- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Абитуриенти 2010!Обща тема.Само за абитуриенти!
krisito9212, това на аватара си ти нали? Защото, ако си ти си синьото наистина ти отива страшно много.
ААа и роклята ще е тази.. не е облечена, направих си смотан колаж, колкото да разбера как ще изглежда. Много се чудих, но тази рокля включва това което исках за дългата ми рокля, вписва се в парите които давам за рокля ОПРеделено, даже е евтина! И.. да шарена, феерична, пайетите не са кичозни.. не знам, толкова е цветна и щастлива, че нямаше как... за 280лв ВСЕ пак!!!
ПП: Който иска, мога да му направя монтаж-трябват ми снимки на роклята и вас в цял ръст, в една поза горе долу. Не гарантирам успех винаги, но ще се постарая![]()
Ооооо, роклята наистина е много свежа. Поздравления за избора.![]()
![]()
![]()
мерсиПървоначално написано от sunshine92
![]()
ShiZo роклята ти е прекрасна , наистина !
Явно обичаме еднакви рокли , защото аз точно такива харесвам -
свежи , леки , приятни за окото.![]()
Честито.![]()
А тоест от къде е ?![]()
Няма да тръгна да си я купувам , споко.
Още не съм абитуриентка.![]()
To infinity and beyond.
За нищо, наистина много ми хареса, защото е много различно от масовите кукленски рокли. Много, много свежа (за 2ри път).
Мерси мерси, определено търсех нещо по различно от масовките, ако мога така да ги нарека. Тя е оттук, със малко преговаряния за ценатаПървоначално написано от Infinity
http://www.aukro.bg/show_user_auctions.php?uid=13743644
Кога си абитуриентка иначе?
<3 tnx пак[/quote]
охо.. две години след апокалипсиса.. няма да дочакаш![]()
шегувам се естествено![]()
Хах, мен точно затова ме е най-много яд.![]()
А толкова уча , че като си помисля...а пък роклите винаги са ми
били слабост.Ти къде завършваш тази година ?
To infinity and beyond.
Аз ще съм със силиконов, защото и чашки не става да ми се зашият. А и той си ми е удобен и не ми пада, дано да няма фалове на балаПървоначално написано от Shadowsogirl
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
роклята е свежа,но с тези паиети не идва ли малко кичозна,но ти си знаеш де,всек си има собствен стил и вкусПървоначално написано от ShiZo
.Иначе е мн ефирна
![]()
Точно така изглежда за мен една рокля за бал. Не е твърде много официална, не е твърде неглиже, стилна но и младежка. Най-хубавото за мен специално е, че в България ще е единствената ,понеже е от Германия, а дори и подобни модели не съм виждала пък обиколих 3 града. Ако не бях с толкова бяла кожа и с руса коса, щеше да е свръх циганска-да!Първоначално написано от krisito9212
![]()
Nubra? ако ще имам ще е такъв.Първоначално написано от LovelyGirl
http://www.nubra.com/NuBra.htm
Момичета помогнете ми...
не мога да си намеря хубав сутиен за бала...
Искам нещо с подплънка..понеже си падам леко плоска..леко силиконово свързване м/у гърдите и силиконов гръб....![]()
![]()
![]()
Цената е без значение...
![]()
![]()
линка над поста ти.![]()
аз го разгледах преди да пиша...но нещо не ми допада този вид сутиен..ще ме е страх да не паднеТърся нещо като обикновенните сутиени,само че както казах със силиконово свързване м/у гърдите и силиконов гръб....Просто няма да съм сигурна в този,който е пуснат по-горе
![]()
Да, Shizo, и аз ще съм с този
ELiTyYy - има такива, каквито описваш, по магазините за бельо.Просто потърси хубавоПърво се сетих за ортопедичен, но от тях май няма такива със силиконово свързване м/у гърдите или поне аз не съм виждала. Голямо ти е деколтето и затова ли искаш такова свързване м/у гърдите
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ами аз ще съм абитюрентка другата година , обаче от сега мисля как искам да изглеждам на бала. Искам да ви попитам каква рокля ще отива на момиче 1.60 с дълга черна коса и светла кожа. Незнам дали е по-добре къса или дълга и какъв цвят . Много ще се радвам, ако ми помогнете.
neshtonovo И аз съм 1.60 и догодина съм абитурентка , и съм се ориентирала към къса рокля.. , защото всеки ми казва , че по-добре ще стой . А колкото до цвета , то ти сама ще си го избереш и ще си прецениш като пробваш различни модели , в кой цвят ще се харесаш и кой ще ти отива![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
А какво мислите за тази рокля:
![]()
![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Ами и аз май съм се ориентирала към къса рокля и много високи обувки, а всички ми казват , че розовото много ми отива , така че може би ще е розова.Първоначално написано от rosencetooo
и аз такаПървоначално написано от neshtonovo
обожавам розово .. и мисля или розова или черна да е
ии да определено високи обувки !!
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...