- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Фен на Левски изхвърли "човек" от автобус в движен
начи в понеделник имаме патронен празник и няма да се учи, ше има спортен полуден.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Тоз посерко съвсем се уля значи. Хем му казах че няма да ме има в понеделник, хем иска да е на патронния празник, където знае, че няма да го има :Д
И що ти трябват 10 човека, за да ми изкъртите зъбките? Сам не можеш ли да се справиш, мило мишленце?
А всъщност е един нисичък и доста nerdy фешън. Да, мъж е. Реши да си смени пола след като половината форум искаше да го бие.Първоначално написано от Battlescarred
Тъпо добиче... знае му устата много, ама като стане време за екшън се покрива.. хахахах
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ама и вие тука 10 мъже се нахвърляте на някакво малко момченце?
премерихте ги тия пишки вече
тая година най-великия български отбор печели требъл и ви надминаваПървоначално написано от SofiaRegularCunt
и как може да ми сравняваш титла с купата на България?
Първоначално написано от bulgarche
всъщност си нямах на идея, че понеделник не се учи, не съм ходил от седмица и нещо.. М сам не мога да се справя да, по-голям си, вероятно и по-силен, но не ми и трябва да се справям сам
![]()
The Spark
E, к'во съм по-голям и по-силен, не си ли ме въждал каква съм мърша? Годините нямат значение, още пове 1-2
Пък само путчиците не се оправяте сами. Я кажи теб кой те оправя? Някой съученик ли? Вчера след часовете доста педалчета напуснаха зградата
Мне никой не ме оправяПървоначално написано от bulgarche
. Всеки се оправя както може...
пс. пише се сграда
The Spark
те в ПГСАГ всичките са путкки...
само някви метросексуални олигофрени с тънки веждички.
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
сериозно ли си мислиш, че ме е страх да ме набие>? ... дори и да стане голяма работа, ш ми мине до няколко дена.. Излизам си, а на даскало като оздравеяПървоначално написано от Battlescarred
![]()
The Spark
мне, факт е, че имахме колнтролни по мат, В и К , ТС и тн..
М аз и понеделник и вторник не ходих на даскало, ся сигурно ще кажеш, че съм предусещал, че някой ще ме заплашва по форум а ?![]()
![]()
The Spark
Видяхме те всички къв си, сливо, не се оправдавай. Келеш. Само да не ти знае много устата вече...Първоначално написано от 5StaR
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Не те е страх да те набия? Това е добре. На мен вече ми е жал да те бия, съжалявам те чак. Иначе доста грубо ме върза вчера и повярвай ми добре направи като си стоя вкъщи на топличко, че в града на тепетата щеше да мръзнеш по паветата.Първоначално написано от 5StaR
е деПървоначално написано от PsychologicalDisorder
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
След снощи няма ли някой нов пострадал?
Скоро ще забранят загубите на Левски със закон![]()