.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 137
    Цитирай Първоначално написано от fluffka1
    излизай си от скайпа
    + ако ти знае паролата-смени я :P

За skype нямам проблеми, защото си излизам Пък за Facebook блокирах баща ми, защото ми чете работите и само се подиграва

Майка ми е заинтересована с кой си пиша и какво,но в рамките на нормалното и все пак а зне и казвам Примерно като взлене в стаята и аз като говоря с някой по скайп пита кой е... понякога като няма толкова работа по вкъщи,носи ми дрехи,едно-друго и се опитва да поглежда ама аз си изключвам монитора .. А по темата: Ти си си виновен! Не можеш ли да се сетиш,че трябва да излизаш от скайпа

според мен моята майка не би го направила,но не съм сигурна... а баща ми е индианец,има скайп,ама надали знае как да види хронологиите
    по темата-изключвай си скайп-а (както те посъветваха всички), излизай си от фасебоок и навсякъде,където имаш рег,или по-лесно - сложи парола на компа и винаги преди да излезеш го изключвай. и най-важното - говори с майка си и я помоли да не ти се рови в личното пространство

ам. . .снощи баща ми много ме издразни, като ми беше прочел една доста интересна хронология и на мене ми стана доста кофти, защото много мразя някой да ми чете нещата . . . оставих го за 5 мин. и тои веднага да види к`во става в моя skype . . . и така аз му се развиках и тои ми се обеснява с великото оправдание, че ми е бил баща и че трябва всичко да знае какво става с мен.

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от momZi7y
    За skype нямам проблеми, защото си излизам Пък за Facebook блокирах баща ми, защото ми чете работите и само се подиграва

xaxaxa браво бе

нашите не сядат на компа

Да, чели са ми я. Даже имам съмнения, че я четат и сега. Кофти е. Затова като разбрах си смених паролите на фейсбук-а и скайпа и винаги излизам. Друг начин няма..
    Мома съм

Просто бъди щастлив..

Голям фен Аватара на elito96
    Град
    Soфiя
    Винаги съм отписана от скайп, когато не съм на компа. Баща ми веднъш бееше се опитал да прочете, ама не му се отдава да чете с цифри и на латинеца ;д , но не ми се чече хронологията
    Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.

Голям фен
    Град
    Varna
    Не ги четат, но майка ми понякога като влезе в стаята и ми наднича в монитора (не за друго, просто е любопитна) и затова затварям прозорците, но иначе нямам проблеми.

Майка ми не ми чете хронологията, съмнявам се, че изобщо би могла да я намери. Пък и тя ми дава свобода и едва ли би го направила. Ти можеш да поговориш с майка си за това, че искаш лично пространство или да си триеш хронологиите.

Град
    Kazanluk
    На мен никой не ми се рови из хронологиите, защото няма какво толкова тайно да се прочете

Re: Скайпът и личното пространство.

Цитирай Първоначално написано от nestea95
    Здравейте. Пиша, защото съм ядосан и разочарован от нещо, и искам да ви питам няколко въпроса.
    Първо, родителите ви гледат ли хронологията ви в Скайп?
    Второ, ако да - какво правите след това, признават ли го те пред вас ..?
    Искам да ви кажа, че майка ми поглежда хронология ми в Скайпа, чете в този форум, колкото да види какво мисли един тийн. Какво трябва да направя? Искам и аз да имам лично пространство, не може така!
    Тя ми каза, че чете хронологията, но все пак..
    Много просто .. като излизаш си изключваш скайпа както правя аз
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Те като им кажеш "лично пространство" и все едно нищо не чуват...И мойта така ми гледа,когато може...Хващала ми е сериозни чатове 2-3 пъти,обаче аз като я видя,че ми гледа дори скайпа и се ядосвам супер много.За тва винаги като излизам и т.н. си излизам от скайпа и ...абе внимавам си.Като гледам вече не е толкова запалена да ми чете,не че ако има възможност не би го направила,обаче може би вече е наясно,че не постъпва спрямо мен добре.

btw темата е от 2009 година,не му давайте съвети сигурно дори е забравил,че е писал

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от spopi
    Тя мойта само музика знае до там аз нямам мерак да е уча че сигурно през терасата ще хвърча.
    Мойта има курс за компютърна грамотност Мани мани...отначало и тя нищо не разбираше ма сега...доста напред е в сравнение с другите майки.

Майка мии само може карти да играе.. скайпа не знае как да го включи.. а за баща ми изключено даже и мишката не знае как да хване Такаа че никога не са ми чели хронологиите нито в скоро врееме ще ги четат
    I'd come for youu .. <3

Не ми се бъркат. Имам дневник и съм го оставяла на масата и пак никой нищо ... Супер е така. Очакват,че ако има нещо за казване ще кажа. То си е така

Еми..преди майка ми ги четеше,но сега просто няма начин да го направи.Имам си собствен лаптоп..с парола.
    Иначе защо не си направиш друг профил на компютъра.Слагаш му една парола и айде готов си.А относно форума..тя знае ли акаунта ти?
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

аз съм - ALWAYS ONLINE а доколкото хронология и други ми нито си я трия, нито някой я чете
    The art of simplicity is a puzzle of complexity.

Темата е хубава, но дет се вика 'вие новаците нямате ли си друга работа освен да се ровите в старите теми, още по новите не сте писали'

Един: Темата е старааа..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Повече от фен
    трий си хронологията или се отписвай от скайпа. можеш също както казаха преди мен да си сложиш парола на акаунта : ))
    Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..

На наще съм им казала НИКОГА да не ми пипат компа БЕЗ мое присъствие Само веднъж баща ми си беше пуснал филм ;D

Не ми четът хронологията, дори много рядко сядат на компа.
    ... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..

Голям фен Аватара на SWT
    Ама сега те са в чужбина аз съм си в Бг и няма кой да ми гледа хронологии +1

Цитирай Първоначално написано от racegirl
    Аз винаги си отписвам скайпа и го правя да не се вписва автоматично!Прави го и ти,защото и на мен са ми чели хронологиите в скайп .
    +++ и аз така правя

Не не ми четът хронологията

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си