- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- козметични продукти за пъпки
значи мисля да си взимам някакъв продукт за пъпки на ЕЙВЪН. Въпроса ми е имате ли ги и как действат - антибактериален коректор против пъпки , прозрачен коректор за пъпки и бързодействаща терапия за пъпки? Кое е по-добре от тях трите???
СПЕШНО Е !!!
Garnier Roll-on. Нищо че съм момче но и аз иам много пъпки. Перф. е
Man United Forever
Аз ползвам прозрачния коректор за пъпки и бързодействащата терапия..и от двете съм доволна.![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
имам гоПървоначално написано от cskavd
аз си поръчах коректора и бързодействащата терапия... да видим дали ще помогнат :P ...преди години...като бях на 13 ползвах коректора и действаше , доколкото дъртия ми мозък помни :Д
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Ейвън са боклуци![]()
мдааа ..... повечето им неща не са хубави, но съм чувала много хубави думи за антибактериалния коректор и вече си го поръчах....Първоначално написано от scanadal
az izpolzvam produkt protiv pupki na avon Otveten Udar mn sum dovolna za nqkolko dni pupkite iz4eznaha a drugia variant e da si napravite doma6na maska s jeltuk(namazvate si liceto s jeltuka i sedite 20 minutki otmivate i sled tova s med i sedite 10 min) pravi kojata mn hubava![]()
Az sym gi polzvala vsi4kite tezi na avon koito izbroi,no ne sym dovolna ot nito edno....polzvah na garnier produktite (izmivashtiq gel,losiona,krema i rol on-a,koito mn dobre mi deistvashe) i naistina sym dovolna ot vsichkite samo deto rol on-a v na4aloto mn izsushava liceto.Sega polzvam samo gela i krema ot vreme na vreme,a za pypkite polzvam Zinerit...mislq,4e bqh puskala tema za nego...ot 1-2 sedmici go polzvam i deistva mn dobre...no kakto kazaha i dr-te v temata to e mn silno i tr da se posyvetva6 s dermatolog....
Защо не се ориентираш към медицинска козметика?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ами на твое място не бих си взела от Ейвън. Щях да ти предложа Garnier roll-on , но ти казваш, че го имаш... така, че май няма с какво да ти помогна..![]()
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33
Много помага и крема БочкоПървоначално написано от sunshine1
![]()
На скоро от аптеката си взех сребърна вода .. слага се на памук и се нанася на лицето! Изключително много помага![]()
Garnier,Nivea и при 2-те има серии за пъпки и на мен лично ми помагат за теб нз![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
и аз имам проблема ти... много пъпки, но си купих новата серия на Виши мисля че беше "Норма дерм" и помага, но незнам на твоита кожа дали ще помогне![]()
Първо и най-важно, ти трябва постоянство. Второ, само с един продукт няма да стане. Трябва ти нещо да почисти дълбоко лицето, после да го поддържа и да предотвратява образуването на пъпки, и след това нещо за подхранване на кожата и възстановяване. Трето, лекувай, не прикривай. Продукти няма да препоръчвам понеже имаме различна кожа и алергии и тн. Помисли си дали ти е мазна кожата примерно... и си вземи продукти за такава кожа, които не са допълнително мазни, понеже това може да доведе до пъпки. Ако не проработи.... дерматолог!
Успех
^ според мен дерматолога е много сериозна стъпка.ако има няколко пъпчици от пубертета,не разбирам защо и е дерматолог.ще си хвърли парите за скъпа козметика,като след 1 година вече няма да има и спомен от пубертетските пъпки.сега,за акнето и други кожни заболявания,ест,че дерматолога е задължителен.
относно това,което казвате да се насочи към друга козметика-може да не и се давам 30+ лева за скъпи козметики,които нз дали ще и свършат работа![]()
и по въпроса:от серията AVON Naturals имам един измиващ гел с краставица(май).помага и беше евтин.можеш да пробваш и с него![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
а каква й е цената на тази сребърна вода?Първоначално написано от martichkaa
![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..