.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 137
    Супер фен Аватара на bloodymirror
    Ау и моята понякога,когато не съм на компа,ама скайпа ми е на отпочиващ си ровичка .. и като седна,забелязвам например,че ми е пипала непрочетените съобщения.. и много се дразня..първото,което е,че е неприятно,а и ме досрамява като си помисля какво е намирала примерно.. ужас! а като й кажа '' не ми навлизай в личното пространство'' тя ми вика: ''компютърът не е твой,а както и ти,така и аз мога да ти пипам скайпа'' .. бахси ужаса..

Супер фен Аватара на vesinka899
    Майка ми седи на компадаже понякога прекарва повече време от мен ама не ми гледа хронологията,за което много се радвам.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от m0
    Смени си паролата в скайп. Майка ми чете какво си пиша,само когато мине покрай мен,докато съм на компа...
    Дамм..

А пък баща ми не ми гледа нищо.. Като бях по-малка само ми гледаше кви хора имам в скайпа.. познавам ли ги.. дрън дрън..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Цитирай Първоначално написано от Xeon
    Трий си хронологийте.

+1

Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    Отписвай се просто. Аз мразя най-добрата ми приятелка да чете, кво остава майка ми с която и без това не си говориме много много.
    Bon Jovi - Always

пич кат не си на компа излизай от скайпа си няма как да влезе
    можеш да триеш и сайтовете дет влизаш трийш сичко и си ОК
    тва е супер тъпото да ти глеат раотите
    Еуфория от изгрева
    и еуфория от деня,
    еуфория от залеза
    и еуфория от нощта.
    Еуфория от смеха,
    на госпожица Хуана -
    болка от страха,
    глупава забрана...

мама не слава богу мразя да ми бъркат в нещата. иначе татко и баба
    you say im going nowhere
    and thats what keeps me dreaming
    you wish i would just shut-up
    and thats what keeps me screaming ;d

Град
    Sофiiя City xD
    сложи си парола на акаунта, ако имаш такъф де аз нямах кой знае кфо да крия по-рано, ма си имах парола, ся като на моменти с някои хора си пишем АДСКИТЕ неща простоо мн се радвам че имам парола а наще за да са по-пекани си сложиха и те пароли, 123321 ХАХАХА

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    майка ми незнае от къде се вклюбва компютъра
    баща ми си има негов лаптоп и не ми се бърк
    брат ми си има негов компютър а и е малък и не разбира от скайп
    аз също си имам мой личен лаптоп и съм мн доволна че никой не навлиза в територията ми

Аз пък съм направил да има два потребителя. Тоест два акаунта и аз се вписвам във втория и тя ме е питала защо е така и аз и казах ами това е от една програма ми се появи и незнам какво да правя и тя ами добре и съм я научил само в първото да влиза, а там съм чист.

правя си труда всяка вечер да я трия

Повече от фен Аватара на Anarchya2
    Аз бих написъл на някой преди да стана "Ела до еди коя си улица да ми дадеш наркотиците аз ша нося малко кинти за чичо Джак.
    Мамо знам,че ми четеш хронологията :Д стига си са вряла кадето не ти е работа "
    Шашни я малко

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Има две решения:
    1. гаси си скайп,когато тя си е вкъщи
    2. трий си хронологиите
    ПП: кака ми незнам дали ги чете,(казвам как ми,щото мама не се занимава с такива неща ) не ми казва нищо пък и по принцип си гася скайпа.

Живея с баща ми, а той мисли, че всеки трябва да си има лично пространство, без другия да му се бърка и намесва. По тая причина нямам абсолютно никакви проблеми с него. Плюс това, аз влизам в Скайп от дъжд на вятър, водя скучни петминутни разговори от типа "утре на кафе? - да. - къде? - на нашето кафене(примерно)" и с тва разговора се изчерпва.

Хващала съм я докъто съм в кухнята да ми пребърква скайпа и много се ядосах .. Казах и че си искам правата и личното пространство ..
    Даже веднъж ми беше премахнала импулса и много се ядосах .. Оттогава излизам и от скайп и от импулс винаги ..
    Всяко лято има своята история . . . < 3

Супер фен Аватара на spopi
    Тя мойта само музика знае до там аз нямам мерак да е уча че сигурно през терасата ще хвърча.

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Нямало е такова нещо, даже аз само съм и чела хронологии с момчето, което харесвах та да даде някой друг съвет. За жалост не ги послушах... Иначе с вуйчо ми имах подобен проблем. Защото все като дойдеше до мен, аз му виках да не ми чете кво си чатя в скайп и там започна един огроооомен проблем. И той беше,че съм нямала право на лично пространство докато не стана на 18 ВТФФФФ представяте ли си сега като се сетя побеснявам. Разбира се и аз не се дадох лесно и започнахме много да се караме. Че даже майка ми не ми е казвала подобно нещо. Нямала съм право на лично простраство докато не стана на 18 леле, той е луд. Да не живеем в 17 век, където хората си женят децата на по 15 и им заповядват какво да правят с живота си
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Град
    Русе
    Майка ми никога не ми влиза в скайпа,камо ли да ми чете хронологията

П.П - Ти пък си изключвай скайпа когато не го ползваш

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Майка ми не се интересува от скайпа и хронологиите ми.
    Съответно аз не се меся в нейните.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Майка ми никога не би постъпила така.
    Но е много по-гадно да си забравиш скайпа включен у някой и да разбереш,че ти е чел хронологиите..при мен беше кофти,че този някой ми беше близък,но както и да е..случи ми се веднъж и вече ми се трият автоматично..това е най-сигурния начин. :]]
    Vanity..
    Definitely my favorite sin.. ;]]

Пф и аз се вбесявам .. и майка и татко го правят този номер !! проблемът е,че татко ми още не разбира,че вече не съм малка и се учудва на нащета които пишаа .. вярно,че и аз може би използвам малко повече вулгарщини,но като не им е приятно да знаят каква съм в дейтвителност да не четат .. !
    пък ти кажи на майка сии да спре да ти ровии из нещата .. обясни й,че имаш нужда от лично пространство .. кажи й,че каквото прецениш,че трябва да знае й го казваш .. и толкова
    аз лично на майка й казвам всичко,защото знам,че отвсякъде дебне и рано или късно всичко разбира .. било за момчета,бели и т.н. ..

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    еми,трий си хроното,или направо при всяко ставане,излизай от скайп..
    на мен не ми ги четат,просто не им се занимава,но се интересуват с кого чатя и подобни..пф.><
    иначе,от 3 месеца почнах да си оставям скайпа включен,дори и като съм навън и нямам никви проблеми.
    майка не му разбира на скайпа,пък баща ми изобщо не се занимава

Майка ми или баща ми никога не биха направили такова нещо =)
    Сестра ми се опита да ми направи тоя номер, ама я хванах и повече не е пипнала

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Всеки се нуждае от лично пространство, но въпроса е дали родителят ти вярва достатъчно.
    Ако ти вярва, то няма да се интересува особено.
    Ако не, нормално е да проверява.
    Или просто от любопитство..
    По-добре е да споделяш, отколкото да криеш ..

Повече от фен Аватара на UnkNoWn12
    Не,мама почти не може да борави с компа,само да си пусне някоя игра и толкова Емии,нз по-добре нека да поглежда от време на време,защото ако криеш само ще задълбочиш любопитството и
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си