.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42
    Мега фен Аватара на Canis_Dirus

Ама сериозно ли? Мнения за МОЛ-ЪТ!

Цитирай Първоначално написано от Корми 31 години от Бургас
    Всеки път, когато съм в София си отделям задължително време да посетя МОЛ-а. Той е първия от този род големи магазини. Зашеметен бях, когато влязох там за първи път модерен и изискан интериор, високи тавани и много цветя и саксии, които висят над магазините и създават уюта на това място. Лъскави витрини на скъпи маркови магазини привличаха вниманието. И най-вече чистота , нетипично за нас българите, но наистина беше много чисто . Обстановката ми харесва, а има и голям паркинг, което си е голямо улеснение. Хубави марки се предлагат там, но цените дори и на намаление са по-високи, в сравнение с други Молове вече. Няколко пъти имам желание да гледам 3Д кино, но все билетите са свършили, затова обикновено сядам да похапна, като разбира се не пропускам да посетя и сладкарницата. Тръгвайки си задължително си вземам нещо за спомен за семейството, все пак не съмот София и рядко имам възможност да посетя МОЛ-а.
    Всеки ден за Софийския МОЛ ми напомня закупената от там ухаеща свещ, която краси кухнята ми.
    Цитирай Първоначално написано от Вергилия на 26 години от Русе
    За човек идващ от малък град, Молът първоначално си е стряскащ, направо плашещ Затова в такъв случай е добре да имаш придружител.
    След преминаване на първоначалното лутане, се вижда добра огранизация и спокойно място, предлагащо за всеки по нещо. Аз лично опитах сладкарницата.
    Цитирай Първоначално написано от Вероника на 19 години от Плевен
    Посетих наскоро 3D киното в Мола в София ( намира се на последния етаж). Цената за билет на деца под 16 год. беше 7 лв, за възрастни 9 лв. Купихме си билети за Чудесата на океана и с нетърпение започнахме да отброяваме секундите до заветният час. Преди да влезем си купихме малки пуканки за 2 лв, които бяха пресолени и изгорени, но пак си ги изядохме Започнаха вече да пускат хора и ние влязохме дадоха ни очила. Влязохме и 0ооо чудо какъв голям екран, колкото 8 плевенски Седнахме на местата си,които бяха по средата на киното ( не си избирайте места най отдолу може да ви се схване врата от гледане на горе). Да отбележа, че беше чисто в киното, след нас вече стана с пуканки. Започна филма, беше невероятно наистина всичко е толкова реално, Все едно се намираш под морското равнище и плуваш наред с делфини, най различни риби и дори акули. Препоръчвам на всеки да посети това магическо кино, страхотно е. След като свърши ни насочиха към горният вход,, където върнахме очилата. След това започна едно слизане по стъпалата ........ Накрая си помислихме, че сме слезли на първия етаж на мола, а се оказа, че излязохме на последния
    Поклон пред величието на МОЛ-ЪТ! Поклон пред интелекта на посетителите му.
    Grumpy old madman

hottie
    Guest
    Въййййй

Молът е социо-културен топос, който се отличава с няколко неща, в нашия случай...
    Първото забележимо е посетителите. А посетителите от своя страна са следствие от пост-социалистическото грандоманско мислене на свраки - колкото по-голямо и лъскаво - толкова по-добре.
    Второто е марките. "Скъпите" марки, които са традиционни за България и бедните държави от източната част на Европа, но някой в Бургас и Плевен е чул, че били хубави и скъпи. Не, не са. Скъпи са за мен и теб, иначе са абсолютен смях под пара.
    В крайна сметка "моладжийството" е действие, което може да охарактеризира два типа хора - такива с ограничен светоглед и определени модни виждания и такива, които са лишени априорно от нещо повече от три улици, две аптеки и един киносалон ( за което няма какво да ги виним, говоря за вторите. )

GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
    GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
    GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Нашия мол е по-хубав от вашия
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

СЕРА на твоя мол !

GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

Даже имаме няколко !

GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Моя МОЛ е юбер як. А някой от вас ходил ли е в МОЛ-а KaDeWe в Берлин, че да види МОЛ? А в хародс в Лондон?
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Моя МОЛ е юбер як. А някой от вас ходил ли е в МОЛ-а KaDeWe в Берлин, че да види МОЛ? А в хародс в Лондон?
    Е па кой квото има, на него се радва

Във Русе строят 7 мола .. от който единият ще е един от най-големите на Балканите !

И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SouthStandServiceLad
    СЕРА на твоя мол !
    И аз бих срал на вашия, ако имаше поне тоалетна хартия!
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от LiLGrizzly
    Във Русе строят 7 мола .. от който единият ще е един от най-големите на Балканите !
    обнови си информацията-най-големия ще е във Варна :P

галерия мол http://www.planex.bg/files/images/ar...2d04d989e.jpeg

гранд мол (няма снимка)

кулите http://images.ibox.bg/2007/07/23/var...rs/519x361.jpg

кораба (ВАрна мол) http://www.aimoti.com/newsimg/Image/14/1.jpg

и пфоето http://i238.photobucket.com/albums/f...r_mvarna1b.gif

ако има нещо друго, добавяйте :P
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Ако ти покажа снимка на изкопите, на новите 8 мола, които се очаква да бъдат построени в София, ще откриеш следната зависимост : Всяка нова дупка за нов Мол е с големина поне 2 пъти повече от предходната. Не знам, кой ще е най-големия, но определено шефовете ще имат статут на кметове, предвид големината им.

GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

Голям фен Аватара на scyLLa

Re: Ама сериозно ли? Мнения за МОЛ-ЪТ!

Тръгвайки си задължително си вземам нещо за спомен за семейството...
    Тоя пък и тоя "спомен за семейството" ще каже човек, че е ходил на някво много велико място РОФЛ
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Град
    Непостоянно
    Значи имам един приятел от младост дето разпраа, че един от най-големите МОЛове щял да бъде някъде при него И разбираш ли като го построят щели да направят Младост център. Тва го говори съвсем сериозно бтв.
    .!.

Цитирай Първоначално написано от woshata
    Значи имам един приятел от младост дето разпраа, че един от най-големите МОЛове щял да бъде някъде при него И разбираш ли като го построят щели да направят Младост център. Тва го говори съвсем сериозно бтв.
    А ти що не му каза, че пред вас ще строят летище ?

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от scyLLa
    Щото е твърде тъп и верно ше се върже.
    .!.

Щото е твърде тъп и верно ше се върже.
    Т'ва е целта някой ден може да го видиш да седи пред вас с багажа и да чака самолета лол...

Град
    Непостоянно
    .!.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Молът"" никога нямада го удостоя със своето присъствие.
    Н-И-К-О-Г-А!

Цитирай Първоначално написано от cherinka

Молът"" никога нямада го удостоя със своето присъствие.
    Н-И-К-О-Г-А!
    Аз бях да гледам ледена епоха

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Мега фен Аватара на ameli

Re: Ама сериозно ли? Мнения за МОЛ-ЪТ!

Тръгвайки си задължително си вземам нещо за спомен за семейството...
    Тоя пък и тоя "спомен за семейството" ще каже човек, че е ходил на някво много велико място РОФЛ
    ами на вас може да ви е смешно, но има хора, кото никога не са помирисвали 'лукса' на града и за тях е нещо ново - това огромно нещо, което се извисява над главите им, с високи тавани, лъскави витрини ...

вие, когато отидете в чужд град си вземате нещо за спомен и за изживявянията, те също го правят ...
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Град
    Стара Загора
    Да, много интересно...отиваш във Варна, примерно, и вместо да идеш в делфинариума или в морската градина, където е неверояно, ти си замъкваш 'трите букви' в МолАТА - 'символът' на Варна
    Това е манталитета на българина. Селянията му край няма!!!
    И защо когато някой чужденец дойде в България не отива в мола, а се интересува от културата ни, историята ни, изкуството ни и т.н.
    Бива ли да сме такъв изостанал и елементарен народ.

скоро ще затворя и 7-те строежа!!!

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    Цитирай Първоначално написано от TERRORMACHINE
    скоро ще затворя и 7-те строежа!!!
    успех

бахти как ми се прииска на опиум
    то густо, то пусто

Средище на средновековни зверове ,тамплиери ,селяни от новото време и бакшиши

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си