- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Абитуриенти 2010!Обща тема.Само за абитуриенти!
+ 1Първоначално написано от deni4eto
Като излючим това си била много красива.( girl91 )
Тузаро,тва момче дето се е самоубило в Пловдив живее близо до нас,хвърлил се от 7-я етаж заради тва че най-добрата му приятелка си имала гадже,а той много я харесвал и искал да бъде с нея.Дори се метнал с костюма,направо официално облечен.Първоначално написано от tuzaro
На Спасов ден го погребаха.
Т'ва е супер супер грешно..секи го прави ... да се направиш на нищо на бала и после да не го помниш..Първоначално написано от DeViLMaN
Влюбен във всека една красива жена !<- me
Мерси, Goddess.Първоначално написано от Goddess
Аз да кажа какво знам... за официален случай, какъвто е изпращането, като се носи рокля или пола трябва да се носи и чорапогащник.. аз не съм била със сандали, плюс това е нямало в края онези грозни ръбове, които ги има на повечето чорапогащници.
точно така
етикетът изисква чорап/чорапогащник
на пазара днес има достатъчно различни видове, подходящи за официални случаи
въпреки че и аз обичам да съм боса, така не е правилно. понякога дори е много грозно
ами другото момиче,беше със сандали и чорапогащник....като е официален случай ,да си обуе обувка,не сандал.тези обувки,които отпред са изрязани и се вижда само пръста,смятам че също трябва да се носят на босо...
А за това ,че понякога изглежда грозно-може би проблема е до крака или до жената,каквито и да са ви обувките,зима ли е,лято ли е краката трябва да се поддържат и да са винаги лакирани.
грозно е сандали с чорапогащник, ама от онея чорапогащници(бахти смешната дума), най-обикновените, с ръбовете и от грубата материя. Има едни лъскавички, без ръбове, много хубави, май са с ликра, нямам си и на идея дали така се казват, понеже аз чорапогащници мразя да нося.![]()
бтв твърде превзето е да си вреш носа навсякъде и да казваш на хората как да си носят обувките(в случая, че трябвало с чорапогащник и лакирани нокти). В крайна сметка, не може момичето/жената по цял ден да се грижи за външния си вид. Стига с тея блондински разсъждения.
който иска да си се чувства обиден, аз в спорове нЕма да влизам и да развалям хубавата тема.
ми начи живееш в мойта махала, щото аз там си разхождам кучетоПървоначално написано от titinkaa
по лоши стечения на обстоятелствата, въпросното момче съм го бил преди години, а момичето се сещаш... всички са се готвили за празненства у тях пък то кво стана... наистина е лошо.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
изобщо не са ми блондински разсъжденията!седни да прочетеш нещо малко!и не казвам ,че по цял ден трябва да седи и да се кипросва,ако ще със безцветен лак да е трябва!ти като видиш на един човек ноктите как са поддържани,си правиш извода за това как се поддържа целия!Много ли е готино да видиш,изядени нокти ,с мръсно по тях,та дори и с улющен лак?Същото е и за краката.Първоначално написано от mArMaLaDkA
и в случая май ти се месиш,където не трябва-обсъждахме просто етикета и дадох съвет!!!
Еми да,никой не е очаквал,че той ще се самоубие точно тогава.Ти явно си в кичука тогава?Първоначално написано от tuzaro
Айде де няма ли още снимки от баловете ? Изгубихте се всички![]()
![]()
![]()
ми те снимките се пускат в друга темичка ,ама може и тука![]()
пускайте,че не искам да съм първа![]()
Коя беше другата темаПървоначално написано от deni4eto
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=250390Първоначално написано от girl91
това е темата