- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Скайпът и личното пространство.
нЕма такива "екстри" при нас.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Ако майка ми и баща ми тръгнат да ми четат хронологиите направо ще разбеснея. Това е моето лично пространство и такова ще си остане. Засега не са се ровили, но знам, че умират от желание.![]()
![]()
Никой няма достъп до скайпа ми.
първо щото има парола
и второ живея сама
пък и нищо нередно няма в хронологиите ми :P
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Не, не са ми чели хронологии никога, няма и да им позволя..![]()
П.П Знам, че темата е стара, ама чудо голямо.. Аз да си кажа![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Абсолютно винаги се отписвам. Дори ,когато отида до кухнята за 2 мин. ,а пък приятелките ми си мислят ,че ми спира нета.![]()
Просто съм предпазлива..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Никой не ми ги чете. Поне аз така си мисля.Аз попринцип си го оставям цял ден включен, но баща ми не ми е правел намеци нещо
Така че, мисля, че не ми ги чете.
![]()
Веднъж мама ми беше чела хронологията, но мноооого отдавна. Тъпо стана, но за щастие в последно време не се е случвало.![]()
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
скайпа ми е включен цял ден...но не вярвам някой да е прочел...![]()
Отписвай се от скайпа...иначе майка ми не ми чете хронологията, никога не е имала такава възможност...даже и да е искала!
къв ти е як подписааааааа о.О просто не се сдържах!Първоначално написано от chemist9009
![]()
![]()
по темата - Не ми гледат хронологията в скайп;не са такива хора които си нямат работа и само търсят да правят такива глупости.![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Същото. Виж, с телефона е по-сложно. На стария имах парола на смс-ите, този няма такава опция. А вътре е направо... родителска мечта. 3 000 съобщения, имайки предвид, че съм изтрила поне 1000 откакто го имам (2 години). Обожавам да пиша смс-и и факта, че съм тоооолкова привързана към телефона си и че не го оставям по-далече от една ръка от мен, се дължи на факта, че ме е страх да не бъде разровен.Първоначално написано от BaffaLsc
![]()