- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Скайпът и личното пространство.
Не знам дали се е стигало до разглеждане на хронологии от страна на родителско тяло, но по-добре и да не се стига дотам, че иначе бял ден няма да видя.![]()
о родителите ми не, но сестра ми...![]()
иначе да, добре че нещата, които не трябва да се виждат, не са виждани и не се знае за тях![]()
еми отписвай си скайпа като не си на компютъра... това е единствения начин .. моята майкаа не си позволява нито да ми чете хронологиите,нито да ми разглежда папките,нито пък да се рови из форумите ,в които съм писала
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
Мм да има ги и такива родители ,ноо пък можеш да я триеш след като не искаш да ти я гледа
мм паролата за какво мислиш че се слага бе мен???!!?!
Хах на една приятелка майка и, и беше чела хронология с едно момче, че даже и я беше напечатала. . абе голям смях. . ами майка ми се се оправя с компютъра до степен да си включи играта и в гугъл да се мотае, но аз когато ставам за по-дълго, примерно за училище слагам отпочиващ и никой не може да ми влезе в скайп. . освен баща ми който ми отвори на времето очите за него, но той не е такъв човек да ми чете хронологии. . пък каквото и да прочете вече предполагам го знае xD
Как се трие Интернет хронология?? интересно ми стана. . там има повече за криене xDПървоначално написано от mArMaLaDkA
Дреме ми на к*ра да гледат като нямат работа .....![]()
![]()
![]()
My mama always used to tell me: 'If you can't find somethin' to live for, you best find somethin' to die for.
95 наборчетата какво толкова има да крият от родителите си?![]()
Не мога да разбера кое ви плаши. Нормално е всеки родител да е любопитен. И то по-скоро от страх, че детето му може да се е забъркало където не трябва.
Като криете постоянно няма да им вдъхнете особено доверие, напротив. Оставете ги веднъж-два пъти да прочетат и ще се кротнат.
И аз като бях на 15, началото на 16 някъде, майка ми й беше голям мерак да ми се рови в нещата и все попадаше на неподходящи..После ми имаше по-голямо доверие даже.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
майта ме е оставила да се развивам в интернет пространството и хич не й дреме/ или поне се прави,че не й пука/
Ми наще изобщо не се занимават с такива глупости.Скайпа ми е непрекъснато на "Отпочиващ" и не се притеснявам кой ми е писал,или дали ще ми прочетат нещо.Много са печени![]()
Кошмар е. Майка ми днес чете част от скайпа ми и сега отново съм със старата верия, за да мога да трия хронологията.
Иначе и преди се е случвало и от тогава винаги се отписвам, но...днес забравих и кофти работа.
Ами наще изобщо,ама изобщо не разбират от компютри... Затва съм спокойна... Любопитно протягат вратовете само когато минават покрай мен...
За сметка на това обаче с брат ми сме на един комп и понякога го оставям включен /редуваме се-един ден той на компа,един ден аз/ ,той също си го оставя и не си ги четем... Най-голямото любопитство,което съм проявявала е да му разгледам абонатите и да погледна кой му е писал /той все е отпочиващ/ ,вероятно и той го е правил същото,ама чак да ми е чел-не... просто от любопитство така...
![]()
Та не си нарушаваме пространствата....
Иначе не че имам кой знае кво да крия,ама написаното е доста нецензурно,та затва.. Добре,че наще не разбират от компи,че ще има да се пулят на майните и на псувните из чатоветеСега се сетих,имам и един неуспешен опит за скайп секс,ама то по-скоро на бъзик тръгна.. и все пак не е за четене,точно пък от мама или от татко
![]()
А за проблема на автора-просто поговори с майка си... : )
1.Родителите ми нямат достъп до моя компютър!
2.Никога не биха тръгнали да ми се ровят в нещата ... Било то снимки,клипове,хронологии и прочие!
По темата:Направи си собствен акаунт на компа и си сложи парола.Така вашите няма да имат достъп до твоите неща!А и няма да е зле да поговориш с майка си на тази тема![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ххаха майка ми не може да включи компа пък камо ли да ми чете хронологиите в скайп![]()
Първоначално написано от Force_bladeR
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Не, никога не нарушават личното ми пространство.
Но аз направих грешката, да наруша свободата на приятеля ми.
Въй ,въй ,въй![]()
![]()
![]()
![]()
В момента ви чета на всичките хронологиите![]()
Направете си личен акаунт с парола на компа(админ) и слагайте квото си искате и правете квото си искате и никой нищо няма да чете
Родителите ми не четат, но сестра ми е чела и сега нямам хронология именно поради тази причина.
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
мойта не ми 4ете хронологиите,според мен или да си излиза6 от скайп-а или да я помоли6 да спре да 4ете![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ами имам такав проблем с брат ми той ми се рови така в лаптопа и ми влиза в skype дори и да е изключен,но миналата седмица му се развиках щот пак четеше ко съм си писала и с кого и вече май не рови.а и си качих всички снимки клипове на флашка която е нон стоп пред очите ми![]()
![]()
![]()
Не знам , дали са чели. Може и да са , но какво толкова ?!
Родители са ми , ако някой от двамата е чел .. това е бил баща ми.Майка ми по-рядко сяда на компютъра. Мисля , че не са чели , защото не са такива.
Да .. вярно е , че това е лично пространство. И на никого не му е приятно да му се ровят в нещата. Всеки има право на лична територия. Родителите трябва да уважават територията , която имаме , за да уважаваме и ние тяхната.
хаха...майка ми незнае как да пусне компа пък да ми чете и хронологията ...тя иска да я науча как да се рови в компа ми ..но няма да стане тая ...
![]()
Skate or Die , Ride n' Hide , Fuck the haters , Long live SKATERS !!!! ^^ ...
Fuck the police n' have a nice day !!! ;]]