.
Отговор в тема
Страница 11 от 22 ПървиПърви ... 78910111213141521 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 540
    Супер фен Аватара на rosencetooo
    ShiZo , krisito9212 Страхотни рокли сте си избралиии , много ми харесаха
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Мега фен Аватара на Infinity
    Поздрав за всички абитуриентки с нещо от мен.

To infinity and beyond.

Град
    В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от Infinity

с такива ходя на плаж

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Цитирай Първоначално написано от ShiZo
    Цитирай Първоначално написано от Infinity

с такива ходя на плаж
    налии.. тея са ужасни за бал..
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Да, Shizo, и аз ще съм с този

ELiTyYy - има такива, каквито описваш, по магазините за бельо.Просто потърси хубаво Първо се сетих за ортопедичен, но от тях май няма такива със силиконово свързване м/у гърдите или поне аз не съм виждала. Голямо ти е деколтето и затова ли искаш такова свързване м/у гърдите
    миии не точно... гърба отзад е гол с връзчици ...а отпред на бюстието има мъничко пространство...но стой страхотно.... нямам търпение...
    пак да напомня за сутиена - някой ако има представа да казва ...мн ще го обичамм

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    ^защо просто не си вземеш рокля, която е с чашки и няма нужда си слагаш сутиен? на мен ще ми шият роклята точно по този начин, тъй като не искам излишни притеснения.

роклята на синята гъбка ми допада като кройка и силует, но не и като цветова комбинация.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

.

Здравейте момичета новичка съм.Казвам се Мариета и съм от Пловив.Тази година и аз сам абитуриентка и наистина се радвам че завършвам.Роклята си я купих януари месец и съм много дожолна за6тото това е моята рокля.Не поех риска да си шия роклята защото не искам на бала си да съм със скапано настроение и да не мога да се гледам,решик с роклята да не правя компромис.Вече намам търпение да доиде дългоочакваната вечер.Радвам се за всички които са си закупили това което искат

Град
    В.Търново

Re: .

Цитирай Първоначално написано от mimityy91
    Здравейте момичета новичка съм.Казвам се Мариета и съм от Пловив.Тази година и аз сам абитуриентка и наистина се радвам че завършвам.Роклята си я купих януари месец и съм много дожолна за6тото това е моята рокля.Не поех риска да си шия роклята защото не искам на бала си да съм със скапано настроение и да не мога да се гледам,решик с роклята да не правя компромис.Вече намам търпение да доиде дългоочакваната вечер.Радвам се за всички които са си закупили това което искат
    покажи я

.

в момента роклята я нямам качена в рц-то но ще я кача и ще ви я покажа

Град
    Русе
    още малко оставаааа

Град
    В.Търново
    12 клас... мале не съм ходила на даскало от 3 седмици сигурно.. а иначе ходя до училище..до кафето отсреща където е целият клас хаха
    Ако случайно се излъжа да ида на час, в клас има 7човека макс+ учителя

Готино даскало, какво да си говорим, при вас как е 12 клас? Гоните ли добрите оценки?

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    мимито,на мен ми шият рокля в момента и не разбирам защо си мислиш,че на бала ще съм със скапано настроение и няма да мога да се гледам.ТОЧНО ОБРАТНОТО!! този модел,който си харесах го няма по магазините,а и си харесавам само скъпи рокли. За подчертаване на хубаво тяло няма значение дали ти е дълга или къса роклята,важен е модела! а аз съм си измислила хитринка да съм с дълга рокля и да ми е удобно да танцувам. относно ноктопластиката незнам някой там каза,че не му се дават 100 лв.,моята ще струва доста по-малко. поне като говорите се информирайте повече преди това.
    няма любов

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    аз го разгледах преди да пиша...но нещо не ми допада този вид сутиен..ще ме е страх да не падне Търся нещо като обикновенните сутиени,само че както казах със силиконово свързване м/у гърдите и силиконов гръб....Просто няма да съм сигурна в този,който е пуснат по-горе
    има защо да те е страх! бях една вечер с такъв на дискотека и на кръчма и няма да ви казвам колко пъти се отлепи и пада като се изпотих от танците. за това аз ще съм без сутиен на бала,просто няма да ми е удобно с никакъв друг сутиен
    няма любов

Град
    Русе
    12 клас... мале не съм ходила на даскало от 3 седмици сигурно.. а иначе ходя до училище..до кафето отсреща където е целият клас хаха

Готино даскало, какво да си говорим, при вас как е 12 клас? Гоните ли добрите оценки?
    ех...и ние бяхме постоянно по кафетата...но от месец ни строяват като дечицата (доста лошо мнение имат вече за класа) ..постоянно да сме там,без отсъствия/...пфууу...бахти работата..

Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy

ех...и ние бяхме постоянно по кафетата...но от месец ни строяват като дечицата (доста лошо мнение имат вече за класа) ..постоянно да сме там,без отсъствия/...пфууу...бахти работата..
    Е, поне сте си на училище само до 24 май.

До 7ми май официално, но там има почивни дни заради Гергьовден и всъщност сме до 5ти май
    Мале колко малко остана
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Да се присъединя и аз към вас. Аз също съм абитуриентка тази година. Роклята вече е купена, много съм доволна, че не обикалях много. Само в София разглеждах и на 2рия ден, в първия магазин, първата рокля, която порбвах, стана моята. В началото и аз тръгнах с идеята за къса рокля, но повече се харесах в дълга. За цвета малко ме е яд, исках да е тъмно сиво(графитено), но една съученичка ще е със същия цвят и за това си я поръчах тъмно синя. Когато си взема обувки и я облека с тях, ще ви покажа снимки. За ноктите- категорично не искам ноктопластика след като видях на една приятелка какви станаха ноктите. Опитвам се да ги пускам отсега, мажа ги със заздравители и т.н. Обувките ще са сребърни със сигурност, тъй като имам сребърня цветя на роклята- на левия хълбок, а и бижутата също ще са сребърни. Колебая се какъв цвят да е косата ми, русо много ще отива на цвета на роклята, но вече съм се правила така и няма да повторя тази грешка. Та обмислям между тъмен шоколад и черен цвят, но има време, ще го измисля

Град
    В.Търново
    Kойто има вече рокля, да показва! Не сме от един град повечето, няма шанс да се видим на живо.
    След бала предполагам, че ще стане flood със снимки и мнения и т.н., в което няма лошо, но и снимки преди бала не е лошо да има.

Супер фен Аватара на PIF
    От днес и аз вече мога да се похваля с рокля (модел на Holiday Sun)и обувки, само чантата остана и тя май ще е проблем...

пп: снимки утре
    Just because she comes off strong,
    doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
    And even though she acts like nothing’s wrong,
    maybe she’s just really good at lying.

Град
    Русе
    аз ходих на проби.
    добре изглежда роклята в сребристо(понеже я пробвах като модел в черно),
    остава да и сложат черните орнаменти по горната част...и цепката си я направих по голяма...и понеже имах проблем с намирането на искания сутиен по горе-пожелах да ми сложат
    Нямам снимки,имам само клипче..но няма смисъл да го слагам когато е готова напълно ще пусна снимки ..

Момичет купих си вече рокля,най-накрая.Няма да я показвам,искам да е изненада накрая.Само ще кажа,че е синя и дълга.
    Сега трябва да си купувам обувки и чанта,а те се оказаха голям проблем.Ще ходя скоро до Варна и някой ако знае къде има хубави официални обувки и чанти да каза

Супер фен Аватара на PIF
    аз пък не мога да се стърпя и искам да си покажа придобивките
    http://i41.tinypic.com/23sgb46.jpg

остана ми само чанта, която ще е като обувките.

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Цитирай Първоначално написано от PIF
    аз пък не мога да се стърпя и искам да си покажа придобивките
    http://i41.tinypic.com/23sgb46.jpg

остана ми само чанта, която ще е като обувките.
    Ох,Моно..
    после искам снимки!

Роклята е много сладка А защо обувките са пълна противоположност по цвят на роклята Нямам предвид и те да са сини де, но цикламеното прекалено много контрастира според мен.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на PIF
    по бюстието на роклята има цикламено ламе, а самата комбинация от тюркоазено и цикламено е много подходяща според мен, няма да съм първата, която я прави
    пък и на снимката цветовете малко лъжат :Д
    абе ще видите какво съм имала предвид след 22 май.

Крисо, ще има материал и още как

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си