.
Отговор в тема
Страница 10 от 22 ПървиПърви ... 6789101112131420 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 540
    Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    krisito9212, това на аватара си ти нали? Защото, ако си ти си синьото наистина ти отива страшно много.

Град
    В.Търново
    ААа и роклята ще е тази.. не е облечена, направих си смотан колаж, колкото да разбера как ще изглежда. Много се чудих, но тази рокля включва това което исках за дългата ми рокля, вписва се в парите които давам за рокля ОПРеделено, даже е евтина! И.. да шарена, феерична, пайетите не са кичозни.. не знам, толкова е цветна и щастлива, че нямаше как... за 280лв ВСЕ пак!!!

ПП: Който иска, мога да му направя монтаж-трябват ми снимки на роклята и вас в цял ръст, в една поза горе долу. Не гарантирам успех винаги, но ще се постарая

Ооооо, роклята наистина е много свежа. Поздравления за избора.

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Прекрасна рокля!

Град
    В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от sunshine92
    Ооооо, роклята наистина е много свежа. Поздравления за избора.
    мерси

Мега фен Аватара на Infinity
    ShiZo роклята ти е прекрасна , наистина !
    Явно обичаме еднакви рокли , защото аз точно такива харесвам -
    свежи , леки , приятни за окото.
    Честито.

А тоест от къде е ?
    Няма да тръгна да си я купувам , споко.
    Още не съм абитуриентка.
    To infinity and beyond.

За нищо, наистина много ми хареса, защото е много различно от масовите кукленски рокли. Много, много свежа (за 2ри път ).

Град
    В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от Infinity
    ShiZo роклята ти е прекрасна , наистина !
    Явно обичаме еднакви рокли , защото аз точно такива харесвам -
    свежи , леки , приятни за окото.
    Честито.

А тоест от къде е ?
    Няма да тръгна да си я купувам , споко.
    Още не съм абитуриентка.
    Мерси мерси, определено търсех нещо по различно от масовките, ако мога така да ги нарека. Тя е оттук, със малко преговаряния за цената http://www.aukro.bg/show_user_auctions.php?uid=13743644
    Кога си абитуриентка иначе?

<3 tnx пак[/quote]

2014
    / осми клас съм /
    To infinity and beyond.

Град
    В.Търново
    охо.. две години след апокалипсиса.. няма да дочакаш
    шегувам се естествено

Хах, мен точно затова ме е най-много яд.
    А толкова уча , че като си помисля...а пък роклите винаги са ми
    били слабост. Ти къде завършваш тази година ?
    To infinity and beyond.

Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    krisito9212, това на аватара си ти нали? Защото, ако си ти си синьото наистина ти отива страшно много.
    аз съм да,благодаря

Един глупав въпрос, ама какви сутиени ще слагате със тия изрязаните рокли отзад? Внига исъм се чудила.
    Между другото, въпреки че съм малка днеска ходих до един магазин тука и само едни-два модела ми харесаха. Другите хич не ми харесаха, много натруфени бяха, пък и платовете бяха ужасни.
    Аз ще съм със силиконов, защото и чашки не става да ми се зашият. А и той си ми е удобен и не ми пада, дано да няма фалове на бала
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Цитирай Първоначално написано от ShiZo
    ААа и роклята ще е тази.. не е облечена, направих си смотан колаж, колкото да разбера как ще изглежда. Много се чудих, но тази рокля включва това което исках за дългата ми рокля, вписва се в парите които давам за рокля ОПРеделено, даже е евтина! И.. да шарена, феерична, пайетите не са кичозни.. не знам, толкова е цветна и щастлива, че нямаше как... за 280лв ВСЕ пак!!!

