- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Абитуриенти 2010!Обща тема.Само за абитуриенти!
ShiZo , krisito9212 Страхотни рокли сте си избралиии, много ми харесаха
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Поздрав за всички абитуриентки с нещо от мен.![]()
![]()
To infinity and beyond.
с такива ходя на плажПървоначално написано от Infinity
![]()
налии..Първоначално написано от ShiZo
тея са ужасни за бал..
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
миии не точно...Първоначално написано от LovelyGirl
гърба отзад е гол с връзчици ...а отпред на бюстието има мъничко пространство...но стой страхотно.... нямам търпение...
пак да напомня за сутиена - някой ако има представа да казва ...мн ще го обичамм![]()
![]()
^защо просто не си вземеш рокля, която е с чашки и няма нужда си слагаш сутиен? на мен ще ми шият роклята точно по този начин, тъй като не искам излишни притеснения.
роклята на синята гъбка ми допада като кройка и силует, но не и като цветова комбинация.
Здравейте момичета новичка съм.Казвам се Мариета и съм от Пловив.Тази година и аз сам абитуриентка и наистина се радвам че завършвам.Роклята си я купих януари месец и съм много дожолна за6тото това е моята рокля.Не поех риска да си шия роклята защото не искам на бала си да съм със скапано настроение и да не мога да се гледам,решик с роклята да не правя компромис.Вече намам търпение да доиде дългоочакваната вечер.Радвам се за всички които са си закупили това което искат
покажи яПървоначално написано от mimityy91
![]()
в момента роклята я нямам качена в рц-то но ще я кача и ще ви я покажа
още малко оставаааа![]()
![]()
![]()
![]()
12 клас... мале не съм ходила на даскало от 3 седмици сигурно.. а иначе ходя до училище..до кафето отсреща където е целият клас хаха
Ако случайно се излъжа да ида на час, в клас има 7човека макс+ учителя
![]()
Готино даскало, какво да си говорим, при вас как е 12 клас? Гоните ли добрите оценки?
мимито,на мен ми шият рокля в момента и не разбирам защо си мислиш,че на бала ще съм със скапано настроение и няма да мога да се гледам.ТОЧНО ОБРАТНОТО!! този модел,който си харесах го няма по магазините,а и си харесавам само скъпи рокли. За подчертаване на хубаво тяло няма значение дали ти е дълга или къса роклята,важен е модела! а аз съм си измислила хитринка да съм с дълга рокля и да ми е удобно да танцувам. относно ноктопластиката незнам някой там каза,че не му се дават 100 лв.,моята ще струва доста по-малко. поне като говорите се информирайте повече преди това.
няма любов
има защо да те е страх! бях една вечер с такъв на дискотека и на кръчма и няма да ви казвам колко пъти се отлепи и пада като се изпотих от танците. за това аз ще съм без сутиен на бала,просто няма да ми е удобно с никакъв друг сутиенПървоначално написано от ELiTyYy
няма любов
ех...и ние бяхме постоянно по кафетата...но от месец ни строяват като дечицата (доста лошо мнение имат вече за класа) ..постоянно да сме там,без отсъствия/...пфууу...бахти работата..Първоначално написано от ShiZo
![]()
![]()
Е, поне сте си на училище само до 24 май.Първоначално написано от ELiTyYy
![]()
До 7ми май официално, но там има почивни дни заради Гергьовден и всъщност сме до 5ти май
Мале колко малко остана![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Да се присъединя и аз към вас. Аз също съм абитуриентка тази година. Роклята вече е купена, много съм доволна, че не обикалях много. Само в София разглеждах и на 2рия ден, в първия магазин, първата рокля, която порбвах, стана моята. В началото и аз тръгнах с идеята за къса рокля, но повече се харесах в дълга. За цвета малко ме е яд, исках да е тъмно сиво(графитено), но една съученичка ще е със същия цвят и за това си я поръчах тъмно синя. Когато си взема обувки и я облека с тях, ще ви покажа снимки. За ноктите- категорично не искам ноктопластика след като видях на една приятелка какви станаха ноктите. Опитвам се да ги пускам отсега, мажа ги със заздравители и т.н. Обувките ще са сребърни със сигурност, тъй като имам сребърня цветя на роклята- на левия хълбок, а и бижутата също ще са сребърни. Колебая се какъв цвят да е косата ми, русо много ще отива на цвета на роклята, но вече съм се правила така и няма да повторя тази грешка. Та обмислям между тъмен шоколад и черен цвят, но има време, ще го измисля![]()
Kойто има вече рокля, да показва! Не сме от един град повечето, няма шанс да се видим на живо.
След бала предполагам, че ще стане flood със снимки и мнения и т.н., в което няма лошо, но и снимки преди бала не е лошо да има.
![]()
От днес и аз вече мога да се похваля с рокля (модел на Holiday Sun)и обувки, само чантата остана и тя май ще е проблем...
пп: снимки утре
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
аз ходих на проби.
добре изглежда роклята в сребристо(понеже я пробвах като модел в черно),
остава да и сложат черните орнаменти по горната част...и цепката си я направих по голяма...и понеже имах проблем с намирането на искания сутиен по горе-пожелах да ми сложат![]()
![]()
Нямам снимки,имам само клипче..но няма смисъл да го слагамкогато е готова напълно ще пусна снимки ..
![]()
аз пък не мога да се стърпя и искам да си покажа придобивките![]()
http://i41.tinypic.com/23sgb46.jpg
остана ми само чанта, която ще е като обувките.
Ох,Моно..Първоначално написано от PIF
после искам снимки!
Роклята е много сладкаА защо обувките са пълна противоположност по цвят на роклята
Нямам предвид и те да са сини де, но цикламеното прекалено много контрастира според мен.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
по бюстието на роклята има цикламено ламе, а самата комбинация от тюркоазено и цикламено е много подходяща според мен, няма да съм първата, която я прави![]()
пък и на снимката цветовете малко лъжат :Д
абе ще видите какво съм имала предвид след 22 май.
Крисо, ще има материал и още как![]()