.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

козметични продукти за пъпки

значи мисля да си взимам някакъв продукт за пъпки на ЕЙВЪН. Въпроса ми е имате ли ги и как действат - антибактериален коректор против пъпки , прозрачен коректор за пъпки и бързодействаща терапия за пъпки? Кое е по-добре от тях трите???

СПЕШНО Е !!!

Фен Аватара на cskavd
    Град
    Vidin
    Garnier Roll-on. Нищо че съм момче но и аз иам много пъпки. Перф. е
    Man United Forever

Голям фен Аватара на play23
    И 3-те не струват

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Аз ползвам прозрачния коректор за пъпки и бързодействащата терапия..и от двете съм доволна.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Цитирай Първоначално написано от cskavd
    Garnier Roll-on. Нищо че съм момче но и аз иам много пъпки. Перф. е
    имам го

Град
    Пловдив
    аз си поръчах коректора и бързодействащата терапия... да видим дали ще помогнат :P ...преди години...като бях на 13 ползвах коректора и действаше , доколкото дъртия ми мозък помни :Д
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

На мен лично продуктите на Ейвън за лице ми влияят ужасно, не само че не ми помагат, ами и ми излизат пъпки от тях, но при всеки е различно. Докато ти самата не опиташ няма как да разбереш какъв ще е ефектът.

Голям фен
    Ейвън са боклуци

Мега фен Аватара на iiordanova
    Има такава тема.

Цитирай Първоначално написано от scanadal
    Ейвън са боклуци
    мдааа ..... повечето им неща не са хубави, но съм чувала много хубави думи за антибактериалния коректор и вече си го поръчах....

Град
    bulgaria

dani

az izpolzvam produkt protiv pupki na avon Otveten Udar mn sum dovolna za nqkolko dni pupkite iz4eznaha a drugia variant e da si napravite doma6na maska s jeltuk(namazvate si liceto s jeltuka i sedite 20 minutki otmivate i sled tova s med i sedite 10 min) pravi kojata mn hubava

Az sym gi polzvala vsi4kite tezi na avon koito izbroi,no ne sym dovolna ot nito edno....polzvah na garnier produktite (izmivashtiq gel,losiona,krema i rol on-a,koito mn dobre mi deistvashe) i naistina sym dovolna ot vsichkite samo deto rol on-a v na4aloto mn izsushava liceto.Sega polzvam samo gela i krema ot vreme na vreme,a za pypkite polzvam Zinerit...mislq,4e bqh puskala tema za nego...ot 1-2 sedmici go polzvam i deistva mn dobre...no kakto kazaha i dr-te v temata to e mn silno i tr da se posyvetva6 s dermatolog....

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Защо не се ориентираш към медицинска козметика?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

крем ЗДРАВЕ

Фен Аватара на Fr3eGiRl
    Град
    Sofia
    Ами на твое място не бих си взела от Ейвън. Щях да ти предложа Garnier roll-on , но ти казваш, че го имаш... така, че май няма с какво да ти помогна..
    And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33

На Виши са много добри кремовете.

Цитирай Първоначално написано от sunshine1
    крем ЗДРАВЕ
    Много помага и крема Бочко
    На скоро от аптеката си взех сребърна вода .. слага се на памук и се нанася на лицето! Изключително много помага

И аз снощи си мазах лицето с крем Здраве, като за начало ефекта ми хареса, наистина.. още след 1-вото мазане, но след около 4-5 часа ми излезе една голяма пъпка.. надявам се да е просто съвпадение.

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Garnier,Nivea и при 2-те има серии за пъпки и на мен лично ми помагат за теб нз
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

и аз имам проблема ти... много пъпки, но си купих новата серия на Виши мисля че беше "Норма дерм" и помага, но незнам на твоита кожа дали ще помогне

Първо и най-важно, ти трябва постоянство. Второ, само с един продукт няма да стане. Трябва ти нещо да почисти дълбоко лицето, после да го поддържа и да предотвратява образуването на пъпки, и след това нещо за подхранване на кожата и възстановяване. Трето, лекувай, не прикривай. Продукти няма да препоръчвам понеже имаме различна кожа и алергии и тн. Помисли си дали ти е мазна кожата примерно... и си вземи продукти за такава кожа, които не са допълнително мазни, понеже това може да доведе до пъпки. Ако не проработи.... дерматолог!
    Успех

Град
    Пловдив
    ^ според мен дерматолога е много сериозна стъпка.ако има няколко пъпчици от пубертета,не разбирам защо и е дерматолог.ще си хвърли парите за скъпа козметика,като след 1 година вече няма да има и спомен от пубертетските пъпки.сега,за акнето и други кожни заболявания,ест,че дерматолога е задължителен.
    относно това,което казвате да се насочи към друга козметика-може да не и се давам 30+ лева за скъпи козметики,които нз дали ще и свършат работа
    и по въпроса:от серията AVON Naturals имам един измиващ гел с краставица(май).помага и беше евтин.можеш да пробваш и с него
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

крем ЗДРАВЕ

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от martichkaa
    крем ЗДРАВЕ
    Много помага и крема Бочко
    На скоро от аптеката си взех сребърна вода .. слага се на памук и се нанася на лицето! Изключително много помага
    а каква й е цената на тази сребърна вода?
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си