.
Отговор в тема
Страница 2 от 22 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 540
    И в нашия клас се споменаваше нещо за Египет, но сме чували, че има много отвличане на туристи точно там и ни хвана страх А и за там ще отидат доста повече пари..
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Ние ще ходим в Албена,за чужбина и дума не може да става

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    LovelyGirl опредлено трябва да идеш на пробен грим преди бала,защото според мен този няма да отива много,много на кафяви очи. И ако не се харесаш ще е кофти.
    Аз също имам кафяви очи никак не се харесвам с грим някак си седи ми странно...много малко цветове ми харесват.

За балните екскурзии в България - няма по тъпо нещо.Никакъв спомен няма да ви остане.И тук при нас другия клас искат на морето,но класната ми(която организира екскурзиите) каза или чужбина или няма екскурзия. На другия клас целта е да идат и да се напият.Когато им предложиха Венеция,казаха че много миришело. Въпреки,че никой от тях не е ходил.Какви ли не варианти за чужбина им казвахме,а те твърдят , че били прекалено млади да ходят да разглеждат забележителности. И това , ако не е малоумно и ограничено мислене...

Повече от фен Аватара на JohnnyQuid
    Град
    САМОКОЗ
    Цитирай Първоначално написано от DimovB
    не ме вАлнува особено бала

по-важни са ми изпитите и оценките

най-вероятно ще ходим в Турция

не сме задружен клас
    сейм шит...

но ако ходиме в Турция съм им казал да не ме броят.

ейй супер тема..
    и аз тази година съм абитуриентка ии много бързо се наредиха не6тата
    ве4е е ре6ено кога 6те е бала и изпра6ането.. кога отивам на екскурзия в Турция ... много сме задружни класа .. е пове4ето дее..
    за рокля незнам.. много трудно 6те е избирането .. но за това има време
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

BoCupycake - на мен лилавото ми отива Затова съм избрала именно него.Използвам доста често сенки и то различни цветове.Най се харесвам със зелено и лилаво.Дори и друг грим да избера, пак ще има пробен, няма как
    Ако не се харесам, друго ще е, въпреки че се съмнявам

Преди малко прочетох, че от 3-ти до 7-ми март ще бъде изложението за абитуриенти в музея "Земята и хората"... Задължително ще бъде посетено.

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от sunshine92
    Преди малко прочетох, че от 3-ти до 7-ми март ще бъде изложението за абитуриенти в музея "Земята и хората"... Задължително ще бъде посетено.
    Тва в София ли е?

Супер фен Аватара на j_adore2
    ^Да
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Да, в София е. Всяка година има такова изложение, на което се показват модели на много дизайнери. Има възможности да си поръчаш рокля - по твой модел или по техен, но в по-различен вариант. Общо взето би трябвало да има избор.

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    уеее и аз имам бал тази година...

Колкото до въпросите ти...ще ходим на втора бална вечер да... само ,че има няколко вариянта...Някой искат в Турция,други по нашето море...и не се знае къде ще сме...
    задружноста в класа липсва доста..ама е нормално..Не може всички да се обичат...

колкото до роклята....колебая се все още....дълга ли ще е ,,къса ли ще е...има време ...
    важното ееее...че разбивацията ще е на МАХ!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BoCupycake
    LovelyGirl опредлено трябва да идеш на пробен грим преди бала,защото според мен този няма да отива много,много на кафяви очи. И ако не се харесаш ще е кофти.
    Аз също имам кафяви очи никак не се харесвам с грим някак си седи ми странно...много малко цветове ми харесват.
    Точно обратното, ще стои още по-хубаво на тъмни очи. Кафявите очи, направени като хората ест, изглеждат невероятно с почти всички цветове.

Цитирай Първоначално написано от Ufff
    Цитирай Първоначално написано от BoCupycake
    Точно обратното, ще стои още по-хубаво на тъмни очи. Кафявите очи, направени като хората ест, изглеждат невероятно с почти всички цветове.
    +1 Аз също съм с кафяви очи и съм си правила много експерименти с цветен грим. Винаги се е получавало добре стига да е съчетано както рябва.

