.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Около 3-4 лева, в зависимост от марката.

Цитирай Първоначално написано от tonie__
    ^ според мен дерматолога е много сериозна стъпка.ако има няколко пъпчици от пубертета,не разбирам защо и е дерматолог.ще си хвърли парите за скъпа козметика,като след 1 година вече няма да има и спомен от пубертетските пъпки.сега,за акнето и други кожни заболявания,ест,че дерматолога е задължителен.
    Затова съм написала "ако не проработи." Дерматолога не е първото решение на проблема й... и определено би й излязло по-евтино ако се опита да се справи сама с пъпките, но ако не се махат, би било логично да се консултира с професионалист... дерматолог, а не козметик.

Лично аз харесвам по-натурални неща... или поне с по-малко съставки. Примерно кремове като крем Здраве или Нивеа... или натуралните сапуни, които продават на грамаж.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от heiress
    На Виши са много добри кремовете.
    heiress, четох за тях доста противоречиви мнения и не посмях да си купя. Момичета, които са ползвали такива продукти, споделят, че не попиват. Би ли споделила и ти мнение?

Авторке, задели парички за Виши нормадерм гел за измиване на лице. Спри да използваш сапуни за измиване на лицето- така само затваряш порочен кръг с пресушаване на кожата, усилено омазняване и пъпки. По-добре се довери на медицинска козметика. Не си прави експерименти с Ейвън.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си