- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Абитуриенти 2010!Обща тема.Само за абитуриенти!
за изпращането на 5ти си взех доста семпла рокличка ...
http://img441.imageshack.us/img441/7317/2341.jpg
http://img535.imageshack.us/img535/2238/2339.jpg
http://img291.imageshack.us/img291/4356/2338.jpg
като я комбинирам с добри обувки и чанта,ще се получи сполучливо
За бала ми останаха само обици и пръстен..вс. др. е готово..но мисля да пусна снимки след деня..![]()
роклята е хубава, но мисля че е прекален официална. Може би си е твой стил, елегантното, но все пак трябва да има разлика между бала и изпращанетоПървоначално написано от ELiTyYy
поне според мен де...
иначе роклята да ти кажа ти стои доста добре, с изключение на тоя сутиен![]()
мен пък ми се струва обикновенна хъх не чак официална...Първоначално написано от mimsssssss
Абе за изпращането ми харесва...другите неща по магазините въобще не ми хващаха окото...
колкото до сутиена,сложих първия,който хванах ...на изпращането няма да е ткв,и няма да се вижда ..![]()
![]()
^ имам почти същата, да не кажа че си е баш 1:1 ,много е яка, хубав избор, браво![]()
Някой да знае къде в Стара Загора или околните градове има такива сандалки - http://prikachi.com/files/1549104d.jpg
Търся си нещо подобно, семпло, без камъни. Ходих до Пловдив и Варна и не успях да си намеря.
еми в Стара Загора има в ботичели, кажи речи в целия Мол, над централна пиаца срещу цветята има магазини и все такива обувкиПървоначално написано от girl91
в Хасково същата работа![]()
В Паоло Ботичели няма нищо хубаво, в мола също... В универслания също съм ги гледала, няма такова , каквото търся, няма да зареждат с нова стока... В този магазин на ъгъла срещу Мтела не съм видяла да има такива, там все влизам с надеждата, че ще има нещо, което да ми хареса... бях се зарекла дори да не влизам повече там.Първоначално написано от mimsssssss
Навсякъде има сандали с бели камъниА тези които не са с камъни нямат платформа, а аз искам да имат платформа.
утре ни е изпращането![]()
![]()
![]()
само дето още не съм се приготвила
![]()
![]()
Аз си намерих абсполютно същите сандалки, които търсих![]()
Нашето изпращане е на 19, а аз нямам рокляХаресах си плат, но не знам каква рокля да си ушия...
Браво за сандалките, къде ги намери, парички, снимки?Първоначално написано от girl91
Мойето изпращане е на 5, тоест днес хихи, и до сега си правих ноктите и косата и подаръците и цветята и луднах вече...
ох...днес е деня...голямото отърване от нас..ух ух ...
![]()
![]()
Първоначално написано от ELiTyYy
![]()
![]()
![]()
само на мен ли не ми се завършва беее
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Същите са като тези, които съм пуснала малко по-горе, само че като лачени. В един сайт пуснах тема, че търся подобни сандалки, и една жена се оказа, че има такива и ги продаваПървоначално написано от mimsssssss
Заспаха ми
![]()
И на мен не ми се завършчваПървоначално написано от HexGirl
![]()
учителите ще се радват,че завършваме,защото класа ни беше най-лошия през вс.години.... иначе и на мен не ми се завършва...но...свърши вече...Първоначално написано от girl91
![]()
Аз още не мога да го асимилирам. Не мога да проумея, че вече няма да съм ученичка![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Честито ви завършване момичета.Пожелавам ви добро бъдеще за напред и квото сте си наумили да направите,да ми се сбъдне! Успех ви пожелавам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И ние днес си изпратихме абитуриентите.
На абитуриентите тук пожелавам мнооого успехи и много късмет , че
без късмет сме за никъде.![]()
![]()
To infinity and beyond.
Честито на завършилите!!! Пожелавам много успехи в живота ..![]()
Аз съм още много емоционално настроена, покрай братовчетка ми и като знам, че следващата съм аз.. направоо .. много тъжно и същевременно хубаво.![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Всичко мина много хубаво. На мен ми се завършваше. Класа ни беше добър като знания, но много зле като комуникации. Всички бяха тартори (включително и аз). Просто никога не сме се разбирали. Имаше две момичета дето плачеха и то не знам защо, сигурно една за друга. Мен ми се насълзиха очите на тъжните песни, но просто от чуство. От доста време не чуствах, че съм ученичка, нито че сме клас. Всичко мина добре, нямаше обиди и кавги, но държанието на всички бе студено
Снимки може по късно да пусна, като си ги разпратим ...
ние си направихме мега ултра разбиващо изпращане![]()
и събиране ....
не си чувствам краката 20 часа на токчета![]()
Шапкарю .....
хяхях имай търпениеПървоначално написано от Infinity
![]()
Шапкарю .....
И аз нямам търпение да ви видя на снимките![]()
Моето изпращане е чак на 24 май, но днес ни беше последният учебен ден............... Как бързо минаха 12 години ....![]()
![]()