- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Абитуриенти 2010!Обща тема.Само за абитуриенти!
Да,но в сайтовете които даде си мислч ,че цените са около толкова.За първия не съм толкова сигурна,защото моделите са от миналата година и може да са по - евтини,но за втория....така си мисля.
Виждам ,че бая момичета вече са си поръчали или купили рокли ,чак започвам да се плаша,защото аз нищо не знам.Пуснете някои снимчици ,освен ако не искате да си ги пазите в тайна![]()
Просто, ако си харесаш рокля от сайт си я уший и ще ти излезе много по-евтино![]()
Няма от какво да се притесняваш за дето не си си харесала още рокля.Ноември сме, има време![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Аз съм си харесала от сайта на Rosica Couture: http://prikachi.com/files/1159995B.jpg .Харесва ми плата,не модела.Да ама такъв плат къде мога да си намеря-никъде следователно ако искам такъв плат трябва от нея да си я взема роклята,само че друг модел.Първоначално написано от LovelyGirl
Всички рокли които съм си харесала досега са шарени с някакви шарки ,които трудно се намират като плат.... за това се притеснявам ,че накрая ще съм с рокля един цвят
http://prikachi.com/files/1159999L.jpg
http://prikachi.com/files/1160000x.jpg
друго което пак ми грабва окото е този цвят:
http://prikachi.com/files/1160002O.jpg , нно трябва да почна солариум от декември сигурно![]()
NB: Показвам цветове и шарки ,които ми харесва,а не модели![]()
Аз мисля, че първият избор е най-добърИ на мен ми харесва плата.Ако не си от голям град иди в някой по-голям, разгледай магазините за платове, можеш да си харесаш някой по-хубав дори
Ако изобщо нищо не ти грабне окото, тогава си поръчай от сайта.По-добре е първо да се разгледа
![]()
бал,изпити,матури...кое по -напред![]()
За бала хем не искам да се изхвърлям и цялото ми внимание да е към другите неща,хем пък не искам и да съм обикновена....
Защо няма сайтове за платове![]()
знам само няколко,но те не стават за рокли:
http://prikachi.com/files/1160125R.jpg
http://prikachi.com/files/1160133x.jpg
^ Аз за това реших да отида по-рано за рокля, за да не я мисля толкова много, а и за да имам повече време за учене. А когато отидох в магазина ми казаха, че след нова година им вдигат цените на платовете двойно и за това роклите са по-скъпи, тъй че се радвам, че реших и отидох по-рано.![]()
то и аз искам от сега да си реша проблема,че после да ми е мирна главата с ученето,но майка ми вика има време има време недей да мислиш само за това...и вместо да ме послуша сега да обиколим ми вика да съм учела не само за това да мисля
един въпрос само...вярно ли е,че сам трябва да си купиш и откриеш плата за самата рокля..аа шиенето е само от шивача![]()
еми да ...шивачката от къде да знае какъв плат ти трябва... поне така си мисля...
Зависи къде си шиеш роклята. Ако си я шиеш в модна къща и е по техен модел (въпреки твоите промени) те си осигуряват плата. За шивачка която работи сама, предполагам, че ще трябва да отидеш с нея, за да може тя да те посъветва.
Харесахте ли си прическа? Аз не мога и не мога да си харесамБях избрала дв.На снимката, на която ги видях, са направени на руси коси и стоят много добре.Видях едната на кестенява и стои супер просто и обикновено.На тея руси коси всичко им отива.., а на нас кестенявите не е така..
Знаете ли някой сайт в който да разгледам за прически?![]()
И аз имам същия проблем, но честно казано съм решила вече. Ще бъда със пусната коса обем и някакви къдрици, но не подредени, защото ще ме бъде яд, когато изкоча от колата или когато се развихрим в ресторанта да остана без така важната ми и подредена прическа. Нищо специално. Просто разпръснати и леки къдрици.![]()
Ами аз всяка година си меня мнението.Веднъж исках да е само издухана с обем на някакви тъмно руси,пепеливи и кестеняви кичури,после исках конска опашка,после кок,а сега искам да съм на малки мисурчета:
http://prikachi.com/files/1171953f.jpg
P.S. Понеже пиша във няколко форума и навсякъде са ми почти еднакви коментарите относно бала,на някой може да му се повтарят, та да не се чуди![]()
Харесах си рокля от тук,някой да знае какви са цените?Първоначално написано от therichbitch
Много хубава темичка. И аз да се ръгна тука, и да подканя модераторите да я направят важна, че не ми се търси назад по страниците, след половин ден.
