- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Става ми само от целуване
Такам начи на 16 съм и съм девствен проблема ми е че като са целувам с приятелката ми и ми става х*я ма не нещо дълго да сме са целували ми 10 15 сек и ми стаа и с предната ми беше тай и тя знаеше и ми вика мене неми пречи ма на мене ми става кофти и с сегашната ми приятелка пак е тайАе някои да каже нещо да го държа доло
![]()
Без Бром-а
П.С. - Темата не е ебавка![]()
За хиляден път - пише се девствен!!!!![]()
2ро- не мисля, че това е проблемНормално е.. приятелката ти трябва да се радва, че успява да те възбуди.
![]()
Ами тя хубуу да са радва ма на мен ми е кофти...Кфо ли си вика тоя някаф кавал...
![]()
Не, абсолютно съм сигурна, че не си казва така! Би трявало да се кефи дажеПървоначално написано от jajaja
При почти всички момчета е така.. не можеш да го избегнеш, а и не виждам защо..
Хмм може би пък и да си права мерси![]()
Ами по-добре не "взимай мерки", защото не знаеш кога може да ти излезе късмета с нея...![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Права съм амиПървоначално написано от jajaja
знам, че се чувствап кофти и ти е неприятно, но наистина не е нещо срамно.
Можеш също така да поговориш с приятелката си и да се увериш, че не й пречи.![]()
Няма какво да се притесняваш.Нормално си е,а и пък както каза Вероника момичето трябва да се радва.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
пич трагичен си честно!!! Ти от к'во искаш да ти стане бе?! Ебахти да не си бавно загряващ? Искаш да се целувате,пипате и още да не ти стане,а ми като някой 40 годишен чичка 1 час момичето да чака да го вдигнеш?! Ай стига ми се губи такъв! И аз като го надървя ко да направя,да гледатбал съм маааму , т'ва да няма все в гащите да седи я
![]()
Станислава
Икомеинтересуватвоякурвед атеебавгъза?![]()
Първоначално написано от golqmumnik
![]()
Ами мацке той си е написал "девствен" прегледай си зрениетоПървоначално написано от BePoHuKa
![]()
Пич нема се притесняваш случва се с всички момчета ,т.е повечето айде,но единствения начин , за който аз сесещам е да го отрежеш
![]()
![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Мацко ти си прегледай своетоПървоначално написано от Pesenta
>> Последната промяна е направена от jajaja на Сря Окт 28, 2009 12:32 am; мнението е било променяно общо 1 път
Извод: човека го е поправил след като съм му направила забележка.![]()
Ухаа наистина значи евала ти правя и ти поднасям извинението сиПървоначално написано от BePoHuKa
![]()
![]()
апфПървоначално написано от Pesenta
Тии пък... Толкова и знаеш...
Не бъдете толкова брутални. Има хапчета,спортове и т.н. от които може да стане импотентен. Ама като почнат с тея глупости...
![]()
Станислава
e всичко в кръга на шегата разбира се , но помисли от ранна възраст да започне с хапчета ?Първоначално написано от t0d1t0
Иначе да със спорт съм съгласен , но за ефекта не мога да гарантирам
Мм.. приема сеПървоначално написано от Pesenta
![]()
![]()
Добре е кво толкова по добре корава П*шка отколкото мека !![]()
![]()
![]()
![]()
My mama always used to tell me: 'If you can't find somethin' to live for, you best find somethin' to die for.
Приятелят ми е по същия начин/даже ми е казвал, че и едно мое докосване му е достатъчно/. На мен не ми пречи
Пробвай да мислиш за нещо гадно докато се целувате. И не мога да разбера какъв е тоз проблем, ставало ми патката. Разбирам да питаш не ми става... ама.. оффф
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
ако толкова ти пречи
мисли за майка си и баба си голи в едно легло
как се нагъват
ако ти стане и от тва - проблемът е вече сериозен
Много момчета се надървят,само дори когато се целуват,няма от какво да ти става кофти,възгордяваш приятелката си..
![]()
Tи пичага се радвай, че става , че тука имаше един индивид където разправяше, че х*я му не го заслужава![]()
Първоначално написано от ludiq0maks
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
това ме разби