.
Отговор в тема
Страница 22 от 22 ПървиПърви ... 121819202122
Резултати от 526 до 540 от общо 540
    Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от deni4eto
    ох,момичета!!!!!!!!!!!!!
    отворена обувка се носи на бос крак,не с чорапогащник,та дори и само пръста ти да се вижда!!жалко ,че в училище не ни учат на етикет и държание,защото е много важно!!не искам да засегна никого,просто съвет!
    + 1

Като излючим това си била много красива. ( girl91 )

Голям фен Аватара на DeViLMaN
    Град
    У туй ве, там дето такова ...
    моя бал на 23-ти мн ще се отрежа (щото момичето което бях поканил да ми е дама ми отказа и вече няма какво да ме спира) :

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    тука ли някой беше споменал, че някой се е самоубил преди бала?? Щото и в нащо даскало се случи.... Вчера ни изпратиха в даскало после вечерта адене пиене и един пич скочил от блока си, заради момиче... къде им е акъла на тия хора...
    Тузаро,тва момче дето се е самоубило в Пловдив живее близо до нас,хвърлил се от 7-я етаж заради тва че най-добрата му приятелка си имала гадже,а той много я харесвал и искал да бъде с нея.Дори се метнал с костюма,направо официално облечен. На Спасов ден го погребаха.

Цитирай Първоначално написано от DeViLMaN
    моя бал на 23-ти мн ще се отрежа (щото момичето което бях поканил да ми е дама ми отказа и вече няма какво да ме спира) :
    Т'ва е супер супер грешно..секи го прави ... да се направиш на нищо на бала и после да не го помниш..

Влюбен във всека една красива жена ! <- me

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    ох,момичета!!!!!!!!!!!!!
    отворена обувка се носи на бос крак,не с чорапогащник,та дори и само пръста ти да се вижда!!жалко ,че в училище не ни учат на етикет и държание,защото е много важно!!не искам да засегна никого,просто съвет!
    + 1

Като излючим това си била много красива. ( girl91 )
    Мерси, Goddess.
    Аз да кажа какво знам... за официален случай, какъвто е изпращането, като се носи рокля или пола трябва да се носи и чорапогащник.. аз не съм била със сандали, плюс това е нямало в края онези грозни ръбове, които ги има на повечето чорапогащници.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    точно така
    етикетът изисква чорап/чорапогащник
    на пазара днес има достатъчно различни видове, подходящи за официални случаи

въпреки че и аз обичам да съм боса, така не е правилно. понякога дори е много грозно
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

ами другото момиче,беше със сандали и чорапогащник....като е официален случай ,да си обуе обувка,не сандал.тези обувки,които отпред са изрязани и се вижда само пръста,смятам че също трябва да се носят на босо...
    А за това ,че понякога изглежда грозно-може би проблема е до крака или до жената,каквито и да са ви обувките,зима ли е,лято ли е краката трябва да се поддържат и да са винаги лакирани.

грозно е сандали с чорапогащник, ама от онея чорапогащници(бахти смешната дума), най-обикновените, с ръбовете и от грубата материя. Има едни лъскавички, без ръбове, много хубави, май са с ликра, нямам си и на идея дали така се казват, понеже аз чорапогащници мразя да нося.

бтв твърде превзето е да си вреш носа навсякъде и да казваш на хората как да си носят обувките(в случая, че трябвало с чорапогащник и лакирани нокти). В крайна сметка, не може момичето/жената по цял ден да се грижи за външния си вид. Стига с тея блондински разсъждения.

който иска да си се чувства обиден, аз в спорове нЕма да влизам и да развалям хубавата тема.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    тука ли някой беше споменал, че някой се е самоубил преди бала?? Щото и в нащо даскало се случи.... Вчера ни изпратиха в даскало после вечерта адене пиене и един пич скочил от блока си, заради момиче... къде им е акъла на тия хора...
    Тузаро,тва момче дето се е самоубило в Пловдив живее близо до нас,хвърлил се от 7-я етаж заради тва че най-добрата му приятелка си имала гадже,а той много я харесвал и искал да бъде с нея.Дори се метнал с костюма,направо официално облечен. На Спасов ден го погребаха.
    ми начи живееш в мойта махала, щото аз там си разхождам кучето по лоши стечения на обстоятелствата, въпросното момче съм го бил преди години, а момичето се сещаш... всички са се готвили за празненства у тях пък то кво стана... наистина е лошо.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    грозно е сандали с чорапогащник, ама от онея чорапогащници(бахти смешната дума), най-обикновените, с ръбовете и от грубата материя. Има едни лъскавички, без ръбове, много хубави, май са с ликра, нямам си и на идея дали така се казват, понеже аз чорапогащници мразя да нося.

бтв твърде превзето е да си вреш носа навсякъде и да казваш на хората как да си носят обувките(в случая, че трябвало с чорапогащник и лакирани нокти). В крайна сметка, не може момичето/жената по цял ден да се грижи за външния си вид. Стига с тея блондински разсъждения.

който иска да си се чувства обиден, аз в спорове нЕма да влизам и да развалям хубавата тема.
    изобщо не са ми блондински разсъжденията!седни да прочетеш нещо малко!и не казвам ,че по цял ден трябва да седи и да се кипросва,ако ще със безцветен лак да е трябва!ти като видиш на един човек ноктите как са поддържани,си правиш извода за това как се поддържа целия!Много ли е готино да видиш,изядени нокти ,с мръсно по тях,та дори и с улющен лак?Същото е и за краката.
    и в случая май ти се месиш,където не трябва-обсъждахме просто етикета и дадох съвет!!!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    ми начи живееш в мойта махала, щото аз там си разхождам кучето по лоши стечения на обстоятелствата, въпросното момче съм го бил преди години, а момичето се сещаш... всички са се готвили за празненства у тях пък то кво стана... наистина е лошо.
    Еми да,никой не е очаквал,че той ще се самоубие точно тогава.Ти явно си в кичука тогава?

Айде де няма ли още снимки от баловете ? Изгубихте се всички

ми те снимките се пускат в друга темичка ,ама може и тука
    пускайте,че не искам да съм първа

Супер фен Аватара на girl91
    Коя беше другата тема

Цитирай Първоначално написано от girl91