ПП: Който иска, мога да му направя монтаж-трябват ми снимки на роклята и вас в цял ръст, в една поза горе долу. Не гарантирам успех винаги, но ще се постарая
    роклята е свежа,но с тези паиети не идва ли малко кичозна,но ти си знаеш де,всек си има собствен стил и вкус .Иначе е мн ефирна

Град
    В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    Цитирай Първоначално написано от ShiZo

роклята е свежа,но с тези паиети не идва ли малко кичозна,но ти си знаеш де,всек си има собствен стил и вкус .Иначе е мн ефирна
    Точно така изглежда за мен една рокля за бал. Не е твърде много официална, не е твърде неглиже, стилна но и младежка. Най-хубавото за мен специално е, че в България ще е единствената ,понеже е от Германия, а дори и подобни модели не съм виждала пък обиколих 3 града. Ако не бях с толкова бяла кожа и с руса коса, щеше да е свръх циганска-да!

Град
    В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Един глупав въпрос, ама какви сутиени ще слагате със тия изрязаните рокли отзад? Внига исъм се чудила.
    Между другото, въпреки че съм малка днеска ходих до един магазин тука и само едни-два модела ми харесаха. Другите хич не ми харесаха, много натруфени бяха, пък и платовете бяха ужасни.
    Аз ще съм със силиконов, защото и чашки не става да ми се зашият. А и той си ми е удобен и не ми пада, дано да няма фалове на бала
    Nubra? ако ще имам ще е такъв.
    http://www.nubra.com/NuBra.htm

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Момичета помогнете ми...
    не мога да си намеря хубав сутиен за бала...
    Искам нещо с подплънка..понеже си падам леко плоска..леко силиконово свързване м/у гърдите и силиконов гръб.... Цената е без значение...

Град
    В.Търново
    линка над поста ти.

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    аз го разгледах преди да пиша...но нещо не ми допада този вид сутиен..ще ме е страх да не падне Търся нещо като обикновенните сутиени,само че както казах със силиконово свързване м/у гърдите и силиконов гръб....Просто няма да съм сигурна в този,който е пуснат по-горе

Да, Shizo, и аз ще съм с този

ELiTyYy - има такива, каквито описваш, по магазините за бельо.Просто потърси хубаво Първо се сетих за ортопедичен, но от тях май няма такива със силиконово свързване м/у гърдите или поне аз не съм виждала. Голямо ти е деколтето и затова ли искаш такова свързване м/у гърдите
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Ами аз ще съм абитюрентка другата година , обаче от сега мисля как искам да изглеждам на бала. Искам да ви попитам каква рокля ще отива на момиче 1.60 с дълга черна коса и светла кожа. Незнам дали е по-добре къса или дълга и какъв цвят . Много ще се радвам, ако ми помогнете.

Супер фен Аватара на rosencetooo
    neshtonovo И аз съм 1.60 и догодина съм абитурентка , и съм се ориентирала към къса рокля.. , защото всеки ми казва , че по-добре ще стой . А колкото до цвета , то ти сама ще си го избереш и ще си прецениш като пробваш различни модели , в кой цвят ще се харесаш и кой ще ти отива
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Град
    your mind,your body and your soul
    А какво мислите за тази рокля:
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Цитирай Първоначално написано от rosencetooo
    neshtonovo И аз съм 1.60 и догодина съм абитурентка , и съм се ориентирала към къса рокля.. , защото всеки ми казва , че по-добре ще стой . А колкото до цвета , то ти сама ще си го избереш и ще си прецениш като пробваш различни модели , в кой цвят ще се харесаш и кой ще ти отива
    Ами и аз май съм се ориентирала към къса рокля и много високи обувки, а всички ми казват , че розовото много ми отива , така че може би ще е розова.

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Цитирай Първоначално написано от neshtonovo
    Цитирай Първоначално написано от rosencetooo
    Ами и аз май съм се ориентирала към къса рокля и много високи обувки, а всички ми казват , че розовото много ми отива , така че може би ще е розова.
    и аз така обожавам розово .. и мисля или розова или черна да е ии да определено високи обувки !!
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си