.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 137
    Не знам дали се е стигало до разглеждане на хронологии от страна на родителско тяло, но по-добре и да не се стига дотам, че иначе бял ден няма да видя.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    о родителите ми не, но сестра ми...

иначе да, добре че нещата, които не трябва да се виждат, не са виждани и не се знае за тях

еми отписвай си скайпа като не си на компютъра ... това е единствения начин .. моята майкаа не си позволява нито да ми чете хронологиите,нито да ми разглежда папките,нито пък да се рови из форумите ,в които съм писала
    Неприлично Щастлива .. : )

Супер фен Аватара на Djuff
    Мойта комп незнае к'во е пък ще ми чете хронологийте

Град
    BurgasS
    Мм да има ги и такива родители ,ноо пък можеш да я триеш след като не искаш да ти я гледа

ми мен не ми четат хронологийте щото кат стана от компа си изключвам скаипа

Фен Аватара на naviacha
    Град
    София
    мм паролата за какво мислиш че се слага бе мен???!!?!

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Хах на една приятелка майка и, и беше чела хронология с едно момче, че даже и я беше напечатала. . абе голям смях. . ами майка ми се се оправя с компютъра до степен да си включи играта и в гугъл да се мотае, но аз когато ставам за по-дълго, примерно за училище слагам отпочиващ и никой не може да ми влезе в скайп. . освен баща ми който ми отвори на времето очите за него, но той не е такъв човек да ми чете хронологии. . пък каквото и да прочете вече предполагам го знае xD

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    . . . Редовно си трия хронологиите в Скайп, както и Интернет хронологията.
    Как се трие Интернет хронология?? интересно ми стана. . там има повече за криене xD
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Дреме ми на к*ра да гледат като нямат работа .....
    My mama always used to tell me: 'If you can't find somethin' to live for, you best find somethin' to die for.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    95 наборчетата какво толкова има да крият от родителите си?
    Не мога да разбера кое ви плаши. Нормално е всеки родител да е любопитен. И то по-скоро от страх, че детето му може да се е забъркало където не трябва.
    Като криете постоянно няма да им вдъхнете особено доверие, напротив. Оставете ги веднъж-два пъти да прочетат и ще се кротнат.
    И аз като бях на 15, началото на 16 някъде, майка ми й беше голям мерак да ми се рови в нещата и все попадаше на неподходящи.. После ми имаше по-голямо доверие даже.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

майта ме е оставила да се развивам в интернет пространството и хич не й дреме/ или поне се прави,че не й пука/

Голям фен
    Ми наще изобщо не се занимават с такива глупости.Скайпа ми е непрекъснато на "Отпочиващ" и не се притеснявам кой ми е писал,или дали ще ми прочетат нещо.Много са печени

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Кошмар е. Майка ми днес чете част от скайпа ми и сега отново съм със старата верия, за да мога да трия хронологията.

Иначе и преди се е случвало и от тогава винаги се отписвам, но...днес забравих и кофти работа.

Ами наще изобщо,ама изобщо не разбират от компютри... Затва съм спокойна... Любопитно протягат вратовете само когато минават покрай мен...
    За сметка на това обаче с брат ми сме на един комп и понякога го оставям включен /редуваме се-един ден той на компа,един ден аз / ,той също си го оставя и не си ги четем... Най-голямото любопитство,което съм проявявала е да му разгледам абонатите и да погледна кой му е писал /той все е отпочиващ/ ,вероятно и той го е правил същото,ама чак да ми е чел-не... просто от любопитство така...

Та не си нарушаваме пространствата....

Иначе не че имам кой знае кво да крия,ама написаното е доста нецензурно,та затва.. Добре,че наще не разбират от компи,че ще има да се пулят на майните и на псувните из чатовете Сега се сетих,имам и един неуспешен опит за скайп секс,ама то по-скоро на бъзик тръгна.. и все пак не е за четене,точно пък от мама или от татко

А за проблема на автора-просто поговори с майка си... : )

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    1.Родителите ми нямат достъп до моя компютър!
    2.Никога не биха тръгнали да ми се ровят в нещата ... Било то снимки,клипове,хронологии и прочие!

По темата:Направи си собствен акаунт на компа и си сложи парола.Така вашите няма да имат достъп до твоите неща!А и няма да е зле да поговориш с майка си на тази тема
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Голям фен
    Град
    В нас :]
    Ххаха майка ми не може да включи компа пък камо ли да ми чете хронологиите в скайп

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Цитирай Първоначално написано от Force_bladeR
    тя мойта не знае как да влезе в скайп..
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив
    Не, никога не нарушават личното ми пространство.
    Но аз направих грешката, да наруша свободата на приятеля ми.

Град
    Сливен
    Въй ,въй ,въй
    В момента ви чета на всичките хронологиите

Направете си личен акаунт с парола на компа(админ) и слагайте квото си искате и правете квото си искате и никой нищо няма да чете

Родителите ми не четат, но сестра ми е чела и сега нямам хронология именно поради тази причина.
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    мойта не ми 4ете хронологиите,според мен или да си излиза6 от скайп-а или да я помоли6 да спре да 4ете
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

ами имам такав проблем с брат ми той ми се рови така в лаптопа и ми влиза в skype дори и да е изключен,но миналата седмица му се развиках щот пак четеше ко съм си писала и с кого и вече май не рови.а и си качих всички снимки клипове на флашка която е нон стоп пред очите ми

Мега фен Аватара на iiordanova
    Не знам , дали са чели. Може и да са , но какво толкова ?!
    Родители са ми , ако някой от двамата е чел .. това е бил баща ми. Майка ми по-рядко сяда на компютъра. Мисля , че не са чели , защото не са такива.
    Да .. вярно е , че това е лично пространство. И на никого не му е приятно да му се ровят в нещата. Всеки има право на лична територия. Родителите трябва да уважават територията , която имаме , за да уважаваме и ние тяхната.

Град
    Blg ;ppp yoo
    хаха...майка ми незнае как да пусне компа пък да ми чете и хронологията ... тя иска да я науча как да се рови в компа ми ..но няма да стане тая ...
    Skate or Die , Ride n' Hide , Fuck the haters , Long live SKATERS !!!! ^^ ...

Fuck the police n' have a nice day !!! ;]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си