- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Абитуриенти 2010!Обща тема.Само за абитуриенти!
Много ме кефи..
особено обувките..айц![]()
Обувките са супер!!! Откъде ги купи?
в плевен гледах такива сандали с розички всякакви
няма любов
обувките са от Tendenz
мерси![]()
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
да бе верно,в плевен в мола съм ги гледала тогава. хехе а дали имам паметПървоначално написано от PIF
няма любов
PIF роклята е супер!!! А тази комбинация много ме кефи! Миналата година на бала на моето училище една мацка беше с бяла рокля и такава чанта, а само обувките и контрастираха - бяха в розово! Мисля, че ще си страхотна :P
хора дайте идея идея за мъжки костюм,че неможем да харесаме нищо![]()
Страхотни сааа!Първоначално написано от PIF
![]()
![]()
![]()
Моята рокля е подобна, но е цвят праскова, обожавам я!
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
нали не си от Силистра?
ПИФ, много готина цветова комбинация. Моята е подобнаНо ми допада и модела на роклята ти. Избра ли си чанта вече?
Аз следващата седмица ще си търся аксесоарите за бала, въпреки че роклята ми все още е в процес на изработка. Остават почти 2 месеца, ужасно малко време![]()
чантата ми е проблем
навсякъде има само сатенени или кожени
трябва ми нещо като велурена :/
аксесоари още не съм си купила и аз, но са ми нужни само обеци и пръстен
иначе става много натрупано
Не, от Русе съм. А ти роклята от Силистра ли си я взе? Или е по поръчка правена?Първоначално написано от PIF
Между другото, някой ще си прави ли обувки/чанта в цвят по поръчка?
Nothing but you
I'm addicted to you...
Супер яко си ги комбиниралаПървоначално написано от PIF
![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Аз си направих моите така. Не аз деПървоначално написано от Obsession
поръчах си ги.
И доволна ли си?Първоначално написано от sunshine92
Nothing but you
I'm addicted to you...
Момичета, аз все още не съм се ориентирала към фризьор, гримьор, маникюрист. Ако има някой от Стара Загора и може да ми препоръча някой нека го направи.
По принцип няма да искам нищо особено - косата ще е накъдрена и ще има някаква прическа (още не съм си я измислила), гримът ще е лек, нищо претруфено, ноктите - няма да си слагам ноктопластика, пускам си ги в момента за да не са прекалено късички.
За пробна прическа знам, че взимат около 20-30лв., може и повече (според мен много надуват цените, + това слагат много малко лак и след 2 часа няма и помен от прическата).
За грим ти препоръчвам Фери - магазина по диагонал на часовника. Взимат 20лв. за пробен и 20 за другия.
Явно говориш за няко некадърна фризьорка, щом за 2 часа пада косата..
Попринцип трябва да издържи цялата вечер.
Най-доброто студио за маникюр в Стара Загора уж се води Чар Ем. Не съм сигурна къде се намираше обаче. Взимат малко по-скъпо отколкото на другите места.
Моя съученичка се е записала в това студио за всичко - т.е. и за фризьор, и за гримьор, но не знам какви са цените.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Погледни по-нагоре, говорих за пробната прическа. Естествено, че за прическата за бала ще пръскат много лак за да може да се задържи повече време.Първоначално написано от LovelyGirl
Да, не съм видяла, че става въпрос за пробната. Но не мога да разбера защо ти трябва повече време да издържа? Тя е само пробна и целта и е да видиш как ще изглеждаш и дали ще ти хареса. Няма смисъл да те бетонират 2 пъти, защото после много трудно се мие косата.
![]()
За да се види колко всъщност ще издържи, дадена прическа на някоя коса дори и с много лак не се задържа много... представи си още не съм влязла и косата ми да прилича на ...Първоначално написано от LovelyGirl
![]()
А аз не мога да разбера защо почти всики обувки за бал са с бели камъниАз си търся съвсем обикновени сандалки, черни, само искам да са с малка платформа отпред. Нито в Пловдив имаше, нито тук (Стара Загора), всички са с камъни, много кичозни, а тези, които не са с камъни са без платформа.
Търся си нещо такова:
![]()
^Миналата година в Пловдив беше пълно с такива по Иван Вазов,защо не си поръчаш от сайт или да ти ги направят по-поръчка
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Тази година по Иван Вазов такива не видях, имаше подобни, но с камъни, а аз не харесвам с камъни + това няма да утиват на роклята.Първоначално написано от billytalent
Не съм намерила сайт, в който има такива, а и има голям риск като си ги поръчам да не са точния номер и да не ми седят хубаво.
Не знам къде се поръчват за да си ги поръчам. Някой, ако знае къде мога да си поръчам в Стара Загора да ми направят, да каже.
В сватбен салон Маги и в Галина.(На Христо Ботев са.)