- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Абитуриенти 2010!Обща тема.Само за абитуриенти!
Препоръчвам ти заздравителите на Perfect. Наистина ще останеш доволна и постепенно ноктите ти ще станат здрави. Аз моите само с това си ги оправих.Надявам се да ти помогне.
Аз съм най-доволна от ЕвриСъпер твърди и естествено дълги ми станаха ноктите, откакто почнах да ползвам заздравителя
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
аз съм с масло на икаров, но по принцип храната която ям ми помага и отделно си пия витаминиот нокти и коса немога да се оплача
^Какви витамини пиеш,ако не е тайна?![]()
To infinity and beyond.
едни дето се разтварят вегас мулти пия в момента. а по принцип пиех и сентрум ама нз що спрях. пия и желязо на таблетки и рибено масло. по принцип всяка сутрин ставам и слагам водата за чая пия ги тея работи те са ми в кухнята на хладилника пия си чая и оттам ми почва деня(неска пих и мляко с мед
)
от тези най ми грабна окото третата ,готина е ,може и без цветето ..Първоначално написано от EMILIEprincess
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ей, защо така замря темичката
Ето 3 предложения от мен за грим: http://prikachi.com/files/1126737i.jpg
На кафяви очи е и стои много добре![]()
Не е ли прекалено тежък![]()
Зависи от роклята. На мен ми харесват. Втория най-много.![]()
На мен много ми хареса преливането на цветовете в 3тия![]()
На мен първият вариант най ми грабна окото![]()
Какво ще кажете за тази рокля:
Цък
Мисля, че, ако платът на гърдите е същият като долната част от роклята( и същият цвят) ще е много по-ефектно
Харесва ми и нюансът на синьото.
И на мен много ми харесва синьото, може би даже ще си търся синя рокля в комбинация с кафявосамо дано ми отива
![]()
+1 за роклята. Прекрасна разцветка. Моята рокля няма да е синя. Просто не ми отива толкова, а и не ми е от любимите цветове. Всъшност все още не съм много ориентирана по тази тема (цвета на роклята).
И аз съм избрала рокля по снимка. Къса е, сиво сребтриста, с голяма черна панделка. Само трябва да си намеря кадърен шивач.
За грима и маникюра, сама ще си ги правя, не виждам смисъл да давам и за това пари, прическа - кварталната фризьорка, дано само да успея да се вредя, че тогава е ужас!![]()
Балът ще ни е на 22 в Шератон, а след това Син Сити. Големи са обирджии, 90 евро за хотела и още 90 лв за дискотеката...Абсолютно безумие, мен ако питате...ама никой не се отказваНали е Бал, трпбва да изтискаме мама и тати като за световно...
За екскурзия с класа все още се обсъждат варианти, евентуално може да направим круиз или да отскочим до някоя европейска столица, не е решено. Сега честно казано тоя бал не ме вълнува особено, доста по-важни неща са ми на главата...Явно обаче някои хора си нямат работа![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Лично за мен за бал не е, но аз обмислям точно това за изпращането.
И аз съм на мнение, че не е за бал.![]()
аз пък мисля, че е подходяща за бал, който е 21-ви век, за мен лично роклите торти са изключително гадни и тежки(ничий вкус не искам да обиждам, лично мнение)
Мдаа,и аз след бала се убедих,че една такава рокличка е по-добрия вариянт..за жалост беше късно![]()
Еее, предполагам, че всички сме на едно мнение за роклите - тип торти![]()
Това е нещо отвратително.Едно, че е грозно и все едно сме в средновековието, друго, че не е удобно и ограничава движенията![]()