Иначе.. за рокли.. гледах в aukro.bg има готини китайски роклета, доста доста евтини и доста качествени, много ефектни и модерни, сестра ми си купи миналата година и беше прелестна, без забележки. И аз мисля да си взема от същия продавач.
Въпреки че мнението ми за цвят и модел се мени за около 10 минути и все немога да се спра на нещо! Но има избор.
Класа... класа е толкова кофти че нямам думи.. Все още не мога да повярвам че преди няколко дни спорихме на балната вечер в кое заведение ще сме и те измисляха вече как да се разделим класа на 2 и всеки да си ходи там където иска!
Както и да е. Ще им дойде акъла и на другите скоро.
Иначе.. друго какво.. Албена най вероятно.. (puke) Не задруго ами просто всичко е еднакво навсякъде и.. А Сл. Бряг колко го обичам, ама не по тва време на годината.. ех..
И да..
Иначе, за съвет да питам, коя от роклите най много ви допада:
http://aukro.bg/show_user_auctions.php?uid=13743644
хах, има време бе момичета. Аз лично моя костюм преди март не мисля да се занимавам даже![]()
Да, но замисли се - точно март, април ще са най-претрупаните месеци.Бал ли да оправяш, репетици за изпращания, подготовка за изпити, матури, уроци..ужас ще е.
По-добре е да се изчистват нещата малко по малко, за да не се струпва всичко наведнъж.![]()
аз кандидатствам в момента, пък и съм замислил тогава да съм с доста по- различна физика и е безсмислено да мисля отсегаИначе съм си набелязал костюмчето как да бъде, връзката, елек, риза, просто трябва да се позанимая малко
![]()
Аха, ясноЕ, щом си се ориентирал и си си направил сметка, добре.
Хубаво е, че знаеш какво искаш.![]()
Мдам. Ти вече избра ли си тоалет а у![]()
alpha_ Така е, ама нали се сещаш, че при момчетата нещата стоят по по-различен начин. Мисълта ми е, че най-малкото при мъжките костюми новите колекции, специално за абитуриенти, излизат началото на март. И цените не са толкова високи, колкото при роклите по това време. А и LovelyGirl е много права, че тогава ще бъде пълен хаос с ангажименти, тъй че лично моето мнение е, че никак не е рано да се мисли и да се търси.![]()
е, така е, вие трябва да сте много хубави, а ние да завършваме картинката![]()
Аз тоалета го имам вече, само дето се нуждае от малко корекцииПървоначално написано от alpha_
Трябва да се свие и скъси, но още е рано за това.Може би към февруари ще я носа на шивачка.Трябва след като се преработи да не отслабвам и да не качвам, че тогава какво ще се прави не знам :Д Затова чакам да мине някой друг месец
![]()
Да аз точно това щях да напиша,че при момчетата е лесно и не ги вълнува чак толкова.Докати ние...то не са рокли,грим,прически,обувки и т.н. : )
Ейй и аз не знам каква прическа искам...преди не исках да съм къдрава , но сега май си променям мнението...незнам за рокля от сега търся,но грим и прическа ще се решават чак седмица,две преди бала или когато си взема роклята за да преценя какви ще са подходящи.
всяк ЖЕна е с различно тяло!Една има голям ханш,друга има голямо дупе,трета има големи гърди и т.н..Много малко момичета си намират готова рокля,която да им пасне!Повечето или правят корекции по нея ,или я шият по нейният размер.Да но преди да я ушият все пак трябва да е премерила доста рокли,за да види какво най -добре и седи на нейното тяло-къса ли,дълга ли,широка ли,тясна ли...
Момчетата само панталона да ви се скъси най- много![]()