- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Скайпът и личното пространство.
Уча в друг град.
Мама е ХАКЕР от класа.
Когато се прибирам си пиша с приятеля ми от компа вкъщи (който се води на брат ми, но и мама го ползва, когато не й се включва лаптопа).
Представете си, намерила начин, без да ми влиза в моя скайп, да ми чете хронологиите някъкси.(Не одобрява връзката ми, затова е толкова любопитна).
А пък ние си бяхме писали едни перверзии, едно чудо...![]()
Стана скандал, съответно. От тогава майка ми сама реши, че не е здравословно за нея да ми чете хронологиите по какъвто и да било начин.
Аз не разбрах как ги е чела, тя също не пожела да ми каже, но пък разбрах кое файлче точно да изтривам за да не може да ги чете. Мммсупер.Циркове.
Сложи си парола на компютъра/ представям си какви ги е чела
/
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!
До колкото знам и на мен не ми четат хронологийте, но
все пак има жалка вероятност. . =дд
. . иначе както казват - трий всяква хрон!
и също страниците ,в които си бил. .
така няма начин никой да разбере : )![]()
Ооо веднъж, бях до тоалетната и майка ми е седнала на компа. Тъкмо се бях скарала с един супер тъпак, дето само ме обиждаше... Мноо гадно. Бях го напсувала яко. И тя седи ококорила се еи продължава да чете. После стана скандал: аз така ли съм те възпитавала... Абее, чудо. И действително реши, че не е здравословно да ми чете хронологиите
Иначе по темата - изключвай си скайпа преди да отидеш до кенефа
![]()
WeseLyYy & LydyYy prOgraMist4i!
Ами аз попринцип се отписвам за да не ми четат. Но е имало и случай,когато съм забравяла.Майка ми казва,че не чете,и и вярвам донякъде,но гледам да съм се подсигурила. Преди няколко години като се разправяхме кога да си лягам ( трябваше 11 да съм си легнала) и си бях забравила скайпа включен на другия ден... Те сами си казаха,че са погледнали кога бил поледния "разговор" ... Сигурна съм почти,че са чели, и кви простотии си писахме с един
И оттогава се отписвам даже и до тоалетната като ходя
Парола на компа не мога да сложа,щото всички го ползват.И таааака
![]()
на общия комп с брат ми си отписвам скайпа, но не се притеснявам дори и да ми чете /не че знае как да ги намери хронологиите, на 10 е/
но на др комп който предимно се ползва от брат ми, когато аз съм на нашия или от баща ми в някакви крайни случаи, си трия историята и се отписвам от всякъде.иначе не ми се бъркат, но аз за всеки случай не знам какво може да им хрумне. не си пиша някакви тайни работи, но пък надали ще ми е приятно да ми четат :/
но пък много обичат да питат с кой си пишеш, какво толкова пишеш в тоя форум /баща ми предимно/
Мен никой не ми чете хронологиите,но ако остана по-късно до компа(по-късно разбирайте 10-11 часа) и майка ме пита какво си пишеш,с кого си пишеш.... Мразя така,ама и да й обяснявам,че не трябва така,тя пак пита...![]()
![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
С мама сии споделям всичко... чи и с тати![]()
Ама тати мн ме базика за смс те миама нищо.. аз съм му свикнала.
А иначе долкото знам не ми гледа хронологията... пуска си нейния...ии не ми чете моето![]()
Баща ми си бе позволил да ми прочете хронологията само веднъж. Изпокарахме се и след това не му говорих почти месец. От тогава всичко е с километрични пароли, а скайпа го пускам като седна на компа и като стана го изключвам. Телефонът ми обаче е светая светих, за него съм способна да убия човек.
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!
и аз така правя, щото баща ми почна да става нахаленПървоначално написано от racegirl
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Направи си отделен user account, сложи парола, и никой няма да ти гледа нищо
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Наще не четат,само стринка ми беше чела един път,но аз я хванах и беше прочела само няколко реда.Оттогава,ако имам гости излизам от скайп.То това ми е,като дневник и ако някой седне да ми чете хронологийте...Добре,че наще не се сещат
![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Само понякога чете в скайп , ама аз везе ги трия ..![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Отписвай се от скайп. Моята се е опитвала да чете какво си пиша само като минава покрай компютъра, ама аз сменям прозореца, не че кой знае какво пиша, просто ми е неприятноНо пък много обича да ме пита с кой си пиша толкова.
Сложи си парола на компютъра или се отписвай от скайпа![]()
Точно, щото преди много ми ръчкаха из скайпа и сега секи път си се отписвам и си влизам с парола![]()
nicolepcd
Ми,отписвай се..
майка ми кто седне на компа и скайпа ми е включен,само ми гледа абонатите и кой е тоя,кой е оня..баси |(
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
точно и така няма да могат да ти ги четат . излизай от регистрацията си от сайтовете в който влизаш и така няма да може да чете нищо ..Първоначално написано от racegirl
моята майка не се занимава с такива глупости нито баща ми .
а скайпа е направен така ,че да отписва ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Аз, ако ставам за малко или си излизам от Скайпа, или си изключвам монитора, като разчитам да ми зачитат малко личното пространство. Дразнещо е обаче, когато ми седнат на компютъра, а аз примерно съм отишла за 2 минути до кухнята. Няма значение, че някой ще си проверява пощата или т.н., изнервящо ми е. Редовно си трия хронологиите в Скайп, както и Интернет хронологията.![]()
Много неприятно е това.
Доста тъпо от страна на родителското тяло!
какво да направиш- триеш хронология и се ънлогваш от скайп
но единственото реално решение за проблема е да й обясниш, че това те дразни и имаш право на лично пространство![]()
"Този спрей е доста неприятен".Първоначално написано от psychopath
![]()
ЛЕЛЕЕЕ ТОВА НАПРАВО МИ БЪРКА В ПУ*КАТА ДЕТО Я НЯМАМ!!!Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
толкова е дразнещо, че просто не знам...
или като ми разглеждат хронологии![]()
![]()
![]()