- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Абитуриенти 2010!Обща тема.Само за абитуриенти!
Ще отида да питам там.Първоначално написано от LovelyGirl
Здравейте.И аз завършвам тази година...рокля си взех (черна е)-> не е като за погребение,сандали също...останаха бижутата и чантата,но има още малко време.
Пробния грим(леко сребърно,заради орнаментите по роклята) и прическа(най-вероятно като на Blair Waldorf от Gossip girl) са уточнени.
Сега докато се ровех съвсем случайно намерих тази прическа:
http://www.healthandbeauty.net.au/im...-ponytail1.jpg
нищо,че пише,че e за сватба според мене става и за бал
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Да, въобще не съжалявам. Станаха идеални.Първоначално написано от Obsession
PIF ,страхотна рокля.
Много е семпла и сладка ,нямам търпение да публикуваш снимки от бала ;дд
Първоначално написано от Carmen_Kass
надявам се в последствие да видим решението ти за бала, защото ти си за мен си интересна съфорумка, а и по мненията съдя, че си доста стилна
аз следващата седмица отивам на пазар за аксесоарите за бала - обувки, чанта и бижута![]()
Незнам дали ще ти помогна,но в Асеновград има подобни в един магазин за обувки видях.Първоначално написано от girl91
![]()
Оу,мерси...Ще ги снимам и ще ги постна скоро...Първоначално написано от Briseis
![]()
днес си взех обувки и чанта...направо съм влюбена в тях..![]()
Чудя се..понеже почти целите обувки са в камъни,а по чантата са по-малко...имам ли нужда от бижута? ... Мисля да си намеря някакви висящи и дълги обици с такива камъни..и някой семпъл пръстен... знам ли,май няма нужда от прекалено мн бижута след като почти целите ми крака са в камъчета![]()
![]()
![]()
Ако и по роклята имаш малко камъни...по-добре недей да се хвърляш на висящи обици.По-добре някои по-малки камъни,че ще стане много претрупано.А за пръстен- не знам.Ако чантата ти е тип плик/портмоне без дръжки,само така в ръка да се държи,пръстена също може да дойде в малко повече(то зависи и от камъните и от целия дизайн на чантата),затова ти прецени.Първоначално написано от ELiTyYy
Честито за новите придобивки!![]()
мерси мерсиии :P ще видим какво ще е в крайна сметка
ох нямам никакво търпение вече..всички други са някакви замрели в класа ми..някой дори не са ходили за рокли все още..явно само аз толкова се вълнувам хахх
Може да са се усетили,че няма за какво да се вълнуват.
мерсиПървоначално написано от teenems
![]()
и аз нямам търпение да идва всичко и да свършва, че цялото това напрежение не се издържа....
да ви питам:
някой случайно да е виждал в онлайн магазините, малка цикламена чанта - велур, нещо подобно на обувките ми (знаете ги)?
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
^ може ли да те питам какъв е платът, понеже аз бях гледала една от подобен и мн ми хареса,но ако се наложи да я шия, да знам как се казва![]()
на три пласта е
най-долният е сатен, а пък горните два са различни цветове тюл
А на мен ми се стори органза.![]()
питай във фирмата за по-сигурно
не съм толкова разбирачка от платове
Така като гледам е органза, просто и моята рокля е с такова и така ми изглежда.
супер темичка си пусналааз ще ходя на екскурзията ни ... до турция
![]()
не сме никак задружни де ... какво да се прави почти във всеки клас има групички ..
относно прическата си мисля да е с права коса топирането задължително! за роклята спряла съм се на модел които отпред е по къс а отзад става дългo
абе нещо такова http://prikachi.com/files/1489495X.jpg но да не се влачи разбира се ... за колата държа да е лъскава
за роклята на изпращането нещо съвсем семпло но секси ... някаква малка черна рокля например![]()
^ В Пловдив има многоАз от там си взех моята, сива, плик, но има малко камъни, защото да си пасва с обувките. Иначе имаше и изчистени, и то доста. По 30лв. бяха повечето.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
хора исках да ви питам има ли някоя от вас да се е спряла на такива летни ботуши за бала ... имам предвид черни с дантелка са ако не се лъжа тъи като в моя град не съм виждала такива![]()
2 момичета от моя клас ще са с такива ботуши. Едната е точно с черни.
П.П: от София съм
Аз не ги харесвамСъс сандалки най-добре
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Първоначално написано от LovelyGirl