
Вече 8 страници![]()
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Ама хич, постоянно сте подпиране, ама нещо ще се поизчисти славата ви на ПФК Дузпа, не ви ги дават по 2-3 на мач
Иначе сте 10-ти временно. Челните позоции няма да са така, както и изпадащите. Имате и мач по-малко.
ИЛИ
26+26+3=55
31+24+3=58
не е ли по-важно шампионската титла ?![]()
ако става въпрос, с ваща албенакъп правите 150![]()