Дано само да успеят да ми направят точно този грим, че много ми харесва

Супер фен Аватара на pinki
    Ох ами няма как да не се вълнуваме все пак 12 години от ученическия ни живот приключват с този бал :P Та такам..
    Слава Богу умея да се гримирам и да си правя ноктите За прическата още се чудя, защото косата ми е къса и сегаа яко маски и хининова вода да порасне... :S Рокля съм си харесала, прическа също и грим проблема ми е с какво ще отида на бала си
    Много си обичам класа! Супер задружен клас сме и мн ще ми липсват
    Все още обсъждаме с випуска дали ще има втора бална или не, но май повечето са против..и разбираемо, не всеки ще разполага с пари след бала.Но все пак идеята да се ходи в Турция.
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Аз предлагам да пускаме снимки на прически, гримове, декорации на нокти и всякакви аксесоари, каквито сме харесали за бала.Разбира се, ако нямате нищо против

Аз имам чувството, че най-трудно ще си харесам обувки
    В Пловдив има ли голямо разнообразие, че мисля там да ходя?

Аз имам чувството,че няма да мога да си избера прическа.
    Иначе обувки,чанта и бижута със сигурност ще си купя от София.В моя град едва ли ще си харесам,поне за обувките и чантата съм сигурна.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    хей, малко ви е в повечко вълнението.

рокля съм измисла, аксесоари и грим също. косата - в последния момент. не искам и ноктопластики.

мисля, че го преувеличавате този бал, сякаш е смисълът на живота ви. мен лично много повече ме вълнуват кандидат-студентските изпити. и с рокля от 50 лв мога да си изкарам перфектно балната вечер.

а балните екскурзии за мен са пълна глупост - губи се ценно време, свързани са с много разходи и отиваш на втора бална вечер, за да си прекараш добре с класа си, а не да разглеждаш забележителности или на шопинг.
    нашият клас хич не сме задружни, но за втората вечер сме на едно мнение - хотел Планета, Слънчев бряг. Другите от випуска искат Елените и при това положение сигурно няма да ходим.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Аз не мога да разбера защо се прави втора бална вечер

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    В Пловдив има ли голямо разнообразие, че мисля там да ходя?
    Честно казано в повечето магазини се предлага едно и също, само цената е различна.
    А някой има ли идея за магазини за рокли в Пловдив или е по-добре да ида до София?

Аз тази година ще бъда дама на моят приятел.. Нищо не съм избирала още.. А и то няма какво толкова да се глася.. все пак бала е негов не мой.. но трябва все пак да съм красива..

Ето и няколко прически дет ми грабнапа окото..
    http://storage3.album.bg/000/e58fca2...9_12621627.jpg
    http://storage3.album.bg/71c/6e2de1c...f_12621920.jpg
    http://storage3.album.bg/f9e/1013608...6_12631805.jpg
    http://storage3.album.bg/ba2/1e846bf...5_12631809.jpg
    http://storage3.album.bg/f79/20bb8ab...7_12631812.jpg

На мен първата ми се струва по-скоро булчинска

Иначе ето подобни, на една от твоите http://prikachi.com/files/1121787m.jpg

http://prikachi.com/files/1121791C.jpg

Дам.. има нещо такова.. но то си зависи от вида на роклята и самият стил на момичето.. но е много красива..

Цитирай Първоначално написано от EMILIEprincess
    Тази много ми харесва.

Аз съм убедена, че не искам ноктопластика. Тази година бях дама на бала на братовчет мии понеже ми се счупиха 2 нокътя, отидох и ми направиха ноктопластика. Преди 2 седмици премахнах последните следи от нея. Втори път такава грешка няма да правя.

За прическата.... косата ми ще бъде пусната 100%. и сигурно леко начупена и с обем. Не искам кой знае какво, защото знам, че няма да се запази дълго.

Аз нямам хубави нокти, но почвам да се грижа за тях от сега.. дано да се пооправят малко да не се налага да си правя ноктопластика..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си